abad Photos images pics










Посмотрите до конца. . Ставь лайк ❤️. . Пишите comment 👌. . #bishkek #bishkeklife #jalal #abad #muamafia #bikelifemafia #smbc #amon #police #polis #breket #osh #ment #ak47elmovimiento #isp #uzbekstar


2Normal

#Ae #watan #mere #abad #rahe #tu🎙️🎼🎵 Laed Singer=Sajal Soni #SONI BROTHER'S At Manas Bhavan


0Normal

Assalammualaikum, hai ladiess 💃 BUASIR KECUT HANYA DENGAN SEMBURAN ALLURING V MIST. Ini kisah benar yang diceritakan oleh agent kami. mungkin bila baca ada yang macam tak berapa nak faham. Punyalah excited Stokis Cik Ma menulis dan mengarang ayat mengenai emaknya dan Vmist. Saya ringkaskan cerita ya: Emak CikMa sakit buasir yang sebesar bunga kobis sehinggakan nak susah berjalan dan nak duduk pun tidak boleh. Lalu Cik Ma spraykan Vmist Suzyhoney. Akhirnya selepas beberapa kali spraykan Vmist buasir yang membengak itu sudah mengecut hampit 60% . Dan bukan itu aje emak Cik Ma siap bertanya apa yang Cik Ma spraykan kerana rasa berdenyut pun hilang. Cik Ma rasa happy sangat kerana dapat membantu emaknya untuk masalah Buasir yang bengkak ini dan pada masa yang sama tidak menyangka Vmist Alluring SuzyHoney ini boleh menyelesaikan masalah buasir. Wah 😀 tak sangka kan. So lepas ni sesiapa yang ada masalah buasir bolehlah cuba alluring Vmist by Suzyhoney Herbs ni. Tak susah pun, cuma spraykan saja. Tak cuba tak tahu😊 In sya Allah kita usaha Allah bagi perkenan 😉 #Skuadsuzyhoneykl #Naksihatncantikkenausaha #Alluringvmistsuzyhoney #ABAD #Dropshipwanted


0Normal

#jazab🍓💜💗💝🍓💜💗💗💝🍓💜💗😍😍❤️❤️😍 #khoshtipam❤❤💓💓🌷🌷🌷💟💟💗💗💓💓💓💝💜💜💜💞💞💞💟💞💓💕💖💖💗💘💘💝💜💛💚💚💚💙💙❤💋💋❤💙💚💛 #singlam #ta #abad


1Normal

Göz, düşüncenin kölesiydi ve insan nesnelere oldukları şey için değil düşündürdükleri şey için değer veriyordu... 🥀 . . . #azerbaycan #kurdemir #kürdemir #tesbehler #qolbaqlar #saatlar #bileklik #aksesuar #hediyyeler #sifariş #qadin #aile #qadın #abad #adlarauygunhersey #hediyye #xanimlar #xanimlaraaid #sifarisle #numune #imzanitanit #kayd #kreativ #elisim #elisleri #elisiqolbaq #tebiidaslar


0Normal

“Mutlu insanlar tanıdım. Başarısızlıklarıyla, yanılmışlıklarıyla, eksiklikleriyle dost olmuşlardı. Mutlu olmak için mükemmel bir yaşama ihtiyacımız yok. Hayatımızın “mükemmel” olmasını beklediğimiz sürece, her zaman mutsuz olacağız.” 💔 #pisikgozu . . . #azerbaycan #kurdemir #kürdemir #tesbehler #qolbaqlar #saatlar #bileklik #aksesuar #hediyyeler #sifariş #qadin #aile #qadın #abad #adlarauygunhersey #hediyye #xanimlar #xanimlaraaid #sifarisle #numune #imzanitanit #kayd #kreativ #elisim #elisleri #elisiqolbaq #tebiidaslar


0Normal

We are in galaxy🌌 😆😆 btw who ❓ loves ❤ #Galaxy #myworld #creative #abad #keepsupporting


1Normal

Faltam 6 dias para o maior evento de vendas do Pará Vendas. Faça a sua inscrição no nosso site http://www.adapanet.com.br/paravendas para não ficar de fora. Dia 24 de agosto, nós nos encontramos no Hangar! #ParaVendas2019 #16ParaVendas #ParaVendas #Abad #Adapa #BelemdoPara #EuTNoParaVendas #vendas #mercado


0Normal

A volte la bellezza dei muri ! #thewall #sheki#ceramics#handmade#muri#abad


0Normal

#hum bss muskurayenge ap apni hi nzro mein girr jaoge.☺️ #khush rho #abad rho


0Normal

Salam weekand, hai uollss💃 Cuti sekolah ramai yang meluangkan masa bersama keluarga. Melancong ke sana ke mari. Makan sedap sampai lupa diet. Betul tak? 😆Balik dari bercuti, banyak pula terima jemputan kenduri kahwin. Makan lagi.. haa... Jangan risau, suzyhoney herbs ada menyediakan "Set Pecak Lemak" untuk mereka yang sentiasa sibuk sehingga tak ada masa nak bersenam. Set pecah lemak suzyhoney mempunyai pelbagai jenis tau. Korang pilih saja nak jenis pill, krim luaran atau minuman. Bagi jenis pill korang boleh amalkan jamu kempis yang bertindak membuang angin dalam badan. Bagi orang yang terlalu banyak angin dalam badan disarankan untuk mengambil jamu kempis bersama dengan kapsul bawang putih. Ada orang jenis yang tak boleh nak telan pill boleh amalkan teh serai halia. Teh serai halia sama seperti jamu kempis iaitu bertindak untuk membuang angin dalam badan serta kelebihan yang lain seperti menurunkan berat badan, menguatkan sistem imun dan sebagainya. Kalau pill tak dapat telan, minuman pun tak masuk, boleh cuba krim barut herba. Ramuan ubat barut ni sangat istimewa kerana campuran pelbagai jenis kunyit/ herba rempah ratus yang di adun secara tradisional. caranya? sapukan saja di tempat yang berangin dan berlemak. Selain daripada pengambilan product2 di atas kita juga boleh mengamalkan gaya hidup sihat seperti ☑️ Bangun sebelum subuh ☑️ Tidak makan secara berlebihan ☑️ Amalkan amalan berjalan kaki ☑️ Bersukan / bersenam ☑️ Sentiasa positif Barulah seimbang ☺️ berminat dengan "Set Pecah Lemak Suzyhoney"? meh kita sembang tepi.www.wasap.my/60173501040 #Skuadsuzyhoneykl #Naksihatncantikkenausaha #SetPecahLemakSuzyHoney #ABAD #Dropshipwanted


1Normal

تو که باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام #آرامش💞 @amir_papii @dianadadmehr.live @dianadadmeher_org @__fatooox___ #eshgh #danc #aval #diamir #nafas #abad @_ #asheghane #fanpage #dianamir #zendeghi #torkiye🇹🇷 #علیرضاطلیسچی #شادمهرعقیلی🎵 #امیرتتلو #واقعیت #وصلت #امیرپاپی😍❤️🔥 #دیانادادمهر💜💍 #دابسمش #مهرادجم #دنسر #آرامش💞 #عشق #عشق_جان#رقص_ایرانی #رقص_باسن #رقص💃 #دیانادادمهر #امیرپاپی #امیرتتلو #شکیرا #امیرپاپی


7Normal

Salam weekand, hai korang 🙋‍♀️ Tips kulit cantik semulajadi yang paling senang nak diamalkan. Masih belum terlambat lagi nak berubah ke arah yang lebih sihat uollss.😀 Selamat mencuba 😉 #Skuadsuzyhoneykl #Naksihatncantikkenausaha #Tipsninfosuzyhoneyherbs #ABAD #Dropshipwanted


0Normal

#hussain#abad#broq


0Normal

#Nature Cheaper than Therapy 🌲💊🌴 #abad #collage #aprondress #apronsquad


0Normal

It's #WorldPhotographyDay and we've got a fun activity for you! Click a selfie of you at a Wild Fish store, post it and tag us to get featured on our page! Hurry, let's see some happy faces 📸 On until 19th. #ContestAlert #WildFish #Abad #AbadGroup #Kochi


0Normal

23,24 아트마켓을 위해 기습적으로 기획, 제작에 들어간 아바드의 컬러 악어 팔찌~ 일단 아바드의 제품은 고퀄의 소재와 컬러 배합이 짱~~~ 마켓을 위해 특별한 가격에 준비해 주신대요~ 꼭 와서 저희들처럼 직접 착용해 보시어요~~ Date: 2019년 8월 23,24일 금요일, 토요일 Where: 서울시 청담동 9-7 4층, 5층 루프탑 When : 11시~ 19시 parking: BO Concept 보컨셉BoConcept 서울시 강남구 삼성로 748 제이에스하우스 valet 부스 이용 가능 #갤러리b #galleryb @galleryb.seoul #아바드 #abad @ellen_abad. #악어스트랩 #악어팔찌


0Normal

Faltam 7 dias para o maior evento de vendas do Pará Vendas. Faça a sua inscrição no nosso site http://www.adapanet.com.br/paravendas para não ficar de fora. Dia 24 de agosto, nós nos encontramos no Hangar! #ParaVendas2019 #16ParaVendas #ParaVendas #Abad #Adapa #BelemdoPara #EuTNoParaVendas #vendas #mercado


0Normal

Titan EyePlus presents free eye camp at Nucleus Mall! Walk in between 10 AM and 5 PM and get your eyes tested absolutely free! #NucleusMall #Maradu #Kochi #EyeCamp #TitanEyePlus #Abad


0Normal

دنیا دو روزه💙 ولی ی عمره💙 پس از لحظه به لحظه های عمر لذت ببریم💙 روزهای این دو روز هی میادو میره و اگه تموم شه دیگه برنمیگرده💙 به آینده فکر کن و در لحظه زندگی کن💙 #yerevancity #armania #abad #afarinesh #eshq #donya #aramesh #💙💍💍💙 #mahasal


18Normal

هیچ دستور عمل خاصی وجود نداره ؛ برا خاص کردن چیزی ، فقط باید باور کنی که خاصه ! . . #با_قدرت_ادامه_میدیم #تازه_شروع_شده


39Normal

Salam Sabtuday, hai ladiess 💃 ☘KHASIAT DAUN PEGAGA☘ Rasanya ramai yang tahu bahawa daun pegaga ialah sejenis ulam yang mempunyai kebaikkan untuk kesihatan dalaman dan luaran. Khasiat pegaga telah terbukti mampu mengubati banyak penyakit malahan ianya dikatakan paling mujarab untuk kecantikkan wanita dan lelaki. Daun pegaga sememangnya terkenal dengan kebaikannya untuk kulit, ia digunakan sebagai cara untuk merawat luka atau parut serta masalah selulit yang dialami oleh seseorang wanita. Pengambilan pegaga juga dikatakan mampu memberikan wajah seseorang itu lebih berseri dan awet muda jika diamalkan memakan atau meminum air rebusan daun pegaga selain turut meningkatkan peredaran darah dalam badan. TAHUKAH ANDA? Bahan asas untuk menghasilkan Centella BB Cream by SuzyHoney Herbs ialah daun pegaga atau nama saintifiknya ialah Centella Asiatica. Selain daun pegaga, Grapeseed Oil dan Aloe Vera yang terdapat di dalam bb cream juga dapat mengatasi masalah sel kulit kering seperti parut dan kedutan kerana ketiga-tiga bahan diatas bertindak sebagai anti-oxidant/norishing cream. Tidak cukup setakat itu! terdapat juga yeast / rice glutinous (beras pulut enzim) yang mampu memcerahkan dan melembapkan wajah anda. Nak guna untuk sebagai make up base / foundation pun boleh kerana struktur bb creamnya sangat light dan ringan serta tidak mudah bercapuk. Centella BB Cream juga dapat bertindak sebagai sunblock cream dengan SPF 30++. Wow!!! Pelbagai kegunaan serta khasiat dalam satu product. So korang yang belum memiliki Centella BB Cream by SuzyHoney Herbs ni jangan tunggu lama-lama tau kerana bb cream ni antara product LIMITED EDITION! Benda rare buat apa nak tengok saja.. 😉 #Skuadsuzyhoneykl #Naksihatncantikkenausaha #CentellaBBCreamsuzyhoney #ABAD #Dropshipwanted


1Normal

Quien dijo que los negros no nadaban??!! #Abad


0Normal

SEX, 16 DE AGOSTO DE 2019 Fotos: Sidney Chiovatto . Parabéns Matheus Leme da Costa de 22 anos, por participar do "Concurso Cultural Dia dos Pais" do BIG SUPERMERCADOS Bragança Pta em 03/08 na loja 4 às 11h na Av. Minas Gerais, 563 - Vila Bianchi, e ganhar com a deliciosa receita "Pão de Queijo Vegano com Maionese de Abacate" um forno de micro-ondas para o pai José Domingos de Souza Costa de 52 anos. . PÃO DE QUEIJO VEGANO COM MAIONESE DE ABACATE . INGREDIENTES . PÃO DE QUEIJO . 2 xícaras de (chá) mandioquinha cozida e amassada 1 1/2 xícara de (chá) de polvilho doce 1/2 xícara de (chá) de polvilho azedo 5 colheres de (sopa) de óleo 1/4 xícara de (chá) água quente (se necessário) . MAIONESE DE ABACATE . INGREDIENTES . 1 abacate 1 dente de alho 1/2 xícara de (chá) de azeite 1 limão espremido 1 colher de (chá) de sal 1 colher de (chá) de coentro 1 pitada de pimenta do reino (à gosto) . MODO DE PREPARO . Em uma tigela misture os ingredientes do pão de queijo até obter uma massa homogênea. Pegue pequenas porções e faça bolinhas. Leve para assar em forno pré-aquecido a temperatura de 200°C por 10 minutos. Bata no liquidificador todos os ingredientes da maionese, cubra com filme plástico e conserve em geladeira. Sirva acompanhado do pão de queijo. . Rendimento: aproximadamente 45 unidades . Receita executa por nosso apresentador @fabioarcanjooficial Site: afabioarcanjo.com.br Presença vip e parcerias (11) 9 9746- 3034 com Mah Brandão . #concursocultural #bigsupermercados #big #receitapremiada #paodequeijovegano #publicidade #promo #merchandising #publicity #marketing #ofertas #tvshow #presencavip #business #cozinhavegana #receitavegana #bigsuper #negocios #maionesedeabacate #fornomicroondas #luck #premio #bragançapaulista #alicehirokootani #cd #varejo #abad #tvaltioraoficial #programaditoefeito #fabioarcanjo


3Normal

Life dosen't get easier,you just get stronger ‌ ‌ ‌ _____________________________ ‌ ‌ ‌ زندگی آسون نمیشه، تو قوی تر میشی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌#ورق_بزنید ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌mosabeqt mantaqe 5 🇮🇷 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌#🇮🇷#🤾‍♂️#🥅 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌#hand#ball#club#lor #success#ir#iran#meli #posh#khorram#abad #هندبال#دروازه_بان#خرم_آباد #لرستان#تلاش#موفقیت#پشتکار #خواستن#توانستن#شروع_کن


345Normal

O Pará Vendas apresenta Roberto Shinyashiki - @rshinyashiki. Ele construiu a sua história e o seu legado ajudando milhões de pessoas a alcançarem sucesso pessoal e profissional. Suas palestras têm influenciado uma geração de administradores pelo Brasil afora. Imperdível! Faça sua inscrição pelo site: http://www.adapanet.com.br/paravendas #ParaVendas2019 #16ParaVendas #ParaVendas #Abad #Adapa #BelemdoPara #EuTNoParaVendas #vendas #mercado #RobertoShinyashiki #palestra


0Normal

Kiçik sahibkarlığa böyük dəstək göstəririk. ⠀ UNDP və ABAD ilə birlikdə Şəki-Zaqatala bölgəsində həyata keçirilən layihə Avropa İttifaqı tərəfindən maliyyələşdirilir. Bu günə qədər həyata keçirilən 44 yeni biznes startapından bəhrələnən insanların sayı 600-dən çoxdur. Layihənin müsbət tərəflərindən biri də yeni ailə bizneslərinin unudulmaqda olan sənət sahələrini yaşatmasıdır. ⠀ #Avropaİttifaqı əki #Zaqatala ⠀ **** ⠀ We are providing great support to small business. ⠀ The project, implemented in the Sheki-Zagatala region jointly with UNDP and ABAD, is funded by the European Union. More than 600 people have benefited from the 44 new business startups that have been implemented so far. One of the positive aspects of the project is that it keeps forgotten art industry of new family businesses alive. ⠀ #EuropeanUnion #Sheki #Zagatala #ABAD #UNDP


0Normal

Tanzeel Green, a 22 apartment residential project located at Kathrikadavu was completed in a record 6 months and handed over to customers by Abad Builders Pvt Ltd. In a simple ceremony on 14th August, Mr. Zackeria Usman Sait, Director Abad Group, formally handed over the project to its customers. Seen standing alongside are Mr. Riaz Ahmed, (Chairman Abad Builders), Mr. Usman Nasser (Director Finance, Abad Group), Mr. H E Anwar, Mr.Vaseem Abdul Azeez (Partner Tanzeel Builders), Dr. Najeeb Zackeria (Managing Director, Abad Builders) and Mr. Nayeem Abdul Azeez (Partner Tanzeel Builders) #abad #builders #kochi #kathrikadavu #apartment #handover #projecthandover


0Normal

Gerir um empresa não é fácil! Pensar em cada detalhe e como cada setor deve funcionar pode ser muito cansativo. ⠀ ⠀ Investir em conhecimento e treinamentos nas áreas mais problemáticas pode ser a solução que você precisa!⠀ ⠀ Deixe seu comentários com quais áreas da sua empresa você precisa de mais dicas.⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #gesto #vendas #logstica #atacadista #distribuidor #acadeal #abad #alagoas


2Normal

#hellolikee #د #و #س #ت #ا #ن #ع #ز #ی #ز# #جدید #ترین #دابسمش #محسن_ابراهیم_زاده @sanazmusiic #sanazmusic #اهنگ #زیبا #با #صدا سانازموزیک#esfahan #nice #loveyou#عشق #قلب #تو #lives #lovely#mohsenebrahimzadeh #najaf #abad


0Normal

Faltam 8 dias para o maior evento de vendas do Pará Vendas. Faça a sua inscrição no nosso site http://www.adapanet.com.br/paravendas para não ficar de fora. Dia 24 de agosto, nós nos encontramos no Hangar! #ParaVendas2019 #16ParaVendas #ParaVendas #Abad #Adapa #BelemdoPara #EuTNoParaVendas #vendas #mercado


0Normal

Salam jumaat, hai hai ladiess 💃 Cuti2 ni boleh lah sahabat2 fb buat yea rajin ngan tak jer😃 Masker Muka Manjakani. Bahan-bahan: 6 biji manjakani Sesudu madu Sesudu minyak zaiton Cara-cara: Manjakani ditumbuk dahulu di pecahkan supaya mudah di blend menjadi serbuk. Blend kering. Ambil sesudu dan campurkan kesemua bahan sehingga sebati. Siap untuk ditempek Biarkan di wajah sekurangnya 20 minit. Sebelum bilas lulur dgn perlahan selama seminit-dua. Boleh juga digunakan lulur badan. Cuma tambahkan air jika terlalu likat. Kelebihan masker dan lulur manjakani: 🏵Menengangkan Kulit 🏵Menghilangkan lingakaran gelap bawah mata/mata panda. 🏵Glowingkan kulit 🏵Mengecilkan pori 🏵Mencerahkan 🏵Mengecutan/cegah jerawat 🏵Memudarkan kedutan 🏵Membuang sel-sel kulit mati P/s: elak kawasan mata, bilas bila terkena. #Skuadsuzyhoneykl #Tipsninfosihatsuzyhoneyherbs #ABAD #Dropshipwanted


1Normal

Congresso aprova MP da Liberdade Econômica e país dá importante passo rumo à modernização Leia no ABADNEWS: https://abad.com.br/economia/congresso-aprova-mp-da-liberdade-economica-e-pais-da-importante-passo-rumo-a-modernizacao/ #abad #abadnews #mpdaliberdadeeconmica


1Normal

I only exist when you don’t... For A book About Dead 10th Anniversary Edition To be exhibited at The Islip Art Museum in East Islip, NY - Sep 14 through Nov 2 #abad


0Normal

O Pará Vendas traz o especialista em vendas, negociação e liderança, Alexandre Lacava - @alexandre.lacava. Mais do que transmistir informação, a palestra de Alexandre promove uma verdadeira transformação na maneira de construir conhecimentos e desenvolver habilidades comportamentais. Imperdível! Faça sua inscrição pelo site: http://www.adapanet.com.br/paravendas #ParaVendas2019 #ParaVendas16 #ParaVendas #Abad #Adapa #BelemdoPara #EuTNoParaVendas #vendas #mercado #AlexandreLacava #palestra


1Normal

A Acadeal busca ampliar continuamente sua rede de parcerias e assim poder fomentar o setor Atacadistas-Distribuidor. Hoje contamos com parcerias de empresas no ramo da saúde, seguridade, desenvolvimento web, venda caminhões, entre outras. ⠀ ⠀ Conheça as vantagens de fazer parte dessa rede de parceiros, e não perca a oportunidade de estreitar seus laços com o setor Atacadista-Distribuidor.⠀ ⠀ Venha ser um parceiro Acadeal!⠀ ⠀ Ligue: 82 3435-1305⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #parceria #parceiros #atacadista #distribuidor #acadeal #abad #alagoas


0Normal

Nossa Home Page está mais interativa! Agora conta com suporte a banners, botões de acesso rápido e dashboard informativo. 😉👏👏 ⠀ #bdti #bd2b #b2b ⠀ ⠀


1Normal

Assalammualaikum, hai ladiess💃 Haaa! Minyak ni lah yang orang dok kata minyak pengasih tu. Seriously, minyak ni bila guna memang best sangat.Boleh tambat hati suami ,tak pandang wanita lain dah 😉 Kalau sebelum ni asyik rasa tak selesa dan gatal-gatal dekat cik bunga, sapu je minyak ni, terus rasa segar dan selesa. Pastu kadang-kadang ada keputihan sampai habis basah seluar kecik tu, apa lagi sapu je lah chenta oil ni. Confirm kering je seluar kecik, tak de dah keputihan. Yang paling best, minyak ni kalau sapu dekat bibir cik bunga setiap hari, boleh jadi tegang tau. Tak de lah menggelebeh dan kendur je. Takkan muka je nak cantik tapi cik bunga tu dibiar berkerak je. Seriously, semua wanita wajib cuba Chenta Oil ni untuk rasakan sendiri kehebatannya. Macam mana nak dapatkan Chenta Oil? Wassap no ni ya😉 www.wasap.my/60173501040 #Skuadsuzyhoneykl #Naksihatncantikkenausaha #Chentaoilsuzyhoneyhers #ABAD #Dropshipwanted


0Normal

Faltam 9 dias para o maior evento de vendas do Pará Vendas. Faça a sua inscrição no nosso site http://www.adapanet.com.br/paravendas para não ficar de fora. #ParaVendas2019 #16ParaVendas #ParaVendas #Abad #Adapa #BelemdoPara #EuTNoParaVendas #vendas #mercado


0Normal

Celebrating vabi-hood✌✌ #khush rho #abad rho


2Normal

Next Page





Loading...