cheta Instagram png image downloader saver

Biarlah rindu ini hidup dalam doa ..,
.
Morning semua my lovely followers 🙏 .
.
#rozitachewan #cheta #rcw #zsrcw #syawal2020 .
.
ABAYA #padusi .
.
JEWELLERY @habibjewelsofficial

Biarlah rindu ini hidup dalam doa .., . Morning semua my lovely followers 🙏 . . #rozitachewan #cheta #rcw #zsrcw #syawal2020 . . ABAYA #padusi . . JEWELLERY @habibjewelsofficial

Sebelum keluar @ pergi kerja, minum dulu kopi #klubnalaleh ni untuk beri tenaga sepanjang hari. Apa yang penting, dapat kawal nafsu makan bagi sesiapa yang diet & nak turunkn berat badan. 💕
.
Untuk lebih info/detail, wasap
🌺 0136462960
🌸 www.wasap.my/60136462960/klubnalalehN9
.
#klubnalalehseremban #klubnalalehsikamat #klubnalalehhq #medinadesirehq #teamkaktila #klubnalalehsenawang #kediakosmetiksenawang #kopiviral #kopikurusseremban #kopikurusklubnalaleh #testimoniklubnalaleh #klubnalalehtestimoni #juskurusmurah #kopiklubnalalehviral #kurusbersamaklubnalaleh #cabarankurusklubnalaleh #cabarankurus15hari #fitnesscoaching #coachkurusonline #cheta #syahmisazli #dutaklubnalaleh

Sebelum keluar @ pergi kerja, minum dulu kopi #klubnalaleh ni untuk beri tenaga sepanjang hari. Apa yang penting, dapat kawal nafsu makan bagi sesiapa yang diet & nak turunkn berat badan. 💕 . Untuk lebih info/detail, wasap 🌺 0136462960 🌸 www.wasap.my/60136462960/klubnalalehN9 . #klubnalalehseremban #klubnalalehsikamat #klubnalalehhq #medinadesirehq #teamkaktila #klubnalalehsenawang #kediakosmetiksenawang #kopiviral #kopikurusseremban #kopikurusklubnalaleh #testimoniklubnalaleh #klubnalalehtestimoni #juskurusmurah #kopiklubnalalehviral #kurusbersamaklubnalaleh #cabarankurusklubnalaleh #cabarankurus15hari #fitnesscoaching #coachkurusonline #cheta #syahmisazli #dutaklubnalaleh

Sebelum keluar @ pergi kerja, minum dulu kopi #klubnalaleh ni untuk beri tenaga sepanjang hari. Apa yang penting, dapat kawal nafsu makan bagi sesiapa yang diet & nak turunkn berat badan. 💕
.
Untuk lebih info/detail, wasap
🌺 0136462960
🌸 www.wasap.my/60136462960/klubnalalehN9
.
#klubnalalehseremban #klubnalalehsikamat #klubnalalehhq #medinadesirehq #teamkaktila #klubnalalehsenawang #kediakosmetiksenawang #kopiviral #kopikurusseremban #kopikurusklubnalaleh #testimoniklubnalaleh #klubnalalehtestimoni #juskurusmurah #kopiklubnalalehviral #kurusbersamaklubnalaleh #cabarankurusklubnalaleh #cabarankurus15hari #fitnesscoaching #coachkurusonline #cheta #syahmisazli #dutaklubnalaleh

Sebelum keluar @ pergi kerja, minum dulu kopi #klubnalaleh ni untuk beri tenaga sepanjang hari. Apa yang penting, dapat kawal nafsu makan bagi sesiapa yang diet & nak turunkn berat badan. 💕 . Untuk lebih info/detail, wasap 🌺 0136462960 🌸 www.wasap.my/60136462960/klubnalalehN9 . #klubnalalehseremban #klubnalalehsikamat #klubnalalehhq #medinadesirehq #teamkaktila #klubnalalehsenawang #kediakosmetiksenawang #kopiviral #kopikurusseremban #kopikurusklubnalaleh #testimoniklubnalaleh #klubnalalehtestimoni #juskurusmurah #kopiklubnalalehviral #kurusbersamaklubnalaleh #cabarankurusklubnalaleh #cabarankurus15hari #fitnesscoaching #coachkurusonline #cheta #syahmisazli #dutaklubnalaleh

Sebelum keluar @ pergi kerja, minum dulu kopi #klubnalaleh ni untuk beri tenaga sepanjang hari. Apa yang penting, dapat kawal nafsu makan bagi sesiapa yang diet & nak turunkn berat badan. 💕
.
Untuk lebih info/detail, wasap
🌺 0136462960
🌸 www.wasap.my/60136462960/klubnalalehN9
.
#klubnalalehseremban #klubnalalehsikamat #klubnalalehhq #medinadesirehq #teamkaktila #klubnalalehsenawang #kediakosmetiksenawang #kopiviral #kopikurusseremban #kopikurusklubnalaleh #testimoniklubnalaleh #klubnalalehtestimoni #juskurusmurah #kopiklubnalalehviral #kurusbersamaklubnalaleh #cabarankurusklubnalaleh #cabarankurus15hari #fitnesscoaching #coachkurusonline #cheta #syahmisazli #dutaklubnalaleh

Sebelum keluar @ pergi kerja, minum dulu kopi #klubnalaleh ni untuk beri tenaga sepanjang hari. Apa yang penting, dapat kawal nafsu makan bagi sesiapa yang diet & nak turunkn berat badan. 💕 . Untuk lebih info/detail, wasap 🌺 0136462960 🌸 www.wasap.my/60136462960/klubnalalehN9 . #klubnalalehseremban #klubnalalehsikamat #klubnalalehhq #medinadesirehq #teamkaktila #klubnalalehsenawang #kediakosmetiksenawang #kopiviral #kopikurusseremban #kopikurusklubnalaleh #testimoniklubnalaleh #klubnalalehtestimoni #juskurusmurah #kopiklubnalalehviral #kurusbersamaklubnalaleh #cabarankurusklubnalaleh #cabarankurus15hari #fitnesscoaching #coachkurusonline #cheta #syahmisazli #dutaklubnalaleh

Take note original magical c pure *6 CIRI CIRI VITAMIN C PASTI MENAKUTKAN ANDA KALAU ANDA MASIH DEGIL TAK MAHU AMALKAN MAGICAL C PURE* *1* . Vitamin C merupakan  vitamin larut  air , jika diambil berlebihan , ianya tidak dapat disimpan di dalam badan sebaliknya dikumuhkan melalui air kencing *2* .Vitamin C tidak dapat disimpan dalam badan selama lamanya . *3* . Vitamin C sangat mudah hilang melalui aktiviti sel badan *4* . Vitamin c dibekalkan untuk tubuh pada dos yg tinggi tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya pada satu masa .
 serentak . Tubuh akan hanya menyerap vitamin c yg diperlukan pada waktu itu , selebihnya akan dikumuh . *5* . Vitamin c tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan . *6* . Vitamin c menyumbang kepada pembentukan kolagen oleh sel sel dimana bersama dan membentuk lapisan pertahanan tisu , Tisu penting untuk menyokong organ organ dan pembaikkan apabila rosak.

Ini menunjukkan manfaat yang besar fungsi tubuh bila vitamin C sentiasa dibekalkan .
.
.
RM39.90
.
www.wasap.my/601169957564/mcp
.
#corona #tunggangagama #sufiansuhaimi #kescerai #safieyillias #bantalzikir gegarvaganza #mimifly #influencer #meletop #dramalina #cheta #ellymazlein #daifarhan #puabu #bellaastillah #aliffaziz #sepahtureunion #2020 #emmamaembong #ainedruce #lailer #kampungpeople #camelia #caprice #nursajat #bengkung #alifsyukri #nabilahmad #syuib #sitisarah

Take note original magical c pure *6 CIRI CIRI VITAMIN C PASTI MENAKUTKAN ANDA KALAU ANDA MASIH DEGIL TAK MAHU AMALKAN MAGICAL C PURE* *1* . Vitamin C merupakan vitamin larut air , jika diambil berlebihan , ianya tidak dapat disimpan di dalam badan sebaliknya dikumuhkan melalui air kencing *2* .Vitamin C tidak dapat disimpan dalam badan selama lamanya . *3* . Vitamin C sangat mudah hilang melalui aktiviti sel badan *4* . Vitamin c dibekalkan untuk tubuh pada dos yg tinggi tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya pada satu masa . serentak . Tubuh akan hanya menyerap vitamin c yg diperlukan pada waktu itu , selebihnya akan dikumuh . *5* . Vitamin c tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan . *6* . Vitamin c menyumbang kepada pembentukan kolagen oleh sel sel dimana bersama dan membentuk lapisan pertahanan tisu , Tisu penting untuk menyokong organ organ dan pembaikkan apabila rosak. Ini menunjukkan manfaat yang besar fungsi tubuh bila vitamin C sentiasa dibekalkan . . . RM39.90 . www.wasap.my/601169957564/mcp . #corona #tunggangagama #sufiansuhaimi #kescerai #safieyillias #bantalzikir gegarvaganza #mimifly #influencer #meletop #dramalina #cheta #ellymazlein #daifarhan #puabu #bellaastillah #aliffaziz #sepahtureunion #2020 #emmamaembong #ainedruce #lailer #kampungpeople #camelia #caprice #nursajat #bengkung #alifsyukri #nabilahmad #syuib #sitisarah

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍
¤
¤
¤
Inframe : @y_o.n.o
¤
¤
¤
#yonosight
A magical view 🔮 
#postoftheday #photography
#editor #keralam #lightroom #editography
#yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍 ¤ ¤ ¤ Inframe : @y_o.n.o ¤ ¤ ¤ #yonosight A magical view 🔮 #postoftheday #photography #editor #keralam #lightroom #editography #yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍
¤
¤
¤
¤
¤
¤
#yonosight
A magical view 🔮 
#postoftheday #photography
#editor #keralam #lightroom #editography
#yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ #yonosight A magical view 🔮 #postoftheday #photography #editor #keralam #lightroom #editography #yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍
¤
¤
¤
Inframe : @_dimple_sk
¤
¤
¤
#yonosight
A magical view 🔮 
#postoftheday #photography
#editor #keralam #lightroom #editography
#yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍 ¤ ¤ ¤ Inframe : @_dimple_sk ¤ ¤ ¤ #yonosight A magical view 🔮 #postoftheday #photography #editor #keralam #lightroom #editography #yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍
¤
¤
¤
¤
¤
¤
#yonosight
A magical view 🔮 
#postoftheday #photography
#editor #keralam #lightroom #editography
#yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ #yonosight A magical view 🔮 #postoftheday #photography #editor #keralam #lightroom #editography #yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍
¤
¤
¤
¤
¤
¤
#yonosight
A magical view 🔮 
#postoftheday #photography
#editor #keralam #lightroom #editography
#yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ #yonosight A magical view 🔮 #postoftheday #photography #editor #keralam #lightroom #editography #yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍
¤
¤
¤
¤
¤
¤
#yonosight
A magical view 🔮 
#postoftheday #photography
#editor #keralam #lightroom #editography
#yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

Happy birthday thalaiva 🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👽👽👽👽🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻my brother from another mother 🍾🍾 partner ❤❤ joint family 👽😘 others have besties but i have brothers in my arms 🤩🤩🤩 thalaiva lockdown mudiyatum gommala ellathayum sethara vidrom 🍾🍾 i had a lot of memories with you and i will have ❤ love u thala ❤ will travel with our mixa forever ⭐ finnaly happy birthday guru jii 😘😘 guru jii in everything 👽😍 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ #yonosight A magical view 🔮 #postoftheday #photography #editor #keralam #lightroom #editography #yono #cheta #magical #visuals #adobe #photoshop #photoshoot #picsart #tutorial  #capture #chennai #chennaite #tamilbgm #aesthetic #nature #modeling #mallu #tamillove #tamillovesong #tamillovestatus #lightroommasters #tamilwhatsappstatus #psychedelic

✨ ANAS POP SERIES ✨
Jom tengok @nabila.razali dapat semua set koleksi #ANASPopSeries 🤩 Cantikkan?? Uollssss tak teringin nak ada at least 1 set APS ke??.
.
Kalau nak, boleh cepat DM/WA sis ye untuk order. 2hb Jun, HQ dah start operasi & dah start postage parcel2 semua. Jom apa tunggu lagi...
.
.
Klik link WA kat bio untuk order sekarang 💕
📲 0192511725
.
.
.
.

#ANAS #ANASism #ANASCosmetics #ANASPopSeries  #ANASSpecialEdition #ANASLimitedEdition #ANASismLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #Mafarikha #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #MakeUpLovers #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASMakeUpRemover #CleansingOil #ANASCleansingOil #MakeUpRemover #MakeUpRemover #StayAtHome #StayHome #DudukRumah #KitaJagaKita

✨ ANAS POP SERIES ✨ Jom tengok @nabila.razali dapat semua set koleksi #ANASPopSeries 🤩 Cantikkan?? Uollssss tak teringin nak ada at least 1 set APS ke??. . Kalau nak, boleh cepat DM/WA sis ye untuk order. 2hb Jun, HQ dah start operasi & dah start postage parcel2 semua. Jom apa tunggu lagi... . . Klik link WA kat bio untuk order sekarang 💕 📲 0192511725 . . . . #ANAS #ANASism #ANASCosmetics #ANASPopSeries #ANASSpecialEdition #ANASLimitedEdition #ANASismLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #Mafarikha #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #MakeUpLovers #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASMakeUpRemover #CleansingOil #ANASCleansingOil #MakeUpRemover #MakeUpRemover #StayAtHome #StayHome #DudukRumah #KitaJagaKita

💖KURUNG CHETA KEDAH 💖
.
📌 Material PREMIUM YUGANA CREPE (  IRON LESS ) 📌 Kain jenis tak panas
📌 Span tebal dan baju terletak bila pakai. 📌 Ada zip sorok di bahagian belakang baju.
📌 Leher baju kurung 📌 Labuh baju bawah paras punggung
📌 Kain jenis A cut ( doble layer di bahagian depan kain )
📌 Pinggang  separuh getah dan berzip di tepi, ada zip belah kiri kain. .
👏PROMOSI 
HARGA RM50
(NP RM79) Exclude Postage
#angguncottoncollection #angguncotton #feedbackanggun #cheta #kurungchetakedah #bajusedondon

💖KURUNG CHETA KEDAH 💖 . 📌 Material PREMIUM YUGANA CREPE ( IRON LESS ) 📌 Kain jenis tak panas 📌 Span tebal dan baju terletak bila pakai. 📌 Ada zip sorok di bahagian belakang baju. 📌 Leher baju kurung 📌 Labuh baju bawah paras punggung 📌 Kain jenis A cut ( doble layer di bahagian depan kain ) 📌 Pinggang separuh getah dan berzip di tepi, ada zip belah kiri kain. . 👏PROMOSI HARGA RM50 (NP RM79) Exclude Postage #angguncottoncollection #angguncotton #feedbackanggun #cheta #kurungchetakedah #bajusedondon

Saksikan premiere live Sabtu 9pm di FB NONA & YouTube, anda berpeluang menang seutas gelang @theofficialpandora bernilai RM1,139 tauuu.. Cantik sangat! So saksikan The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1 💋 #lotsoflove #doayangbaikbaik #stayathome #dudukrumah #pandora #rozitachewan #cheta #thetruthkiffyrazak #majalahnona

Saksikan premiere live Sabtu 9pm di FB NONA & YouTube, anda berpeluang menang seutas gelang @theofficialpandora bernilai RM1,139 tauuu.. Cantik sangat! So saksikan The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1 💋 #lotsoflove #doayangbaikbaik #stayathome #dudukrumah #pandora #rozitachewan #cheta #thetruthkiffyrazak #majalahnona

Statement berani dan hangat sehangat baju merah Rozita Che Wan. Wahhh... 😂

Saksikan The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1, Sabtu 30 Mei 2020, 9pm di Premiere Live Facebook dan Youtube Majalah Nona.

#majalahnona #inspirasinona #realitiimpianwanita #rozitachewan #cheta

Statement berani dan hangat sehangat baju merah Rozita Che Wan. Wahhh... 😂 Saksikan The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1, Sabtu 30 Mei 2020, 9pm di Premiere Live Facebook dan Youtube Majalah Nona. #majalahnona #inspirasinona #realitiimpianwanita #rozitachewan #cheta

✨ ANAS POP SERIES ✨
Apam serius lembut!!! Tak perlu bayar seratus lebih untuk dapat 4 Apam gebu gebas ni!!
.
Hanya RM50 + FREE postage ye ‼️‼️‼️
.
Ada yang nak?? Jom cepat dapatkan sekarang..
.
.
.

DM/Whatsapp 📲 0192511725 untuk sebarang pertanyaan & order atau boleh terus tekan link di bio profile.
.
.
.

#ANAS #ANASCosmetics #ANASismLovers  #ANASPopSeries #ANASSpecialEdition #ANASLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #Mafarikha #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASApam #BeautyBlender #BeautySponge #BlendingSponge

✨ ANAS POP SERIES ✨ Apam serius lembut!!! Tak perlu bayar seratus lebih untuk dapat 4 Apam gebu gebas ni!! . Hanya RM50 + FREE postage ye ‼️‼️‼️ . Ada yang nak?? Jom cepat dapatkan sekarang.. . . . DM/Whatsapp 📲 0192511725 untuk sebarang pertanyaan & order atau boleh terus tekan link di bio profile. . . . #ANAS #ANASCosmetics #ANASismLovers #ANASPopSeries #ANASSpecialEdition #ANASLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #Mafarikha #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASApam #BeautyBlender #BeautySponge #BlendingSponge

Ni nak habaq... Sapa yang bertuah tengok premiere live The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1 Sabtu 9pm di FB NONA & YouTube, berpeluang menang seutas gelang @theofficialpandora bernilai RM1,139 tauuu.. Cantik sangat! So saksikan... Cara-cara penyertaan:
.
* Ikuti LIVE The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1 di platform YouTube & Facebook Nona pada hari Sabtu, 30 Mei 2020 jam 9 malam.
.
* Like, Share & Subscribe Facebook & YouTube Majalah Nona serta follow @habibgroupofficial
.
* Tinggalkan komen 'Saya Nak Pandora' ketika Live The Truth Kiffy Razak bersama Rozita Che Wan
.
* Tag #majalahnona dan #habibgroupofficial 💋 #lotsoflove #doayangbaikbaik #stayathome #dudukrumah #pandora #rozitachewan #cheta #kedah #thetruthkiffyrazak

Ni nak habaq... Sapa yang bertuah tengok premiere live The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1 Sabtu 9pm di FB NONA & YouTube, berpeluang menang seutas gelang @theofficialpandora bernilai RM1,139 tauuu.. Cantik sangat! So saksikan... Cara-cara penyertaan: . * Ikuti LIVE The Truth Kiffy Razak bersama @rozitachewan1 di platform YouTube & Facebook Nona pada hari Sabtu, 30 Mei 2020 jam 9 malam. . * Like, Share & Subscribe Facebook & YouTube Majalah Nona serta follow @habibgroupofficial . * Tinggalkan komen 'Saya Nak Pandora' ketika Live The Truth Kiffy Razak bersama Rozita Che Wan . * Tag #majalahnona dan #habibgroupofficial 💋 #lotsoflove #doayangbaikbaik #stayathome #dudukrumah #pandora #rozitachewan #cheta #kedah #thetruthkiffyrazak

Pertama sekali saya ingin mengucapkan Salam Takziah buat @rozitachewan1 & keluarga atas pemergian nenek tercinta. Semoga arwah ditempatkan bersama orang-orang beriman... Aamiin. Sama-sama kita sedekahkan Al Fatihah.

Kedua, terima kasih sis Kiah sudi bersama saya meluangkan masa berbicara sejujurnya sisi kisah @rozitachewan1 yang cukup menarik... Gelak tawa memang tak berhenti tapi apa yang di kata memang betoi dan straight to the point jeee.. .

Ketiga, sapa yang bertuah tengok premiere live Sabtu 9pm di FB NONA & YouTube, berpeluang menang seutas gelang @theofficialpandora bernilai RM1,139 tauuu.. Cantik sangat! So saksikan... 💋 #lotsoflove #doayangbaikbaik #stayathome #dudukrumah #pandora #rozitachewan #cheta #thetruthkiffyrazak #majalahnona

Pertama sekali saya ingin mengucapkan Salam Takziah buat @rozitachewan1 & keluarga atas pemergian nenek tercinta. Semoga arwah ditempatkan bersama orang-orang beriman... Aamiin. Sama-sama kita sedekahkan Al Fatihah. Kedua, terima kasih sis Kiah sudi bersama saya meluangkan masa berbicara sejujurnya sisi kisah @rozitachewan1 yang cukup menarik... Gelak tawa memang tak berhenti tapi apa yang di kata memang betoi dan straight to the point jeee.. . Ketiga, sapa yang bertuah tengok premiere live Sabtu 9pm di FB NONA & YouTube, berpeluang menang seutas gelang @theofficialpandora bernilai RM1,139 tauuu.. Cantik sangat! So saksikan... 💋 #lotsoflove #doayangbaikbaik #stayathome #dudukrumah #pandora #rozitachewan #cheta #thetruthkiffyrazak #majalahnona

Acá intentado ser una Milipili versión millonaria 🤑 ¿qué tal me quedó? Audio de @nikkabida.

Acá intentado ser una Milipili versión millonaria 🤑 ¿qué tal me quedó? Audio de @nikkabida.

Used headphones🎧🎧
Feel the BGM 🎼🎼🎼
follow @idiot_tunes .
.
.
➡️@idiot_tunes ..
➡️stay tuned for daily tracks
➡️follow @idiot_tunes
.
.
🔗support needed 🔗
.
. ⚠️Disclaimer⚠️ .
💢 This PHOTO,VIDEO OR AUDIO IS  NOT BY OURSELF
.
💢THE COPYRIGHTS CREDIT GOSE TO RESPECTIVE OWNERS
.
💢THIS VIDEO IS NOT USE FOR ILLEGAL SHARING OR PROFIT MAKING
.
💢THIS VIDEO IS PURLY FAN MADE .IF ANY PROBLEMS MEG AS ON INSTAGRAM AND THE VIDEO WILL BE REMOVED
.
💢NO NEED TO REPORT OR SEND STRICKE .
.
👉PLEASE SUPPORT👈 .
.
✍️THANKING YOU 💘❣️💟💌 .
.
#dad #dadlife #daddysgirl #appa #cheta #lovestatus #love #loves #feel #ajithkumar #nayanthara #malayalamsongs #malayalammovies #bgms #bgmmalayalam #bgms #mallu #tiktok #tiktokers #tiktokindia 
#father #feelbetter .
.
..@ultimate_b.e.a.t.s_ @blackscreenbgm @bgm_market @stylish_bgm_official @love_failure_fellow_ @my_musicdiary @musicbox_stories @musical_360 @bgm_market_007 @jk.bgm.center @insta_soulmate_bgm3281 @_music_nati0n @thinkmusicofficial @music_studio_s @music._.store_ @music_creations_02 @music_freaks__ @music_souls_v3 @tamilmusicmedia @bgmworldmedia @bgm_spot_bs @d_i_n_e_s_h_0_6 @_love_beats_07 @love_b.e.a.t.z_official @love_mood_bgm_ @lovestation_3.0 @love_failure_fellow_ @romantic_songs_and_quotes @statuz_additcz @status_center_videos @m24_beats @instant_status @tiktok_tamilan_da @tiktok_trendings @crazy_tiktok_videoz

Used headphones🎧🎧 Feel the BGM 🎼🎼🎼 follow @idiot_tunes . . . ➡️@idiot_tunes .. ➡️stay tuned for daily tracks ➡️follow @idiot_tunes . . 🔗support needed 🔗 . . ⚠️Disclaimer⚠️ . 💢 This PHOTO,VIDEO OR AUDIO IS NOT BY OURSELF . 💢THE COPYRIGHTS CREDIT GOSE TO RESPECTIVE OWNERS . 💢THIS VIDEO IS NOT USE FOR ILLEGAL SHARING OR PROFIT MAKING . 💢THIS VIDEO IS PURLY FAN MADE .IF ANY PROBLEMS MEG AS ON INSTAGRAM AND THE VIDEO WILL BE REMOVED . 💢NO NEED TO REPORT OR SEND STRICKE . . 👉PLEASE SUPPORT👈 . . ✍️THANKING YOU 💘❣️💟💌 . . #dad #dadlife #daddysgirl #appa #cheta #lovestatus #love #loves #feel #ajithkumar #nayanthara #malayalamsongs #malayalammovies #bgms #bgmmalayalam #bgms #mallu #tiktok #tiktokers #tiktokindia #father #feelbetter . . ..@ultimate_b.e.a.t.s_ @blackscreenbgm @bgm_market @stylish_bgm_official @love_failure_fellow_ @my_musicdiary @musicbox_stories @musical_360 @bgm_market_007 @jk.bgm.center @insta_soulmate_bgm3281 @_music_nati0n @thinkmusicofficial @music_studio_s @music._.store_ @music_creations_02 @music_freaks__ @music_souls_v3 @tamilmusicmedia @bgmworldmedia @bgm_spot_bs @d_i_n_e_s_h_0_6 @_love_beats_07 @love_b.e.a.t.z_official @love_mood_bgm_ @lovestation_3.0 @love_failure_fellow_ @romantic_songs_and_quotes @statuz_additcz @status_center_videos @m24_beats @instant_status @tiktok_tamilan_da @tiktok_trendings @crazy_tiktok_videoz

Pantasnya habis!!! 😭😭😭 Siapa yang tak sempat order boleh order dengan kita okay?! 🚀💋 Stock semakin menyusut..😅😅😅 💄💄💄💄 Let’s order now!! 🤩🤩🤩 www.wasap.my/60172904031/naklipsticklofa

#neelofa#neelofalipstick#cantik#bibircantik#bibirkusam#bibirkering#kusam#kering#menggelupas#mewah#cheta#ctdk#dramanur#leftenanzana#jannahnick#ctdk#deliverysungaibuloh#deliverykualalumpur#viral

Pantasnya habis!!! 😭😭😭 Siapa yang tak sempat order boleh order dengan kita okay?! 🚀💋 Stock semakin menyusut..😅😅😅 💄💄💄💄 Let’s order now!! 🤩🤩🤩 www.wasap.my/60172904031/naklipsticklofa #neelofa#neelofalipstick#cantik#bibircantik#bibirkusam#bibirkering#kusam#kering#menggelupas#mewah#cheta#ctdk#dramanur#leftenanzana#jannahnick#ctdk#deliverysungaibuloh#deliverykualalumpur#viral

θέλω να πέσω στη θάλασσα των ματιών σου .
.
.
.
.
.
.

#photography #photographer #artphotography  #mymindisart #ismymindart #art  #photographyproject  #sea #seaview #cheta

θέλω να πέσω στη θάλασσα των ματιών σου . . . . . . . #photography #photographer #artphotography #mymindisart #ismymindart #art #photographyproject #sea #seaview #cheta

θέλω να πέσω στη θάλασσα των ματιών σου .
.
.
.
.
.
.

#photography #photographer #artphotography  #mymindisart #ismymindart #art  #photographyproject  #sea #seaview #cheta

θέλω να πέσω στη θάλασσα των ματιών σου . . . . . . . #photography #photographer #artphotography #mymindisart #ismymindart #art #photographyproject #sea #seaview #cheta

θέλω να πέσω στη θάλασσα των ματιών σου .
.
.
.
.
.
.

#photography #photographer #artphotography  #mymindisart #ismymindart #art  #photographyproject  #sea #seaview #cheta

θέλω να πέσω στη θάλασσα των ματιών σου . . . . . . . #photography #photographer #artphotography #mymindisart #ismymindart #art #photographyproject #sea #seaview #cheta

⁣
Yet the FG is also considering measures to reopen schools. How is this going to work? I ask, as #Cheta and #funmiodude join me #Freshlypressed981 for today’s news analysis. ⁣
⁣
⁣
⁣
#news #morning #newspaperheadlines #nigeria  #breakfast #radio #valentineohu

⁣ Yet the FG is also considering measures to reopen schools. How is this going to work? I ask, as #Cheta and #funmiodude join me #Freshlypressed981 for today’s news analysis. ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #news #morning #newspaperheadlines #nigeria #breakfast #radio #valentineohu

✨ ANAS POP SERIES ✨
Hai uollsssss!! 👋🏼 Semua masih dalam mood raya lagi kan?? Walaupun kita beraya kat rumah je.. 😬
.
Anyway uollssss dah grab ke koleksi #ANASPopSeries yang harga sangat-sangat berbaloi ni??? Uollssss boleh order sekarang ye, HQ akan start pos pada 2jun nanti.
.
.
.
Jom DM/WA 📲 0192511725 atau klik link kat bio profile untuk order 💕
.
.
.
.

#ANAS #ANASism #ANASCosmetics #ANASPopSeries  #ANASSpecialEdition #ANASLimitedEdition #ANASismLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #Mafarikha #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #MakeUpLovers #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASMakeUpRemover #CleansingOil #ANASCleansingOil #MakeUpRemover #MakeUpRemover #StayAtHome #StayHome #DudukRumah #KitaJagaKita

✨ ANAS POP SERIES ✨ Hai uollsssss!! 👋🏼 Semua masih dalam mood raya lagi kan?? Walaupun kita beraya kat rumah je.. 😬 . Anyway uollssss dah grab ke koleksi #ANASPopSeries yang harga sangat-sangat berbaloi ni??? Uollssss boleh order sekarang ye, HQ akan start pos pada 2jun nanti. . . . Jom DM/WA 📲 0192511725 atau klik link kat bio profile untuk order 💕 . . . . #ANAS #ANASism #ANASCosmetics #ANASPopSeries #ANASSpecialEdition #ANASLimitedEdition #ANASismLovers #ANASMakeUp #ANASKongsiRezeki #ANASBeautySquad #AnasZahrin #RozitaCheWan #CheTa #DianaDanielle #AydaJebat #Mafarikha #MUAMalaysia #BazaarPakNil #MakeUpLife #MakeUpLovers #BeautyCounter #BeautyCosmetics #ANASMakeUpRemover #CleansingOil #ANASCleansingOil #MakeUpRemover #MakeUpRemover #StayAtHome #StayHome #DudukRumah #KitaJagaKita

Authentic LOUIS VUITTON Damier Ebene Pochette wrislet
Good condition 
RM1250 
Whatsapp klik link pada profile atau save manual ✅ 0162083994
#lvpochette
#louisvuitton
#chanel
#gucci
#christiandior
#gianniversace
#prelovedbags
#bagoriginal
#authenticbag
#malaysianseller
#trustedseller
#kualalumpur
#kelantan
#selangor
#kotabharu
#batucaves
#onlineseller
#cheta
#fazura
#aliffsyukri 
#rozitachewan
#sajat

Authentic LOUIS VUITTON Damier Ebene Pochette wrislet Good condition RM1250 Whatsapp klik link pada profile atau save manual ✅ 0162083994 #lvpochette #louisvuitton #chanel #gucci #christiandior #gianniversace #prelovedbags #bagoriginal #authenticbag #malaysianseller #trustedseller #kualalumpur #kelantan #selangor #kotabharu #batucaves #onlineseller #cheta #fazura #aliffsyukri #rozitachewan #sajat

De la galería de favoritas esta foto dela grabacion de nuestro videoclip #Intenso en @carpediemdisco.cl que trabajamos con @urbanfilmschile y muchísimos amigos más que hicieron un trabajo increíble!!! Vayan a verlo a YouTube La29 - intenso...
________________
#la29 #pboy #cumbia #cumbiapop #cumbiacheta #cheta #music #musica #instamusic #instamusica #musicgram #musicagram #chilemusic #chilemusica #QuedateEnCasa #FORYOU #parati #coolglasses #videoclip #video #musicvideo

De la galería de favoritas esta foto dela grabacion de nuestro videoclip #Intenso en @carpediemdisco.cl que trabajamos con @urbanfilmschile y muchísimos amigos más que hicieron un trabajo increíble!!! Vayan a verlo a YouTube La29 - intenso... ________________ #la29 #pboy #cumbia #cumbiapop #cumbiacheta #cheta #music #musica #instamusic #instamusica #musicgram #musicagram #chilemusic #chilemusica #QuedateEnCasa #FORYOU #parati #coolglasses #videoclip #video #musicvideo

Sand in my toes and wind in my hair

Sand in my toes and wind in my hair

Mañana ingresan los buzos de Racing Pedí tu link de mercado libre Dale.......
.
.
.
.
.
#academia #racingclub #guardiaimperial #celeste #pilcha #cheta #lamejorcalidad #mujer #buzo #ropa #avellaneda #hola_chau_ind

Mañana ingresan los buzos de Racing Pedí tu link de mercado libre Dale....... . . . . . #academia #racingclub #guardiaimperial #celeste #pilcha #cheta #lamejorcalidad #mujer #buzo #ropa #avellaneda #hola_chau_ind

Tomando sol 🐛🌱 #cheta

Tomando sol 🐛🌱 #cheta

Xpernah komen kt artis tp rasa bangga bila che ta reply hahahahaha 
Xkisah pa dy ke dy yg bls nk #SimpanSini jugak hahahahaha
#CheTa tp mmg suka tgk warna baju tu.. Bkn mcm emerald green tu tya 😁
#DapurBondaAaron 
Bior la org kata arok ke pe... Sje suka2 😜

Xpernah komen kt artis tp rasa bangga bila che ta reply hahahahaha Xkisah pa dy ke dy yg bls nk #SimpanSini jugak hahahahaha #CheTa tp mmg suka tgk warna baju tu.. Bkn mcm emerald green tu tya 😁 #DapurBondaAaron Bior la org kata arok ke pe... Sje suka2 😜

𝗜𝗡𝗗𝗔𝗛𝗡𝗬𝗔 𝗛𝗜𝗗𝗨𝗣 𝗧𝗔𝗡𝗣𝗔 𝗗𝗜𝗕𝗘𝗟𝗘𝗡𝗚𝗚𝗨 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 𝗕𝗔𝗧𝗨 😍

Sakit tak terkata kan, bila jerawat batu mai singgah kat muka ni. Elok je bersusun macam nak pergi berperang.

Tunggu masa je ni nak meletop. Kalau tak meranakan hakak tak pe dik oiii, ni rasa macam kena bara api. 😫

Tapi hakak malas lah nak lama lama kan masalah ni, hakak usaha cari produk yang boleh rawat masalah jerawat batu.

Rasa macam tak percaya jeee, hanya dengan kemam kemam MCP setiap hari masalah hakak beransur pergi.

Haa nampak tak penangan MCP tu? Bila konsisten dan minum air secukupnya memang WOW lah result dia. ❤️ Adanya KHASIAT BERRIES dalam MCP tu lah yang membantu sangat untuk halau anasir anasir jahat.

Jangan tak caya, kulit hakak makin cantik peloles, glowing mowing gitewww. Persis macam ratu tak? Hehehe

Korang kalau ade masalah jerawat macam hakak ni meh roger sis okehh. Bermodalkan 39.90 sahaja per box.

www.wasap.my/601169957564/mcp

#tunggangagama #sufiansuhaimi #kescerai #safieyillias #bantalzikir gegarvaganza #mimifly #influencer #meletop #dramalina #cheta #ellymazlein #daifarhan #puabu #bellaastillah #aliffaziz #sepahtureunion #2020 #emmamaembong #ainedruce #lailer #kampungpeople #camelia #caprice #nursajat #bengkung #alifsyukri #nabilahmad #syuib #sitisarah

𝗜𝗡𝗗𝗔𝗛𝗡𝗬𝗔 𝗛𝗜𝗗𝗨𝗣 𝗧𝗔𝗡𝗣𝗔 𝗗𝗜𝗕𝗘𝗟𝗘𝗡𝗚𝗚𝗨 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 𝗕𝗔𝗧𝗨 😍 Sakit tak terkata kan, bila jerawat batu mai singgah kat muka ni. Elok je bersusun macam nak pergi berperang. Tunggu masa je ni nak meletop. Kalau tak meranakan hakak tak pe dik oiii, ni rasa macam kena bara api. 😫 Tapi hakak malas lah nak lama lama kan masalah ni, hakak usaha cari produk yang boleh rawat masalah jerawat batu. Rasa macam tak percaya jeee, hanya dengan kemam kemam MCP setiap hari masalah hakak beransur pergi. Haa nampak tak penangan MCP tu? Bila konsisten dan minum air secukupnya memang WOW lah result dia. ❤️ Adanya KHASIAT BERRIES dalam MCP tu lah yang membantu sangat untuk halau anasir anasir jahat. Jangan tak caya, kulit hakak makin cantik peloles, glowing mowing gitewww. Persis macam ratu tak? Hehehe Korang kalau ade masalah jerawat macam hakak ni meh roger sis okehh. Bermodalkan 39.90 sahaja per box. www.wasap.my/601169957564/mcp #tunggangagama #sufiansuhaimi #kescerai #safieyillias #bantalzikir gegarvaganza #mimifly #influencer #meletop #dramalina #cheta #ellymazlein #daifarhan #puabu #bellaastillah #aliffaziz #sepahtureunion #2020 #emmamaembong #ainedruce #lailer #kampungpeople #camelia #caprice #nursajat #bengkung #alifsyukri #nabilahmad #syuib #sitisarah

*6 CIRI CIRI VITAMIN C PASTI MENAKUTKAN ANDA KALAU ANDA MASIH DEGIL TAK MAHU AMALKAN MAGICAL C PURE* *1* . Vitamin C merupakan  vitamin larut  air , jika diambil berlebihan , ianya tidak dapat disimpan di dalam badan sebaliknya dikumuhkan melalui air kencing *2* .Vitamin C tidak dapat disimpan dalam badan selama lamanya . *3* . Vitamin C sangat mudah hilang melalui aktiviti sel badan *4* . Vitamin c dibekalkan untuk tubuh pada dos yg tinggi tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya pada satu masa .
 serentak . Tubuh akan hanya menyerap vitamin c yg diperlukan pada waktu itu , selebihnya akan dikumuh . *5* . Vitamin c tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan . *6* . Vitamin c menyumbang kepada pembentukan kolagen oleh sel sel dimana bersama dan membentuk lapisan pertahanan tisu , Tisu penting untuk menyokong organ organ dan pembaikkan apabila rosak.

Ini menunjukkan manfaat yang besar fungsi tubuh bila vitamin C sentiasa dibekalkan .
.
.
RM39.90
.
www.wasap.my/601169957564/mcp
.
#corona #tunggangagama #sufiansuhaimi #kescerai #safieyillias #bantalzikir gegarvaganza #mimifly #influencer #meletop #dramalina #cheta #ellymazlein #daifarhan #puabu #bellaastillah #aliffaziz #sepahtureunion #2020 #emmamaembong #ainedruce #lailer #kampungpeople #camelia #caprice #nursajat #bengkung #alifsyukri #nabilahmad #syuib #sitisarah

*6 CIRI CIRI VITAMIN C PASTI MENAKUTKAN ANDA KALAU ANDA MASIH DEGIL TAK MAHU AMALKAN MAGICAL C PURE* *1* . Vitamin C merupakan vitamin larut air , jika diambil berlebihan , ianya tidak dapat disimpan di dalam badan sebaliknya dikumuhkan melalui air kencing *2* .Vitamin C tidak dapat disimpan dalam badan selama lamanya . *3* . Vitamin C sangat mudah hilang melalui aktiviti sel badan *4* . Vitamin c dibekalkan untuk tubuh pada dos yg tinggi tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya pada satu masa . serentak . Tubuh akan hanya menyerap vitamin c yg diperlukan pada waktu itu , selebihnya akan dikumuh . *5* . Vitamin c tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan . *6* . Vitamin c menyumbang kepada pembentukan kolagen oleh sel sel dimana bersama dan membentuk lapisan pertahanan tisu , Tisu penting untuk menyokong organ organ dan pembaikkan apabila rosak. Ini menunjukkan manfaat yang besar fungsi tubuh bila vitamin C sentiasa dibekalkan . . . RM39.90 . www.wasap.my/601169957564/mcp . #corona #tunggangagama #sufiansuhaimi #kescerai #safieyillias #bantalzikir gegarvaganza #mimifly #influencer #meletop #dramalina #cheta #ellymazlein #daifarhan #puabu #bellaastillah #aliffaziz #sepahtureunion #2020 #emmamaembong #ainedruce #lailer #kampungpeople #camelia #caprice #nursajat #bengkung #alifsyukri #nabilahmad #syuib #sitisarah

อาการเปงไงไหนเล่าจิ ต้า#cheta แมวต๊อง

อาการเปงไงไหนเล่าจิ ต้า#cheta แมวต๊อง

ถ่ายเเบบ เบาๆๆ#cheta แมวต๊อง

ถ่ายเเบบ เบาๆๆ#cheta แมวต๊อง

ชอบของเล่นใหม่ 😂😂 #cheta แมวต๊อง

ชอบของเล่นใหม่ 😂😂 #cheta แมวต๊อง

Estereotipa de #cheta 😆 buenos actores en la novela #educandoanina

Estereotipa de #cheta 😆 buenos actores en la novela #educandoanina

Loading...

#love, #travel, #instagood, #usa, #art, #california, #photooftheday, #nyc, #losangeles, #fashion, #newyork, #miami, #nature, #music, #fitness, #beautiful, #summer, #picoftheday, #florida, #style, #atlanta, #happy, #beauty, #model, #food, #repost, #hiphop, #motivation, #instagram, #tennis, #partying, #instadaily, #instacats, #football, #instadogs, #instaparty, #ronaldo, #me, #fun, #followme, #win, #cute, #like4like, #tbt, #follow, #selfie, #friends, #girl, #smile, #instalike, #likeforlike, #family, #follow4follow, #igers, #tagsforlikes, #life, #nofilter, #amazing, #instamood, #photo, #vscocam, #sun, #followforfollow, #beach, #ootd, #dog, #sunset, #sky, #bestoftheday, #vsco, #makeup, #l4l, #foodporn, #f4f, #hair, #pretty, #cat, #swag, #girls, #baby, #cool, #party, #gym, #design, #lol, #funny, #instapic, #healthy, #lifestyle, #night, #yummy, #flowers, #christmas, #handmade, #hot, #instafood, #tflers, #wedding, #fit, #black, #workout, #pink, #blue, #drawing, #work, #blackandwhite, #inspiration, #winter, #home, #holiday, #london, #sea, #dogsofinstagram, #goodmorning,