foundation Photos images pics

foundation Photos images pics







Tego podkładu nie trzeba Wam przedstawiać 😉 Ile opakowań masz już za sobą? Potrafisz policzyć? • • • #revlon #revlonmakeup #revlonpolska #instafilter #revloninstafilter #makeup #makijaż #wizaż #cosmetics #foundation #beauty #colorstay


0Normal

Alahai.... Nampak ayu bila bulu mata onzz 😍 Tu bukan bulu mata palsu tau 😏 Bulu mata original! Dengan maskara Rohina, bulu mata pendek pun boleh jadi macam bulu pelesu 🤭 Klik link di bio untuk pembelian #skinvigoratesonic #kosmetikMalaysia #marykayusers #foundation #foundationmarykay #mascara #mascararohina #blusher #lipmatte #tutorialmakeup #tutorialshawl #tutorialbawal #dropshipneeded #dropshipwanted #beautyconsultantwanted


0Normal

Zapraszamy serdecznie do licytacji charytatywnej piłki adidasa Bayernu Monachium z oryginalnym autografem Roberta Lewandowskiego. Link do licytacji: https://charytatywni.allegro.pl/pilka-bayernu-z-autografem-roberta-lewandowskiego-i11057452 Link do wszystkich naszych licytacji znajdziesz w naszym profilu lub wpisz w przeglądarce internetowej www.fundacjapoland21c.com/licytacje Dziękujemy za wsparcie. ❤️😊👍 #fundacja #polska #poland #poland21c #pomagamy #foundation #wspieramy #warsaw #warszawa #charity #help #pomoc #aukcja #licytacja #charytatywnie #sport #piłkanożna #football #piłka #reprezentacja #autograf #koszulki #oryginalne #signed #piłkarskie #aukcja #bayernmonachium #lewandowski #robertlewandowski


0Normal

Essa é uma dica tão maravilhosa que vamos falar de novo. ✨ Meninas, uso diariamente esse time de cuidados com a pele , e posso dizer que melhorou muitoooooo minha pele. E agora ainda vem com essa bolsinha super charmosa. PASSO 1 - LIMPAR Quatro benefícios essenciais em um só produto: limpeza, esfoliação, tonificação e renovação do brilho natural da pele. PASSO 2 – HIDRATAR E PROTEGER Hidrata por até 12 horas e protege contra os raios UVA e UVB, previne o aparecimento de sinais da pele, proporciona mais firmeza e melhora a aparência de linhas finas e rugas. PASSO 3 - CUIDADOS ESPECIAIS Pele mais firme e área dos olhos mais iluminada. Proporciona melhora na aparência de olheiras, inchaço, linhas finas e sinais visíveis. E aí, sua pele merece esse cuidado ? 💕


1Normal

International AIKIDO AIKIKAI Seminar an action practice, Pascal Sensei with Abu Dhabi instructor. Last class of 2nd day #aikido #aikikai #aikidoaikikai #martialartslife #japan #japanese #kimono #emirates #uae #abudhabi #etihad #sports #lifestyle #mentalhealth #dubailife #foundation #aikijujutsu


0Normal

IAM & LOVE MY: #Job #Brand #Crew #Culture #HipHop #Music #Hiero #SoulsOfMischief #UBB #45 #Producer #DJ Focused CANT LET ANYTHING OR ANYONE DIVERT YOU!!!! I M NOT A LEGEND ( that term is used to loosely these days). BUT I AM LEAVING A WORTHY LEGACY!. #Gentleman #BreakBeatLou #BBL #LouisFlores #GodsChild #TheGenuineArticle #UltimateBreaksAndBeats #RealDJ #KeepThemDancin #NotJustBreakBeats #DigginDeeper #Foundation #NewYorkCity #NewYork #oakland #bayarea #Fashion #BestOfTheDay


0Normal

_kerala_official_ ©Copyright owned by respective Creator 💙💙💙💙💙💙💙💙 . Follow Admin _ali 👨🏻‍💻👨🏻‍💻👨🏻‍💻👨🏻‍💻👨🏻‍💻👨🏻‍💻👨🏻‍💻 . . . Follow page _kerala_official_ 💯💯💯💯💯💯💯 . . . Follow page _kerala_official_ ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️ . . . . 💛💛💛💛💛💛💛💛🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁 #tiktokmemes #cinema #world #acting #actress #actor #foundation #funny #happyness #mindfulness #throwback #tiktok_kerala_official_ #hifnul_ali #bollywood #wollywood #malayalam #tamil #hindi #english #telugu #arabic #socialmedia #viral #video #star


0Normal

น้องใหม่เพิ่งเปิดตัว มาแรงมากกกกก เปิดตัวไปได้ไม่นานสำหรับ "รองพื้นชมนิต้า" ก็ยอดขายถล่มทะลาย รีวิวอีกเพียบ!! . รอบหน้าจะมาลงรีวิวให้รัวๆ นะค้า😊 . . ------------------💋💋---------------- สอบถาม | สั่งซื้อ | สมัครตัวแทน lind🆔 : ( มี @ ด้วยน๊า ) #ลิงค์บนไบโอ #foundation_chomnita #foundation #รองพื้นชมนิต้า #รองพื้น #chomnita #ชมนิต้า #ลิปแมตต์ชมนิต้า #ลิปแมทชมนิต้า #ลิปแมตต์ #ลิปจิ๋ว #ลิปออแกนิค #ลิปสายคลีน #ลิปกันน้ำ #ใช้ดีบอกต่อ #ของดีบอกต่อ #ถูกและดี #ของมันต้องมี #ชี้เป้าโปรถูก #เครื่องสำอาง #cosmetic #skincare #makeup #beauty #promotion #howtoperfect #howtobeauty #สินค้าพร้อมส่ง #รับตัวแทนจำหน่าย


0Normal

December 11, 964, Sam Cooke is killed at age 33 when the manager of the Hacienda Motel in Los Angeles (where rooms cost $3 a night) shoots him three times. The manager claims that Cooke assaulted her and that he tried to rape his companion. The incident was ruled a justifiable homicide. . . . . #happyblackman #hiphopaquarian #culture #qualityallah #foundation #sundaysoul #soulsunday #soulmusiclovers #oldschool #oldschoolmusic #soulmusic #randb #randbmusic #moodmusic


0Normal

Our killer item is TREATMENT CUSHION FOUNDATION💥💥 . Manaa nak cari 5 in 1 sayang² 👉Mencegah kulit kering & kusam 👉mengurangkan jerawat 👉membantu mencerahkan& menghaluskan kulit 👉menpunyai 50 spf 👉mampu menutupi cela . Cantik sambil merawat tentu lah dengan menggunakan tcf😍 . Let's cik atieyy guide korang cantik dan flawless dengan Obsess Cosmetics 💕 . . To ORDER 📦 or COD 🚘 Whatsapp 📱: +60179417488 Instagram 📸 : .atieyy . . #iamfounderobsesscosmetics #iamobsessmillionaire #teamHF #waniempire #squadsyiera #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskelantan #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticskelantan #agentobsesscosmeticskotabharu #agentobsesscosmeticstumpat #agentobsesscosmeticspasirmas #codareakelantan #codareakotabharu #codareapasirpekan #codareakutan #codareatumpat #codareapasirmas #codareatendong #cushionfoundationVIRAL #foundation #fullcoverage #flawless #makeupartis #barangbaikbarangkita


0Normal

🌸BAHAN- BAHAN UTAMA & FUNGSINYA:- 🍁Ekstrak teh hijau 🌿(Camellia sinensis) 👉🏻Antioksidan: Bahan ini yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas berkesan melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran . 👉🏻Agen penyegar : terkenal dengan ciri-ciri yang menenangkan dan menyegarkan kulit 🍁Estrak timun🥒 (cucumis sativus) 👉🏻Agen penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang menenangkan, menyejukkan & menyegarkan kulit 🍁Ekstrak bunga ros 🌹(Rose canina) . 👉🏻perapi: memperbaiki penampilan kulit (contohnya kulit kelihatan lebih lembut & lebih licin) . . 📱Whatsapp: ‭+60 16 412 5546⠀⠀⠀⠀ . . L❤VE,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Atiqa #MaryKay#MaryKayMalaysia#MaryKayKualaLumpur#MaryKayTamanMelawati#MaryKayTamanMelati#MaryKayWangsaMelawati#MaryKayWangsaMaju#MaryKayKeramat#MaryKaySetiawangsa#MaryKayBukitAntarabangsa#marykayskincare#marykaymakeup#marykaymysg#oilfreemakeupremover#skincareroutine#penjagaanwajah#jerawat#jeragat#flawless #glassskin#blackhead#timewise #cccream#foundation #skinvigorate#botanicaleffect #mirafilzah#ctdk


0Normal

İDDİALIYIZ. EN ÇOK KAZANDIRAN BİZİZ. . . Ücretsiz üye ol, %40 indirimli ürün al, ilk satışı SEN yap, ilk ekibi SEN kur, ilk SEN kazan. . 📌ÜCRETSİZ ÜYELİK 🎁ÜCRETSİZ KATALOG VE TAM BOY ÜRÜN HEDİYE 📒HER ALIŞVERİŞTE ÜCRETSİZ KATALOG _________________ ✔ALIŞVERİŞ yada SATIŞ YAPMAK ZORUNLU DEĞİL. ✔KOTA DOLDURMAK ZORUNLU DEĞİL. ✔SADECE KENDİ ÜRÜNLERİNİZİ İNDİRİMLİ ALMAK İÇİN BİLE ÜYE OLABİLİRSİNİZ. . Lea’nın kazanç dolu dünyasına katılmak ve ekibimde bulunmak ister misiniz? ✔Ücretsiz Üyelik ✔Ücretsiz Katalog ✔Yerli Üretim ✔Yerli Sermaye ✔%40 Satış karı ✔%25 Ekip primi ✔%6'ya varan liderlikp ✔%8'e varan kademe primleri ✔aylık ödenen teşvik primleri ✔seviye bonusları ✔Bilgi ve destek sağlayan bir ekip isterseniz ürünleri geliş fiyatına alabilirsiniz veya isterseniz ekip kurarak sabit bir gelir sağlayabilirsiniz🍃 . Ekip kurma ve yönetme konusunda uzman sponsorlarımız size destek olsunlar, sizde gerçek pasif gelirin kapılarını aralayın... _________________ ✔SAĞLIKLI-CİLT DOSTU ✔DOĞAL HAMMADDELER ✔HELAL SERTIFIKALI ❌KANSEROJEN İÇERMEZ 🐰HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST EDİLMEZ. 🐷HAYVANSAL KÖKENLİ HAMMADDELER KULLANILMADAN ÜRETİLİR. 🇹🇷YERLI MALI 🌍25 FARKLI ÜLKEDE MAGAZA SATIŞI YAPILMAKTADIR. __________________ 📃ISO 9001 📃ISO 22716 📃GMP 📃CPNP 📃HELÂL SERTIFIKA ___________________ . ❌DEA, TEA, BHA, Paraben, Formaldehit,Toluene, Fitalat, Triklosan, Titanyum Dioksit, Benzofenon 3, Bronofol, Bronidox gibi kimyasallar İÇERMEZ.❌ . . . #leakozmetik #kozmetik #networkmarketing #kadınlarkulübü #kadın #kadınaşiddetehayır #bayan #kozmetikürünleri #kozmetikblogu #kozmetiksatisi #makyajmalzemeleri #makyajblogu #ekisimkani #kazanc #prim #uyelik #para #evhanimlarinais #foundation #pudra #eyeliner #dipliner #far #bbcream #bbkrem #kaş#lealilartakiplesiyor


0Normal

MOCA Foundation.


1Normal

แต่งหน้าก็ธรรมดา!!แต่เพื่อนบอก เป็นตุ๊กตาซะงั้น💋 ✨บลัชออนแป้งฝุ่นผสมชิมเมอร์ ช่วยให้ผิวหน้าดูสดใส มีสุขภาพดี เนื้อละเอียดให้ความวาวกำลังดี ดูแก้มอิ่มๆ 🌟ตัวเดียวจบไม่เรื่องมาก แถมราคาเบาสุด ปริมาณเยอะมาก ถูกและดีขนาดนี้ ไปซื้อตุนเถอะ คอนเฟิร์ม 🛍โปรโมชั่นวันนี้ราคา 390 บาท ส่งฟรีEMS อีกหนึ่งไอเทมที่สาวหวาน ต้องมีติดกระเป๋า!! 🛒สั่งซื้อ-สอบถามโปรโมชั่น ทักแชทเลยจ้าาา 👉🏻https://bit.ly/2XPKUA9 นัดรับแถวรัชดา ห้วยขวาง สุทธิสาร พระราม9 ลาดพร้าว บางกะปิ จ้า #โปรโมชั่นแรง #โปรแรงแซงโค้ง #โปรฉุดกระชากแฟน #โปรเด็ดต้องแชร์ #โปรแรงต้องบอกต่อ #มีแฟนแท็คแฟน #มีเพื่อนแท็คเพื่อน #Soulskincosmetics #Foundation #lipstick #Cosmetics #Makeup #คุชชั่นกระบองเพชร #คุชชั่นลดสิว #ลดสิว #cushioncactus #soulskincosmetics #soulskin #makeup #กันแดดเบลอผิว #โปรโคตรคุ้ม #แป้งพัฟ #แป้ง #แป้งคุมมัน #กันแดดลดสิว #รองพื้น #บลัชออน


0Normal

Sesuai dengan perkataan GLOW DROP FACE yang byk memberi kebaikan padan kulit. Bila sebut muka maka sudah tentulah digunakan khas di kulit muka. Apa sebenarnya fungsi GLOW DROP FACE ni? 1. Membantu mencegah jerawat 2. Merawat masalah pori terbuka 3. Membantu mengelakkan kulit kusam dan tona kulit sekata 4. Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata Anda mengalami masalah seperti di atas? Jom rasai sendiri perubahan yang akan memberi kulit wajah kita lebih anjal dan cantik.. Kelebihan dan keistimewaan? 1. Tidak membuatkan kulit menjadi berminyak 2. Boleh digunakan sebagai make-up remover, base make-up dan mix bersama foundation/blusher/shading. 3. Berbau harum daripada bauan pelbagai campuran oil termasuklah lavender oil. 4. Selamat digunakan oleh ibu hamil kerana bahan kandungannya diperbuat daripada 100% pure oil. 5. Sesuai dan selamat digunakan oleh semua peringkat golongan termasuklah kanak-kanak. (Sesuai digunakan jika ada parut luka atau parut lama.) Berminat bole direct Pm/Whatsapp 😊 www.wasap.my/60123349212/gdf KKMapproved : NOT181007291K #AdRoseBeaute #AdRoseFaceOil #foundation #adrosefoundation #adroseglowdropoil


0Normal

Súper contenta con el. Resultado de mi.modelo de hoy !!! Mil gracias por tu tiempo y dejarme tu cara de lienzo • • • 💄 #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful


0Normal

Sevmediğim ürünlerle👎 yaptığım bu makyajın videosu yarın gelecek🖐️ ürünleri neden sevmediğimin detayını açıklama kısmına ekleyeceğim😉 sevgiler ♥️ #lipstick #eyeliner #lfl #beautiful #eyes #instamakeup #instalike #fashion #follow4follow #eyeshadow #makeup #instalikesandfollowers4u #followforfollow #lips #eyebrows #foundation #cosmetics #beauty #f4f #like4like #fff #likeforlike #makyaj #instagood #l4l #ruj #makyajblogu


0Normal

Not posted in a while and wanted to show of one of the beautiful Christmas collections in action from Bobbi Brown: Eyeshadow palette 🍂 Autumn Avenue 🎨 Skin long wear weightless foundation shade - Warm Beige Highlighter - Golden Hour Bronzer - Golden Light Luxe shine intense lipstick - Paris Pink (one of my favs) Perfectly defined long wear brows pencil shade - Mahogany . . . #Mua #beauty #makeupaddict #beautyblog #lookamillion #ilovemakeup #beautyguru #makeuplife #instabeauty #livingthelife #wakeuomakeup #makeupartist #makeuplife #cantlivewithout #bobbibrown #allabouttheskin #nofilter #foundation #makeuproutine #radiance #skincare #christmasmakeup #eyeshadow #glam #bobbibrown #eyeshadowpalette


0Normal

Full face with my favourite make-up products! 〰️ Face: Close Up Futuristic Foundation by and No Filter Concealer by 〰️ Eyebrows: Brow Divine in Jupiter by 〰️ Eyes: Gorgeous Curls by 〰️ Cheeks: Blush Expert Effetto Seta by 〰️ Lips: Superstay Matte Ink by n. 75 Fighter #makeup #makeuppage #italiangirl #italy #beauty #influencer #lipstick #liquidlipstick #concealer #colourpop #colourpopcosmetics #nabla #nablacosmetics #matte #mattelipstick #nude #nudes #fullface #paleskin #darkhair #greeneyes #astra #astramakeup #picoftheday #christmas #foundation #superstaymatteink #22 #longhair #cute


5Normal

💙𝒾𝓃𝓃𝒷𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎𝓅𝓇𝑜𝒿𝑒𝒸𝓉💙 ♡ ♡ ♡ if your from explore follow me for more content! ♡ ♡ ♡ hey guys!!! here’s a skincare video using some amazing products from love all the things they sent me worked amazingly :))) go purchase!!❤️❤️ ♡ ♡ ♡ tags: #makeup #someonelikeyou #dangerouswoman #someonelikeyou #makeuptutorial #makeuplife #makeupartist #makeupvideos #makeuplover #nyxcosmetics #eyeshadow #makeuponfleek #eyebrows #primer #foundation #makeupcollab #cottoncandy #fairyfloss #7rings #arianagrande #makeupobsessed #highlights #highlighter #benefitbrowbar #elfcosmetics #cutcrease #likeforlikes


0Normal

#NARS #foundation #cosmicdealz Большинство девочек любят тоналки! В магазине CosmicDealz предновогодние скидки практически на всё!!! eBay.com/str/CosmicDealz


0Normal

Alahai sweetnya pinky pinky ni 😍 Set skin care ni khas buat remaja 💞 Dari remajalah kena start jaga kulit tau. Jangan dah tua nanti menyesal sebab tak jaga dari sekarang 🙈 Budak2 zaman sekarang pon ramai dah pandai jaga muka taw 😏 Dapat pulak berus khas wajah skinvigorate sonic tu, lagi flawless muka 🥰 Hakak2 tak jelez ke adik2 dah pandai melawo 😚 Klik link di bio untuk lebih lanjut #skinvigoratesonic #kosmetikMalaysia #marykayusers #foundation #foundationmarykay #mascara #mascararohina #blusher #lipmatte #tutorialmakeup #tutorialshawl #tutorialbawal #dropshipneeded #dropshipwanted #beautyconsultantwanted


0Normal

Parabéns a todos os ENGENHEIROS. Parabéns a todos os profissionais de engenharia👷👷👷👏👏👏🚜📚🇧🇷 . . #ReviewEngenharia . . . Curtiu? Marque um amigo 📌 Deixe um comentário 📣 . . . #ReviewEngenharia . . . 🔻Parceiros🔻 _engenharia _engenharia _engenharia _eng _coaching _eng . . . . . #structuralengineer #civilengineers #engenharia #engineering #engenheiro #engineer #engenheirocivil #civilengineer #engenhariacivil #civilengineering #viga #beam #pilar #column #laje #slab #fundação #foundation #design #arquitetura #architecture #likeforlike #construção #construction #concreto #DiaDoEngenheiro #EngineersDay #Crea #Confea


0Normal

🦋❤️🦋 . . . . . . . . . . . . ‏.#dubai #makeup #model #makeuplook #makeuptutorial #makeupartist #love #eyeliner #likeforlikes #followforfollowback #بنات_دبي #syriangirl #بنات_وبس #explore#girls #foundation #mascara #eyebrows #eyeshadow ‎#مكياجي #مكياج #بنات #اكسبلور_فولو #نصيحة #بشره #بشرةصافية #عناية_بشرة #عناية_و_جمال #عيون #ميك_اب


0Normal

LUMINOUS MOISTURIZING FOUNDATION كريم أساس مرطب يوفر مظهر مشرق و متألق مع عامل الوقاية من الشمس SPF 15 بخلاصة زيت المكاداميا و زيت اللوز الحلو, مناسب للبشرة الجافة خدمة التوصيل متوفرة لكافة مناطق المملكة. للطلب على مسجات الصفحة او واتس اب على الرقم 0791800902 #makeup #face #beauty #foundation #lipstick #lipgloss #lips #ميك_اب #نوت #مكياج #NOTE #MAKEUP #JORDAN #AMMAN #IRBED #AQABA #ZARQA #AJLOUN #NOTECOSMETICS #NOTE_COSMETICS_JORDAN #beauty #fashion #skincare #lipstick #lipgloss #foundation #mascara #nailpolish #eyeshadow #eyeliner


0Normal

🌹Indulge Soothing Eye Gel🌹 🌸MANFAAT & KEISTIMEWAAN 💕 -Menenang, merawat dan menyegarkan kawasan bawah mata dan kelopak mata yang kelihatan suram & letih serta meningkatkan kelembapan kulit di kawasan tersebut sehingga 130%.. 🌸SIAPA YG SESUAI MENGGUNAKAN PRODUK INI?? 🍀Anda yang menghadapi masalah eyebag & dark circle di bawah mata . 🍀 Anda yang selalu tidur lewat . 🍀 Anda yang aktif menggunakan telefon/komputer . 🍀Anda yang sering tidak cukup tidur . 🍀Anda yang selalu study lewat malam. . . 📱Whatsapp: ‭+60 16 412 5546⠀⠀⠀⠀ . . L❤VE,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Atiqa #MaryKay#MaryKayMalaysia#MaryKayKualaLumpur#MaryKayTamanMelawati#MaryKayTamanMelati#MaryKayWangsaMelawati#MaryKayWangsaMaju#MaryKayKeramat#MaryKaySetiawangsa#MaryKayBukitAntarabangsa#marykayskincare#marykaymakeup#marykaymysg#oilfreemakeupremover#skincareroutine#penjagaanwajah#jerawat#jeragat#flawless #glassskin#blackhead#timewise #cccream#foundation #skinvigorate#botanicaleffect #mirafilzah#ctdk


0Normal

Парфюмированный лосьон для тела хорошо увлажняет Вашу кожу и дарит ей мягкость.🤩🤩🤩 ——————————— Экзотический и успокаивающий, глубоко-увлажняющий лосьон подарит вашему телу идеальное увлажнение и сексуальность. Быстро впитывающаяся формула Интенсивное увлажнение и питание кожи 24 часа в сутки☝🏻 Цена 💥 при заказе любой продукции со страницы , лосьон по цене 1️⃣5️⃣0️⃣ грн . #likeforlikes #followforfollowback #makeup_smv #отзывsmv #liketime #likeforfollow #followmeto #victoriasecrets #victoriassecretukraine #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #отзывsmv #foundation


0Normal

✨Self ❤️ Reminder✨ To all of us here on instagram. It all starts with you 🧘🏽‍♀️, if you ain’t right— things won’t be right. ☯️( 1 of many standards @_blendedwithlove built upon.) • • • • • #loveyourself #blendedwithlove #foundation #value #spreadlove #bethechange


0Normal

The #foundation stone of wealth accumulation is defense and this defense should be anchored by budgeting and planning - Thomas J Stanley. #Wealth is like a house of cards. Without a foundation, it’s doomed to fall


0Normal

“Foundation lain RM70 lebih beli , tak elok macam ni “ . . . . Haaa hebat tak hebat penangan Phoera walaupun Murah tapi lagi berbaloi dan lagi best dari foundation2 yang mahal . Ianya Full coverage , long lasting , waterproof , Spf-50 lagi tauu gaiss . Hasilnya sangat luar biasa . . . Kalau korang rajin tengok sis punya feedback , mesti korang tau bestnya macamana . Sebabtu sis sangat recommend foundation Phoera ni 😘 . . NAK ORDER ? Klik Whatsap link di bio okay 😍. . . . #sayajual #foundation #phoeracosmetics #phoerafoundation #phoeramakeup #phoerateampyna #phoeraconcealer #phoeraprimer #phoerasettingspray #phoeracompactpowder #phoeraloosepowder #phoeraeyeliner #waterproof #longlasting #glowing #beauty #cikfayafeedback #malaysia #trustedseller #original #phoeramascara


0Normal

Lista para las fechas que vienen 😉...


1Normal

L tinted moisturizer adalah produk kosmetik bernutrisi dari NU SKIN Tinted adalah bedak cair yang juga bisa jadi pelembab dan sunblock karna ada nutrisi yang melembabkan juga kandungan SPF 15, vit A dan E. Hasilnya ringan,natural,cerah,lembut,halus,samarkan pori, khusus warna Fair bikin efek segar ngePink di wajah. Pilihan warna tinted : -Fair (kulit putih) : - ochre (kulit putih kemerah"an) - Natural beige .( kulit sawo matang ) Sand ( kulit gelap) . . Kerennya tinted : - mengandung SPF 15 - Anti UVA dan UVB, sehingga mampu melindungi kulitmu dari efek buruk sinar matahari selama 2-2,5 jam - Moistuizer umtuk melembabkan kulit - efek samarkan pori yg besar - gak perlu sunblock, pelembab dan bedak lagi - tidak waterprof, tapi setelah wudhu dan berkeringat tetap cling berjamjam - isi 40ml, cuma pake 1 tetes tuk seluruh wajah bisa tuk 6bulan pemakaian - hemat uang, hemat waktu kamu ga perlu beli pelembab+bedak, Praktis cuma oles tinted gak repot dempul . . Order / joint member WA : 0811.7600.094 Atw klik linl di Bio . . #tinted #tintednuskin #bedakcair #foundation #spf #pelembab #skincareroutine #tintednuskin#nuskinbandung #bedakbahandasarair #pelembabwajah #foundationroutine #tintednuskincilegon #foundationcilegon #nuskin #nuskincilegonmurah #nuskinindonesia #cilegonbanten #cilegonolshop #cilegoneksis #infocilegon #olshopcilegon #kotacilegon #makeupcilegon #weddingcilegon #instacilegon #alasbedak


0Normal

Linia Perfect to Last to trzy kroki do perfekcyjnie wygładzonej cery! 👌 Obejrzyjcie tutorial Miss Makeup, w którym krok po kroku pokazujemy, jak stworzyć #PerfectLook idealny na spotkanie biznesowe! 💼 #misssporty #misssportypolska #misssportypl #perfecttolast24h #perfectskin #foundation #podklad #concealer #korektor #powder #puder #missmakeup #youngmakeupartist


2Normal

NEW Gloss Love Lipgloss - Creamy Texture - Nude Colors - Full Coverage Gloss Love is a smooth and creamy formula that provides full coverage for an ultra-pigmented lip.The hydrating creme lipgloss is available in a range of beautiful, nude shades and give a creamy satin finish that gently glides onto the lips. #cosmetics #foundation #new #creamy #lipgloss #cosmeticshop #lips #eyes #face #shades #beauty#nude #red #brown #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #brand #color #colors


0Normal

Всем добрый вечер❤️ Как у вас дела ?🤗 Признавайтесь , кто уже нарядил ёлку и готовится к Новогодним праздникам ?🎄 Я хочу вам показать очаровательную Татьяну с макияжем и укладкой от меня😍 Девочки, также для вас я делаю красивые портреты и подскажу как красиво позировать🤩📸#closeup #makeup #brows #upmakeup #make #face #lips #eyebrows #eyes #eyemakeup #eyeshadow #lips #brow #redlips #browstylist #eveningmakeup #foundation #красныегубы #макияж #макияжглаз #selfie #highlighter #хайлайтер #портретнаясъемка #бьютисъемка #ровенькифотограф #макияжровеньки #макияжлуганск #фоторовеньки #фотолуганск #agarkovaupmakeup


0Normal

Custom Crystal kits make the perfect holiday gift for that special energy chargie in your life. Connect with the team to book a FREE discovery session. Also ask how you can get free shipping with your online purchase ••• Simplyhighp.inquiries.com


1Normal

Zapraszamy serdecznie do licytacji charytatywnej koszulki Polonii Warszawa z autografami drużyny z Konwiktorskiej. Link do licytacji: https://charytatywni.allegro.pl/polonia-warszawa-koszulka-z-autografami-i11056267 Link do wszystkich naszych licytacji znajdziesz w naszym profilu lub wpisz w przeglądarce internetowej www.fundacjapoland21c.com/licytacje Dziękujemy za wsparcie. ❤️😊👍 #fundacja #polska #poland #poland21c #pomagamy #foundation #wspieramy #warsaw #warszawa #charity #help #pomoc #aukcja #licytacja #charytatywnie #sport #piłkanożna #football #piłka #reprezentacja #autograf #koszulki #oryginalne #signed #piłkarskie #aukcja #poloniawarszawa


0Normal

6 Days Away from the Will Allen Foundation Holiday Giving! 🗓 The year was 2014. Our second Holiday Giving outing and we doubled the number of youth served, each participant received more money to shop for their families and there was A LOT of Excitement. 📈📊 • Over the years we’ve increase the number of families served and added more smiles! 😁😁 • Help us to keep this going. We are 6 days away and still need to meet our goal. 🙌🏽💪🏽🙌🏽💪🏽 • Click the 🔗 in bio #givebig #pittsburgh #foundation #charity #holidayseason


0Normal

Reposted from (_regrann) - I'm back finally! Who missed me? 😁 IG blocked me for a whole week and I was unable to like, comment or post this video ever since. 😪 Please help me tag in the comments until she sees this video 🙏🙏🙏🙏 I was inspired by the outfit, hairdo and concept from her song #gelato I hope you all enjoyed watching. So I tried some new products from I love the lipstick, the consistency was awesome and their liquid glow applied like a dream and was easy to blend. The powder, contour and bronzer palette is my new favorite, did you guys see my expression when I applied the contour shade? 😮 let's not even get into the highlighters..wow! So pigmented PRODUCT DEETS gel liner, powder/bronzer pallete and concealer pallete Music: gelato by •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . . . . . . . . . . -------------------------------------++++++++------------------------------------- #lagosmakeupartist #abujamakeupartist #portharcourtmakeupartist #enugumakeupartist #owerrimakeupartist #naijabestmua #nigerianmakeupartist #nigerianmakeupbrand #nigeriancosmetics #beyondbeautyng #beyondbeautymake #giveaway #freemakeup #lipgloss #powder #kajal #brush #foundation #lipstick #concealer #glitters #beauty #cosmetics #naija


1Normal

Wet n Wild photo focus foundation کرم پودر Wet n Wild رنگ Golden Beige قیمت ١١٠ت ساخت امریکا دارای بافت مات و سبک کاور متوسط حاوی ترکیبات جاذب نور برای جلوگیری از درخشش در عکس آزمایش‌شده در شرایط نوری هفت‌گانه، با و بدون استفاده از فلش دوربین این کرم پودر در شرایط نوری مختلف و با استفاده از دوربین چند گوشی هوشمند حرفه‌ای در بازار مورد بررسی قرارگرفته است. در تمامی موارد و با توجه به عکس‌های به‌دست‌آمده هیچ‌گونه انعکاس نوری به خاطر آرایش صورت مشاهده نمی شود مناسب پوست های نرمال و چرب t.me/beautyshop3 کانال تلگرام #وت_اند_وايلد#کرمپودر#کرمپودر_وت_ان_وایلد #wetnwild#foundation#photofocusfoundation


0Normal

🌸اول لوك لراس السنة 🌸 بني وسيلفر سوا حبيتو كتير ونزلتو الخطوات ع ستوري نشالله بكون عجبكن🌸💚 كتبولي رأيكن بكومنت ♡______♡ #foundation : #concealer : #eyebrows : #eyeshadow : #shadow_stick : .cosmetics #ayeliens : _cosmetics #mascara : _cosmetics #highlighter : #lipstick : _cosmetics #lipstick : #مكياج #بنات #girlsnight #beautyandthebeast #instagramer #syriangirl #diana #diana_pashawat


44Normal

I gotta try this 👇 . Follow for more makeup 💄 content and use our hashtag #girlishtutorials for a chance to be featured! By 📸 _x . Do you want immediate feature? Contact us!📥 . ⚠No ©Copyright Infringement Intended❌Email (contact) us to fix/remove


5Normal

Подготовила для вас топчик красных помад 🔝 1. Моя любимая матовая стойкая DOSE OF COLORS в оттенке kiss of fire...Мне кажется она идёт всем 🙌🏽 ⠀ 2. Romanovamakeup в оттенке MY PERFECT RED Помада представлена в удобном формате помады-карандаша, она устойчивая и очень комфортная на губах, не растекается по контуру, не создает неприятного ощущения! Стоит первая в списке моих покупок 🤞🏽 ⠀ 3. Помада Color Rich #335, L'Oréal Paris В этой помаде сочетается насыщенный цвет и уход, стойкостью не отличается, но цвет отличный, и ваши губы будут увлажнены...особенно советую блондинкам 👱🏼‍♀️ ⠀ 4. Помада Color Riche Matte в оттенке 349 L’Oreal Имеет кремовую текстуру, которая превращается в матовую! Достаточно стойкая, перед нанесением необходимо поухаживать за губками, несмотря на то, что в составе есть масла☝🏽 Классический и невероятно соблазнительный оттенок с холодным красным подтоном для безупречного вечернего выхода. ⠀ Не забывайте, что любимая помада будет отлично смотреться только на ухоженных и увлажнённых губах!❤️


1Normal

Short hair, don't care 💇‍♀️ So I've actually had my hair cut for over a week now but have not been able to do my makeup as I have been so busy with my new job and christmas etc but I love my new hair and thank you so much to the team for looking after me and doing such a good job, it was a very pleasant experience at the salon 😁 . . . . . . #hair #redhead #haircut #new #hairstyle #toniandguy #salon #shorthair #hairdo #makeup #motd #makeupoftheday #mua #'makeupartist #makeupartistworldwide #undiscoveredmakeupartists #undiscovered_mua #selfie #girl #instamakeup #blue #eyeshadow #cutcrease #berry #lipstick #foundation #highlight #contour #lashes #sexy


11Normal

‎#ارتست #مكة #تجميل #شعر #مكياج #السعودية #بنات #دلع #تيك_توك #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #socialsteeze #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyeshadow


0Normal

#mardinicosmetics#luxury#makeup#lipstick #foundation#آرایشی #پنکیک #لاکچری #رژلب #کرمپودر رژلب_مایع


0Normal

Get up and #glow with this holiday look featuring two of our FAVS! ✨ First off is our SMOOTH™ Crème Concealer & Foundation Duo to even out skin tone while also concealing any pesky spots! Then, adding small dots of our Illuminate Primer + Highlighter in Glow to the tops of cheekbones instantly makes everything (merry and) bright! 🌟⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #holidaylooks #holidaymakeup #makeup #cosmetics #glowingskin #highlight #foundation #motd #makeupinspo #makeuplooks #beautybrand #primer #concealer #beauty


1Normal

🐌BB крем с муцином улитки Farm Stay Escargod Nobles intensive ☘️ Многофункциональный ББ крем для лица с выраженным осветляющим действием. Имеет плотное покрытие и прекрасно маскирует недостатки кожи : любые покраснения, раздражения, акне, угревую сыпь, тёмные круги под глазами. Made in KOREA #KOREA #lador #collagen #uchaly #cosmetic #cosmetics #TagsForLikes #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #корейскаякосметикаучалы #косметикаучалы #декоративнаякосметикаучалы #духи #учалыпарфюм


0Normal

1 or 2? Don't forget to double tap! ❤ Follow us for more! 👇🏼 👉🏼 Follow .ig 👈🏼 👉🏼 Follow .ig 👈🏼 👉🏼 Follow .ig 👈🏼 . 🎥: _makeup 👑 #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautifulgirls


0Normal

Our skin tones tend to change slightly in the winter. Make sure your foundation is still on point by receiving a free check at your local studio 👌🏽 . . . . #merlenorman #foundation #beautyobsessed #glow #merlegirls #skincare #loveyourskin #onpoint


0Normal

miracles happen when you move 💄


1Normal

We are N O W seeking Interns!!! Know a college student? A Friend or Family Member pursuing a photography or business career? Read below or tag them below! ————————————————— Photography, Business, and Business Admin Interns Wanted and Needed! ————————————————— What’s in it for you? +Free meals +Special Private Event Access +Discounts +Receive official College credit/ High School for intern program! ————————————————— How do I submit my resume? Email info with: (1) Resume, (2) Two photos of yourself, and (3) if you are a student, your school schedule


1Normal

RAW FROM The JAW ILL FROM THE GRILL This boy GENOCIDE just Blows me away Blessed he has Transformed in to a real deal Factor he is Definitely One of the hardest most well put together MINI GREMLINS In the World 🌎 I’ve Ever seen Congrats to _exotics for locking in 2 breedings with The one and only TBC GENOCIDE I just sent the first care package straightheat on the way bro congrats Let’s GET IT YEE!!! 💯🔥👽🔬🛰🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫 #POWERMOVE #GENOCIDE #TBC #NEXTLEVEL #PRODUCTION #FOUNDATION #SWERVIN #MIAGI #BAPE #CHESSNOTCHECKER#ibr #bullyworld #designer #exclusive #miagiblood #miagibloodline #daredevilblood #bape #bapeblood #foreign #exoticbullybreed #exoticbullies_of_ig #trendsetters #instapuppy


5Normal

Ser forte, ser confiante em si mesmo, ter um pensamento positivo, confio em Deus, ele não faz nada em vão.👐🏾❤


3Normal

Não basta resistir, tem que florescer!!!🌹


2Normal

Next Page