imdb Photos images pics










SADAKATSİZ (2002) Tür: gerilim-dram İmdb:7,8 (Kocasını seven bir çocugu olan zengin mutlu bir kadın. Tamamen mutlu bir ailesi vardır. Tesadüfen tanistigi bir adam ile arasında cinsel bir çekim başlar. Konu basit gibi görünsede basit olmayan anlamlı filmlerdendir. Kadın başrol oyuncusunun oyunculuğu gerçekten izlenmeye değer.) #sinemakeyfi #sinema #filmreplikleri #film #imdb


0Normal

086. Parasite (2019) All unemployed, Ki-taek's family takes peculiar interest in the wealthy and glamorous Parks for their livelihood until they get entangled in an unexpected incident. ⭐️IMDB: is 9/10 ⭐️My Score: 8/10 . #imdb #movie #movies #movieposter #imdb #nowwatching #film #100moviesin2019challenge #movieideas #moviereview #movierating #moviesuggestions #koreanmovie #parasite #bongjoonho


0Normal

Elektrik Savaşları | IMDB 🌟 : 6,3 #fobiyografi #fodram #fotarih The Current War", tarihin en önemli olaylarından biri olan elektrik ampülünün icadını konu ediniyor. Tarihe elektrikte alternatif akımın kullanımına öncülük eden isim olarak geçen George Westinghouse, Tesla'nın desteğini alacaktır. Çünkü Westinghouse'a göre Edison, icadı konusunda ölümcül hatalar yapmıştır. Tesla ve Westinghouse, alternatif akımla ilgili büyük bir bahse girer. Kazanan kişi tarihin akışını değiştirecektir... #dram #biyografi #tarih #film #filmler #filmizle #sinema #sinemalar #imdb #türksineması #türkiye #hollywood #filmmaking #videography #films #kollywood #instagood #like #filmmaker #cinematography


1Normal

BÜYÜK BALIK (2003) Imdb:8,5 Tür:drama-fantastik (William babasının kanser olması nedeniyle aile evine geri döner. Babasını yakından tanımak için babasının gençliğinden öyküler toplamaya başlar. Fantastik türü sevmeme rağmen beğendigim ve anlamlı bulduğum filmlerdendir.) #sinema #sinemakeyfi #filmreplikleri #film #imdb


0Normal

The new superstars of the movie "Mission:impossible" ستاره های جدید فیلم ماموریت: غیرممکن #missionimpossible #tomcruise #movie #movies #imdb #superstar #film #films #cute #cutest #best #thebest #fun #funny #funniest #lovely #dog #dogs #dogsofinstagram #puppy #puppies


0Normal

Young sheldon


1Normal

No strings attached


1Normal

The answers we seek are just outside our reach._ Thirty years ago, Clifford McBride led a voyage into deep space, but the ship and crew were never heard from again. Now his son -- a fearless astronaut -- must embark on a daring mission to Neptune to uncover the truth about his missing father and a mysterious power surge that threatens the stability of the universe. #bradpitt #adastra #adastramovie #imdb #ruthnegga #tommyleejones #livtyler #emmys #oscars #hollywood #movieposter #weekend #life #voxcinemas #impawards


0Normal

ZAMANDA AŞK (2013) Imdb:8,0 Tür: romantik-komedi (Tim 21 yaşına bastığına ailesindeki her erkek gibi özel bir yetenegi olduğunu fark eder. Bu yetenek geçmişe gitmektir. Londraya taşınır ve bir kıza aşık olur. Hayatında ki her hatayı geçmişe giderek düzelten tim bir zaman sonra bunun çözüm olmadığını hata yapmanın hayatın birer parçası olduğunu farkedecektir.) #sinemakeyfi #sinema #imdb #filmreplikleri #film


0Normal

PREMIÄREN avklarad! 😍🎭 En underbart rolig kväll och en fantastiskt härlig publik! 😁 Tack alla härliga och duktiga människor som jag har äran att jobba med i den här produktionen! ❤️🌟 Och ett stort tack till Mamma och Pappa för fina blommor och vin! 💕🥂 /Alfred Doolittle #premir #pygmalion #teaterpero #alfreddoolittle


1Normal

AŞKIN 500 GÜNÜ (2009) İmdb:8,2 (Aşka inanmayan bir kadın ve ona ilk görüşte aşık olan bir adam. Aralarında arkadaşlıktan öte eğlenceli bir ilişki başlar. Anlamlı filmlerdendir.) #sinemakeyfi #sinema #filmreplikleri #film #imdb


0Normal

This is our teacher Carl. He’s a fourth grade teacher and also and actor. Carl has appeared on several episodes of Criminal Minds, a guest on The Tonight Show with Jay Leno and Howie Mandel and has other roles! He comes to our house for three hours of math and English. Today instead of doing my regular reading and writing we went over my new sides for my biggest movie audition yet! He is an excellent coach! . NEW FB gallery posted yesterday with cool DRONE photos! (link in my bio) . Follow me on my Twitter: /_aidenanderson, YouTube: (Aiden Anderson), Facebook, Myspace, VkontakteVK.com (русский), 新!WEIBO weibo.comALL AT /iamaidenanderson + Snapchat: imaidenanderson and TikTok: (_iamaidenanderson) . Follow: #aidenanderson #brooklynsummer #drones #bookedit #radiodisney #teenchoice #summer #disney #musician #voiceover #actor #singer #dancer #model #disneychannel #agt #ellenshow #littlebigshot #movies #boxoffice #imdb #la #music #dance #newtalent #picoftheday #bestoftheday


2Normal

Ai vazut 'Ad Astra' in acest weekend? Filmul ruleaza in #premiera la Movieplex Cinema si a fost cotat bine pe #rottentomatoes si #imdb. . . Vezi programul de rulare pe www.movieplex.ro! 🌐 Distribuit in Romania de @odeon.film. . . #newmovie #premiere #AdAstra #adastramovie #BradPitt #hailacinema #hailafilm #movieplex #cinema [📽️: 20th Century Fox]


0Normal

close encounters of the third kind. #imdb


0Normal

The Prince🤴and the Pauper شاهزاده و گدا نویسنده:مارک توین(۱۹۱۰-۱۸۳۵) ترجمه:محسن سلیمانی امتیاز(ادمین):۱۰/۵ _____________________ توضیح(پشت کتاب):ندارد🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ _____________________ توضیح(از نظر ادمین):این کتاب درباره پسری به تام است که به درب قلعه پادشاهی می رود و به صورت اتفاقی با شاهزاده هم کلام می شود شاهزاده به تام پیشنهاد می دهد که بیا لباس هایمان را باهم عوض کنیم🤧و این شروع داستان است🤷🏻‍♂️شاهزاده واقعی از قصر خارج می شود و شاهزاده زندگی تام را می چشد و تام فقیر زندگی پسر شاه را🤩😑و... _____________________ . #the_prince_and_the_pauper #book #film #movie #imdb #IMDb #کتاب #فیلم #کتاب_خوب #فیلم_خوب #entertainment #entertainment_pouya #کتابخانه_چوبی #کتاب_باز #مارک_توین #نشرافق📚


2Normal

Eternal Sunshine of the Spotless Mind . (درخشش ابدی یک ذهن بی آلایش) Michel Gondry :کارگردان متاکریتیک: %89🌐راتن تومیتوز: %93🌐 IMDB:8.3/10 . g.h.magazine :🌕🌕🌕🌕🌕 ((درخشش ابدی ذهن بی آلایش)) مصداق بارز این شعر #علیرضا_آذر است: به خودم آمدم انگار تویی در من بود/ این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود! . فیلم، حکایت تبلور #عشق در هویت ماست. عشق حقیقی چنان در قلب و روح رسوخ میکند و ریشه میزند که حیاتش دیگر متکی به خاطراتی که عاشق و معشوق از هم دارند نیست! ((درخشش ابدی...)) درسی نمی دهد، تنها یادآوری می کند که عشق چیزی فراتر از خاطرات است و حتی در نبود هیچکدام از این خاطرات هم نیرویی به مراتب قوی تر در روح و جان عاشق و معشوق وجود دارد که آن دو را به نحوی بهم پیوند میزند. نیرویی که هیچ کلینیکی در دنیای فانتزی و تخیلات نیست که دستگاهی برای پاک کردن و از بین بردن آن داشته باشد... . داستان فیلم به صورت خطی روایت نمیشود و این نوع روایت کاملا با فرم فیلم هم خوانی دارد...اما به طور کلی داستان مردی خجالتی به نام جوئل(جیم کری) می باشد که مدتی پس از شکست عاطفی اش با دختری با روحیات خاص به اسم کلمنتاین(کیت وینسلت) آشنا می شود. هرچند که عاشق هم هستند اما این رابطه به مشکل بر میخورد و کلمنتاین جوئل را ترک می کند و به کلینیکی که کارش پاک کردن آن بخش از خاطراتیست که فرد دوست ندارد داشته باشد، می رود و جوئل را از خاطراتش به کلی پاک می کند ولی... . فیلم بی نظیر ترین #جیم_کری تاریخ را در خود دارد که یکی از بیاد ماندنی ترین و عجیب ترین زوج های هنری را با#کیت_وینسلت دوست داشتنی تشکیل داده...کی فکرشو میکرد جیم کری این چنین استادانه یک انسان درونگرا و خجالتی را به تصویر بکشد؟؟!!! . دیدگاه عامیانه: احتمالا کمی گیج میشید و نیم ساعتی طول میکشه که روند داستان رو درک کنید...ولی...به هیچ وجه خودتونو از دیدن هیچ فیلمی که اسم #چارلی_کافمن رو پشت خودش داره محروم نکنید... . #gh_Cinema#cinema#film#movie#art#best #imdb#rottentomatoes#metacritic #jim_carrey#kate_winslet#kirsten_dunst #mark_ruffalo#elijah_wood#gh_introduction #فیلم#سینما#معرفی#هنر#شاهکار


8Normal

ŞİMDİ YADA ASLA (2007) İmdb:8,5 Tür: komedi-drama (Kanser hastası iki adam hastane odasında tanışıp yakın arkadaş olurlar. Az zamanları kaldığını bilen bu iki adam ölmeden önce yapılacaklar diye bir liste hazırlarlar ve bunları gerçekleştirmek için yola koyulurlar. İzlemesi oldukça zevkli filmlerdendir.) #sinema #sinemakeyfi #filmreplikleri #film #imdb


0Normal

NEWS!! . Film Joker hampir bisa dipastikan akan jadi salah satu film yang paling ditunggu tahun ini. Sebab, cukup banyak pujian yang datang dari para kritikus, tentunya setelah film ini pertama kali premiere di ajang Toronto Film Festivel 2019. Belum lagi penghargaan yang didapat di ajang Venice Film Festivel, Golden Lion Award. Rasanya hal itu sudah cukup membuat rasa penasaran untuk menonton film ini. . Dibintangi oleh Joaquin Phoenix (Her), Zazie Beets (Deadpool 2), Robert De Niro (Limitless) dan deretan bintang lainnnya, film ini seharusnya dirilis pada 4 Oktober 2019 secara global. Namun dilansir dari situs IMDB.com, Indonesia cukup beruntung karena film ini akan dirilis 2 hari lebih cepat, yaitu 2 Oktober 2019. . Indonesia memang menjadi langganan tanggal rilis yang lebih cepat untuk film-film yang diprediksi menjadi raksasa blockbuster. Hal ini dikarenakan penonton Asia berpotensi jadi salah satu sumber pendapatan terbesar, sekaligus menghindari penonton menyaksikan film bajakannya. . Ditulis dan digarap oleh Todd Phillips, Joker tidak terlalu mengadaptasi mitologi di versi komiknya. Terutama dari segi origin story Joker itu sendiri. Namun hal ini tampaknya memberi kebebasan bagi sang sineas untuk mengembangkan ceritanya lebih jauh, lebih dalam dan lebih kompleks. Nah Geeks, makin gak sabar kan nunggu filmnya dirilis? . Source : greenscene


1Normal

NEWS!! Baca selengkapnya disini : bit.ly/2ktS91X


1Normal

Catching-up with old friends from Bergen & Oslo, Norway #DanielStisen #Stisen #BestBuiltInTheFilmIndustry #Actor #Producer #Bodybuilder #Bodybuilding #Fitness #Acting #BehindTheScene #Action #FilmMaker #Workout #London #LA #theatre #Hollywood #Motivation #Warrior #Martialarts #Actorlife #IMDB #Movies #Gym #Audition #Instafit #muscle #Viking #Scandinavian TRAINING MAKES WINNERS! Please follow Daniel Stisen at FB/IG/Twitter/YouTube. Snapchat: DanielStisen www.IMDB.me/DanielStisen www.DanielStisen.com


1Normal

Film adı : I origins IMDb : 7.4 Türü : drama,bilim-kurgu Süre : 1h46min Önerim : dram ve bilimin iç içe geçtiği güzel bir film #movie #film #filmnerisi #IMDb


0Normal

@rezagolzar 🌊💙🔗 Cheshmae royaeto✨delle daryaet,"I love u"*🌊 #rezzar_band #reza #rezzar #rezagolzar #gym #golzar #golzari #crush #celebrity #cute #kind #smile #star #style #superstar #fan_page #video #imdb #mohammadrezagolzar


37Normal

‌ تریلر فیلم In the Shadow of the Moon منتشر شد. ‌ فیلم درباره افسر پلیسی است که با عقده‌ی طولانی دنبال کردن قاتل زنجیره‌ای مرموزی که ردی از خود به جا نمی‌گذاشته، درگیر است. ‌ ستارگان: Boyd Holbrook, Michael C. Hall, Bokeem Woodbine ‌ پخش از شبکه Netflix ‌ ‌تاریخ پخش: ۵ مهر ۱۳۹۸ ‌ ‌ ‌ @imdb_magazine #movies#movie#movie2019#series #cinema#tv#cinema2019 #trailer#boxoffice#imdb#oscars#hollywood#imdb_magazine @imdb_magazine #سینما#هالیوود#فیلم#سریال#ویدیو#اخبارفیلم#اخبارسریال#انیمیشن#مووی#مستند #سینمایی#باکس_آفیس#تریلر#تیزر #پوستر #اسکار @imdb_magazine


1Normal

‌ تریلر جدیدی از فیلم Danger Close منتشر شد. ‌ در ویتنام سال ۱۹۶۶، فرمانده هری اسمیت (تراویس فیمل) به همراه ۱۰۸ نفر از نیروها و سربازان جوان که تجربه جنگ نداشته اند باید در مقابل ۲۵۰۰ نفر از نیروهای دشمن تا پای جان مقاومت کنند… ‌ ستارگان: Travis Fimmel, Luke Bracey, Nicholas Hamilton ‌ تاریخ اکران: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ ‌ ‌ ‌ @imdb_magazine #movies#movie#movie2019#series #cinema#tv#cinema2019 #trailer#boxoffice#imdb#oscars#hollywood#imdb_magazine @imdb_magazine #سینما#هالیوود#فیلم#سریال#ویدیو#اخبارفیلم#اخبارسریال#انیمیشن#مووی#مستند #سینمایی#باکس_آفیس#تریلر#تیزر #پوستر #اسکار @imdb_magazine


0Normal

THE BIG BANG THEORY . Genre: Comedy, Romance Seasons: 12 Episodes: 279 Available on: Hotstar . It is one of the best written sitcoms. It has fantastic humour that ranges from light slapstick to seriously quick wit. This show is great love letter to nerds. You can relate to a lot especially if you are in the field of science and if you love movies and comics. You connect to each and every character. This series is worth watching. (Swipe for more) . Starring: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Sara Gilbert, Mayim Bialik, Melissa Rauch, Kevin Sussman, Laura Spencer . . #Bigbangtheory #sitcom #Comedy #hotstar #Romance #JohnnyGalecki #JimParsons #KaleyCuoco #SimonHelberg #KunalNayyar #SaraGilbert #MayimBialik #MelissaRauch #KevinSussman #LauraSpencer #tvseries #series #english #seasons #episodes #imdb #trailer #seriesoftheweek #review #FlixcityShow #Flixcity


0Normal

NEWS!! . Aktris Raline Shah yang baru-baru ini masuk dalam nominasi E! People's Choice Awards kategori The Most Inspiring Asian Woman of 2019, tengah menempuh pendidikan akting di Amerika Serikat. . Berbagai jenis akting pun dipelajari oleh Raline Shah selama berada di Amerika Serikat. Meskipun sedang belajar di Negeri Paman Sam, Raline Shah mengaku belum terlalu berkeinginan untuk bisa berkiprah sebagai bintang Hollywood. . "Itu kita serahkan pada Yang Maha Kuasa (tertawa). Karena memang usaha saya lebih ke belajar, dan saya juga yakin kalau kita belajar dengan baik, kita bisa menaikkan mutu dan kerja kita sebagai seorang aktor," ujar Raline Shah kepada Showbiz Liputan6.com melalui sambungan telepon, Rabu (18/9/2019). . "Insya Allah kita mendapat pengakuan juga, mungkin bisa mendapat tawaran. Tapi untuk mimpi saya atau ambisi saya untuk main di Amerika masih belum," ia melanjutkan. . [Menjadi Inspirasi Generasi Baru] . Raline Shah pun mengaku bahwa ambisinya ke depan adalah bisa menjadi aktor senior Indonesia yang berkualitas, agar bisa menjadi acuan bagi aktor-aktor generasi baru. . "Karena misi saya masih ingin bermain film di Indonesia, ingin menjadi aktor Indonesia yang bisa mengembangkan sisi artistik saya sebagai aktor. Dan juga, insyaAllah menginspirasi aktor-aktor muda untuk terus belajar dan tidak berhenti belajar, biarpun sudah bermain di perfilman Indonesia," ungkap Raline Shah. . [Akting Raline Shah] . Dalam hal akting, Raline Shah sudah tampil di berbagai film Indonesia dalam berbagai genre. Sebut saja 5 cm, Police Evo 2, Surga yang Tak Dirindukan, serta Orang Kaya Baru. . Menjadi nominasi di E! People's Choice Awards kategori The Most Inspiring Asian Woman of 2019, Raline Shah disandingkan dengan nama-nama artis wanita beken dari Asia lainnya. Misalnya CL dari Korea Selatan dan Alia Bhatt dari India. . Source : liputan6


1Normal

NEWS!! . SRI ASIH menjadi film kedua yang akan dirilis dalam waralaba Jagat Sinema Bumilangit atau Bumilangit Cinematic Universe. Aktris Pevita Pearce didaulat memerankan jagoan perempuan yang bisa terbang, melipat gandakan diri serta membesarkan badan tersebut. . Untuk persiapan syuting, sejak akhir 2018 Pevita menjalani koreo bela diri. Tidak tanggung-tanggung, ia dilatih langsung oleh Iko Uwais dan timnya dalam Uwais Team. . "Pevita dari Desember 2018 sudah mulai latihan koreo dengan Uwais Team untuk bela diri. Pemilihan Pevita itu karena memang dia menjanjikan dedikasi setinggi itu," kata Wicky V Olindo selaku produser dari Screenplay Films saat ditemui di kawasan Rasuna Said, Jakarta Selatan, baru-baru ini. . 1. Mirip Bunglon . Karakter Sri Asih yang diciptakan oleh mendiang RA Kosasih digambarkan dalam komiknya sebagai wanita dengan kecantikan asli Indonesia. Lantas, kenapa versi film malah memilih aktris yang berwajah Indo? . "Jujur Pevita itu mukanya cukup bunglon ya. Jangan dibayangkan di film Pevita look-nya akan seperti dia aslinya. Dia bisa berubah. Dia memang berdarah indo, tapi menurut kita dia nggak terlalu bule secara look. Jadi masih bisa dapat citra Dewi Indonesianya," lanjut Wicky. . 2. Tayang Tahun 2020 . Hingga berita ini diturunkan belum ada bocoran terkait siapa sutradara dari film SRI ASIH. Namun Wicky Olindo mengatakan bila film tersebut akan rilis tahun pada tahun depan. . "Rencananya tahun depan rilis. Sekarang masih proses pra produksi," tandas Wicky. . Source : kapanlagi


1Normal

📌. 📌The Italian job 2003 📌. 📌 IMDb:7 📌 📌 Action,crime , thriller 📌 📌 Director:F. Gary Gray 📌 📌1h:51min 📌 I watched the both movie of Italian job 1969 and 2003 version .. both films are great from the story and director ... Do you watched both movie !? And what your prefer ?! Let's me know in the comment!?


1Normal

‌ تریلر منتشر شده از فیلم The Rhythm Section ‌ فیلم اقتباسی از روی رمان هیجانی به همین نام است و داستان مشغله‌ها و مشکلات قهرمان داستان یعنی استفانی پاتریک را دنبال م‌کند که کل خانواده خود را در یک صانحه هوایی که قرار بود خودش هم در آن هواپیما باشد، از دست داده است. با جست‌و­‌جو­ها و تحقیقاتی که او در این ­باره انجام می­‌دهد، متوجه می‌شود که این اتفاق علی‌رغم اینکه به نظر تصادفی و اتفاق بوده، در واقع کاملا هم برنامه ­ریزی شده و عمدی بوده است. بعد از فهمیدن این حقیقت، او تصمیم می‌گیرد که از طریق جاسوسی کردن و نفوذ به گروه‌های زیرزمینی مختلف، حقیقت این واقعه را پیدا کرده و انتقام مرگ خانواد‌ه‌­اش را از مسئولان این واقعه بگیرد. ‌ کارگردان : Reed Morano ‌ ستارگان : Blake Lively, Jude Law, Max Casella ‌ تاریخ اکران : ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ ‌ ‌ ‌ @imdb_magazine #movies#movie#movie2019#series #cinema#tv#cinema2019 #trailer#boxoffice#imdb#oscars#hollywood#imdb_magazine @imdb_magazine #سینما#هالیوود#فیلم#سریال#ویدیو#اخبارفیلم#اخبارسریال#انیمیشن#مووی#مستند #سینمایی#باکس_آفیس#تریلر#تیزر #پوستر #اسکار @imdb_magazine


0Normal

#scarystoriestotellinthedark My Rating : 10/10 Sebenarnya cerita ni biasa ja... tapi entah kenapa aku suka pula.. rasa enjoy... asalnya nk letak 9/10 tp rasa ada unsur adventure n garapan pun menarik walau tak logik n pelik... Tapi peduli apa kan.. mmg semua movie tak logik... Cerita ni kisah tentang budak2 masuk rumah berhantu dan terjumpa sebuah buku cerita... Buku tu akan tulis cerita tentang seseorang antara mereka dan kisah yg ditulis itu benar terjadi... Unsur seram menjadi juga... Biasanya aku xsuka filem bunuh/hantu berangkai mcm ni... tp filem ni aku enjoy... #michaelgarza #zoemargaretcolletti #gabrielrush #austinzajur #natalieganzhorn #austinabrams #kathleenpollard #rottentomatoes #imdb #oscarawards #fauzigonzalez #ilovemovies #tgvcinemas #tgv #gsc #penang #malaysia


2Normal

‌ تیزر منتشر شده از فیلم Uncut Gems ؛ سه شنبه ۲ مهر منتظر تریلر کامل این فیلم باشید. ‌ فیلم داستان هاوارد رتنری را روایت می‌کند که در منطقه دایاموند شهر نیویورک صاحب یک طلا فروشی بزرگ است و حال باید راهی برای پرداخت قرض های خود پیدا کند. ‌ کارگردان : Benny Safdie, Josh Safdie ‌ ستارگان : Adam Sandler, Julia Fox, Kevin Garnett ‌ تاریخ اکران : چهارم دی ۱۳۹۸ ‌ ‌ ‌ @imdb_magazine #movies#movie#movie2019#series #cinema#tv#cinema2019 #trailer#boxoffice#imdb#oscars#hollywood#imdb_magazine @imdb_magazine #سینما#هالیوود#فیلم#سریال#ویدیو#اخبارفیلم#اخبارسریال#انیمیشن#مووی#مستند #سینمایی#باکس_آفیس#تریلر#تیزر #پوستر #اسکار @imdb_magazine


0Normal

‌ تیزرهای منتشر شده از فصل سوم سریال The Sinner ‌ کارگردان : Derek Simonds ‌ ستارگان : Jessica Biel ,Bill Pullman ,Christopher Abbott ‌ پخش از شبکه USA ‌ تاریخ پخش : ۲۰۲۰ ‌ ‌ ‌ @imdb_magazine #movies#movie#movie2019#series #cinema#tv#cinema2019 #trailer#boxoffice#imdb#oscars#hollywood#imdb_magazine @imdb_magazine #سینما#هالیوود#فیلم#سریال#ویدیو#اخبارفیلم#اخبارسریال#انیمیشن#مووی#مستند #سینمایی#باکس_آفیس#تریلر#تیزر #پوستر #اسکار @imdb_magazine


0Normal

#Dad and I #rarely find the #time (or both have the #inclination ) to sit and #watch a #movie together, but today we took the #opportunity to watch this really #beautiful #film that's based on a #truestory . #IMDB rates it at 8.0 and we think it is worth a rating like that. Have a look if you get the chance...


0Normal

Silver Linings Playbook. #imdb 7.7. You have to do everything you can, you have to work your hardest, and if you do, you have a shot at a silver lining. #moviequotes #moviecities #movies #lovequotes #love #romancemovies #romancequotes #romantic💏 #silverliningsplaybook #silverliningplaybook #Hollywood #bradleycooper #jenniferlawrence #robertdinero


0Normal

«Последнее турне» 2014 год. Драма, комедия. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🇩🇪 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📈КиноПоиск: 7.2 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📉IMDb: 7.2 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⏰Длительность: 95 мин. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ О фильме: Комедийно-драматическая картина, которая вызывает как улыбку на лице, так и камень на сердце. Главный герой - Ханнес, неизлечимо болен и решает последние дни свои провести в кругу друзей в поездке в Бельгию. Выбор этой страны не случаен, и его друзья уже по ходу велотура узнают эту страшную новость и то, на что решился их друг. Картина без пафоса и клише, отлично передающая муки выбора главного героя и все эмоциональные сопереживания его попутчиков. Режиссёр очень натуралистично передал свободу, боль и то, что смерти не надо бояться - она всегда где-то рядом. Потрясающая актёрская игра, операторская работа и умное музыкальное сопровождение(чего стоит отсутствие музыки на финальной сцене). Здесь удивительно тонко сочетаются юмор, слегка пошловатые шутки, и очень глубокий и сильный финал. Хочется сказать ещё больше, но лучше уж самому увидеть. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👍Моя оценка: 8 баллов. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ставь лайк, если понравилась рекомендация и обязательно пиши в комментарии своё впечатление о фильме.


1Normal

Bodied Genre : Drama/comedy Imdb : 7.9/10 Our rating :4⭐ A progressive graduate student finds success and sparks outrage when his interest in battle rap as a thesis subject turns into a competitive obsession. #rap #rapper #rapbattle #eminem #drdre #8mile #inspiration #music #moviescenes #bingewatching #rapper #struggle #imdb #entertainment #cinema #hollywood #fight #street #rap #rapbattle #streetlook #odyssey #friends #watchersbinge #drake #drama #struggle #bio #biography


3Normal

کتاب عیلی  The Book Of Eli نام یک فیلم پسارستاخیزی به کارگردانی برادران هیوز محصول سال ۲۰۱۰ آمریکاست. این فیلم به خاطر گفتارها و صحنه‌های خشن درجه سنی R گرفته‌است. شعار فیلم همه می‌کشند تا آن را به‌دست آورند، او می‌کشد تا از آن حفاظت کند است. نام عیلی به نام یکی از داوران اسرائیل باستان اشاره دارد که در کتاب‌های سموئیل از او یاد شده‌است و املای درست این نام با حروف عربی و در زبان فارسی، عیلی است بازیگران دنزل واشینگتن گری اولدمن میلا کونیس مایکل گامبون خلاصه داستان:دنیا در حال نابودست و یک مرد تنها از میان امریکا به سوی مقصد خود می رود که در راه خود با دشمنانش می جنگد تمام مشکلات را پشت سر هم می گذارد برای نجات دادن آخرین کتاب باقی مانده… #movie #bestmovie #best_movies #best_movie1970 #imdb #denzel_washington #gary_oldman #book_of_eli #فیلم_خوب_ببینیم #فیلم_خوب #فیلم #دنزل_واشنگتن #گری_اولدمن #کتاب_عیلی


1Normal

@tizer . . 🎬نام سریال: اخر شب 📅سال انتشار: 2019 ⭐امتیاز: 6.6 🎭ژانر: درام | کمدی . 🌐محصول: امریکا 👤کارگردان: Nisha Ganatra 👥بازیگران اصلی: Emma Thompson,Mindy Kaling,John Lithgow ر📌خلاصه داستان: کاترین یک مجری افسانه‌ای و پیشکسوت است که در برنامه گفتگو محور “آخر شب” کار می‌کند. هنگامی که او به یکباره "به زنی محکوم می‌شود که از زنان دیگر متنفر است" ، تصمیم می گیرد که تغییراتی در برنامه های خود ایجاد کند. به همین دلیل ، او زنی به نام مالی را به تیم نویسندگی خود اضافه می‌کند و به این ترتیب، مالی به تنها زنی تبدیل می‌شود که در تیم نویسندگی کاترین قرار می گیرد. درحالیکه مالی به خاطر سن و سال و پس زمینه های فرهنگی، تفاوت های زیادی با کاترین دارد. در همین حال ، کاترین متوجه می‌شود که شبکه قصد دارد شخص دیگری را جایگزین او کند و از طرفی، مالی هم می‌خواهد ثابت کند که هدف او بر هم زدن تیم نویسندگی این برنامه نیست بلکه می‌خواهد به کاترین کمک کند که... @Tizer @Tizer @Tizer . . ‏#film #tizer #movies #iran #tehran #2019 #cinema #hbo #imdb #فیلم #ایزر #ایران #تهران #سینما #اصفهان #تبریز #سینمایی #تبلیغات #اینستاگرام #هنر #هنری #instagram #facebook #فیلم_نیوز۹۸ سبوشهر #بوشهریا


1Normal

👉@film_baz_bartar👈 👇بیچاره هندیا فقط اسمشون بد در رفته👇 🎬 نام فیلم: تحت تعقیب به انگلیسی(Wanted) محصول کشور امریکا سال ۲۰۰۸ زبان انگلیسی 🎭 ژانر اکشن جنایی فانتزی 📊 امتیاز ۶.۷/۱۰ 🕘 زمان فیلم: ۱۱۰ دقیقه 👤کارگردان : Timur Bekmambetov 👥 بازیگران : James McAvoy , Morgan Freeman , Angelina Jolie 📝 خلاصه داستان: یک کارمند معمولی پی می برد که در واقع پسر یک قاتل حرفه‌ای است، و بسیاری از توانایی های منحصر به فرد پدرش در آدم کشی در او هم وجود دارد. 👉@film_baz_bartar👈 👉@film_baz_bartar👈 . #film_baz_bartar #film #wanted #jamesmcavoy #morganfreeman #angelinajolie #hollywood #cinema #imdb #action #فیلم_باز_برتر #فیلم #تحت_تعقیب #جیمز_مک_آووی #مورگان_فریمن #آنجلیناجولی #هالیوود #سینما #سکانس #سکانس_برتر #ژانر #اکشن #جنایی #فانتزی


0Normal

過往的30年,你又最喜歡哪一任 Batman? - Over the past 30 years, who is the best Bruce Wayne ? . . . . . Photo:Denofgeek


1Normal

A post from client @simone_pausha Posted @withrepost@simone_pausha Feast!


1Normal

- 返校 Detention 🕯️ . 活著就有希望,珍惜擁有的自由。 . 將一個四到六個小時的遊戲內容濃縮改編成一小時四十三分的電影,表現相當優秀好看,遊戲中解謎元素化為片中角色,雙結局一滿足都能看到。👍🏻 那個時代的沉痛,不是告密就是被告密,返校中告密者只是時代的小縮影,保密防諜人人有責,舉報共匪後來卻變成對付別人的手段,政治氛圍下所塑造出的可怕人性更是我們應該探討的。🕺🏻 返校,就算沒接觸過遊戲也能選看但建議追個遊戲實況能暸解更多,每每看國片時聽到雷光夏總是種享受,這部電影非常推薦大家選看。👏🏻 . 「 你是忘記了,還是害怕想起來?」 「 致自由。」 . 光明之日 - 雷光夏 關於記憶,誰能代替 雨滂沱,未停 書本裡,你的名字不存在 我卻無法忘了你 故事邊緣,腳步輕聲響起 走廊盡頭,世界分崩離析 握在手中的,自由如此輕盈 你把它留下,獨自奔向樹林 願你能看到,晴空已光明 關於記憶,誰能代替 雨滂沱,未停 書本裡,你的名字不存在 我卻無法忘了你 握在手中的,自由如此輕盈 你把它留下,獨自奔向樹林 依稀仍聽見,你說 …. (O.S.) 請平凡而自由地生活吧 - 劇情: 1962年,寂寥而肅殺的時代,翠華中學高三生方芮欣,意外與輔導老師張明暉相戀,在問題叢生的家庭及學校中,他成為她唯一的出路。追求自由的張明暉,另與師生殷翠涵、魏仲廷等人組織讀書會,研讀禁書,雖為高壓校園帶來一線呼吸的空間,卻也冒著生死攸關的風險。一夜,方芮欣與魏仲廷在暴雨中的校園甦醒,兩人遂結伴尋找老師,卻發現校園逐漸從他們熟悉的世界剝離,在鬼魅橫行的異域,他們被迫面對可怖的真相…。 - #個人評價/推薦:10/10 #IMDb:7.6/10 #爛番茄:新鮮度- 爆米花- #豆瓣:- #開眼電影網:7.0/10 #奇摩電影:4.4/5.0 - #返校 #Detention #王淨 #傅孟柏 #曾敬驊 #徐漢強 #李烈 #赤燭遊戲 #牽猴子整合行銷 #影一製作所股份有限公司 #instamovie #instafilm #instagram #like4like #likeforlike #movie #電影 #影評 #不專業影評 #影評心得觀後感 #瞇眼看世界 #瞇眼看電影 #瞇眼挺國片


2Normal

A post from client @desiburke Posted @withrepost@desiburke Hellooo fall, you beautiful beast! 😍 Happy Saturday everyone! #edmonton #blueskies #rivervalley


1Normal

Scary Stories to Tell in the Dark Review: 🌟 3.9 / 5.0 🌟 Stories hurt, stories heal. But this story definitely creeps out more than Annabelle Comes Home and deserves to be as one of the top Halloween movies of the recent decade. . The film reminds me of Goosebumps or the creepy ghost stories we often share around the campfire in the middle of the night. Unfortunately, the stories come to life for the five perfectly casted teenagers, as they try to beat the clock before the stories write them off eventually. The horror balances itself between childish ghost myths and pure visual grimness, and the result is chillingly effective. Although it does not reach the pure terrifying heights which induces night terrors long after the credits roll, the creepy CGI ghouls are threateningly presented in an effective manner. . I am actually surprised that the film takes on a familiar setting with precise editing (particularly the beginning), creative camerawork and a believable myth. The actors do a fine job in bringing this fast-paced narrative one scene to the next, although the ending is rushed, resulting in questionable plot holes. Still, it does end on a high note, allowing myself to crave for another sequel and hoping that the director can levitate it to an all time horror classic. . An underrated horror gem, this is definitely an entertaining Halloween popcorn flick that gives enough thrills and chills without infecting yourself with severe nightmares (well at least for me 😂).


2Normal

#godzillakingofthemonsters 3 out of 5 Stars! I have no alliance to the Godzilla movie, but I really enjoyed this one. The monsters were really cool characters. #brettmoviereviews #movie #imdb


0Normal

#adogsjourney 3.5 out of 5 Stars! This is a sequel to A Dog’s Purpose which continues this beautiful journey of a dog’s connection to a family even though the soul of the dog keeps switching. Intense moments, but worth the journey. #brettmoviereviews #movie #imdb


0Normal

Had a productive meeting today with these two....or three... 😘 #thunderknightltd #jimmydrain #mikeolafson #marcbilker kristabradley #lessthanhuman #realmofshadows #deadrose #occult #supernatural #truestory #imdb #kristab!


2Normal

#askdrruth 2 out of 5 Stars! Dr. Ruth is an awesome figure head to sex talk, but this documentary was too simple. #brettmoviereviews #movie #imdb


0Normal

085. Eat Me (2018) Over the course of one torturous night, a suicidal woman and the violent home intruder that saved her life test the limits of human endurance and the boundaries of forgiveness. . ⭐️IMDB: 5/10 ⭐️My Score: 5/10 . #imdb #movie #movies #movieposter #imdb #nowwatching #film #100moviesin2019challenge #movieideas #moviereview #movierating #moviesuggestions #eatme #eatmemovie #jacquelinewright


0Normal

#little 2.5 out of 5 Stars! Cheesy, bad jokes, and then good moments. Good performance from the younger actress playing the adult. #brettmoviereviews #movie #imdb


0Normal

فیلم : Oldboy کارگردان : Spike Lee نویسنده : Mark Protosevich تهیه کنندگان : Roy Lee Doug Davison Nathan kahane برگرفته از : Oldboy 2003 بازیگران : Josh Brolin Elizabeth Olsen Sharlto Copley Samuel L.Jackson موسیقی : Roque Bañus تاریخ اکران : 2013 امتیاز IMDB: 5.8/10 خلاصه فیلم : فیلم برگرفته از فیلم کره ای پیر پسر ( oldboy) سال 2003 هس که این بار محصول آمریکاست با هنر نمایی Josh brolin . در خلاصه فیلم مردی در همان ابتدای فیلم توسط افرادی ربوده میشود و به مدت 15 سال در اتاقی زندانی میماند بعد از 15 سال آزاد میشود و مرد از افرادی که نمیداند چه هدفی از این کار داشتند انتقام سختی میگیرد اما ... . درسته امتیاز IMDB کم هس ولی مطمئن باشین من فیلم چرتی رو پست نمیکنم حتما این فیلمو ببينين فیلم باحالیه . فدای شما 😉 #oldboy #joshbrolin #spiklee #roylee #action #love #imdb #holliwood #usa #movie #cinema #


0Normal

No idea why ... but big bump on IMDB last wk-www.imdb.me/tracetalbot - I’ve been told they really don’t matter... just keep working on my skills so that’s what I’m doing🤓. . . . . . . . . #filmaking #teenactor #imdb #starrating #castingdirector #setlife #cinematography #tracetalbot #filmdirector #lafilm #talentagency #upandcomingactor #screenwriter #independantfilm #filmwriter #featurefilm #instadaily #instagood #younghollywood #director #filmproducer #movie #boyactor #DP #cd


5Normal

Next Page





Loading...