positivevives Photos images pics










Vegetarian pad Thai. Monday night fun! #positivevives #mondayfun


0Normal

🌟Tu frase de las mañanas: “Siempre sentirás un poco de incomodidad cuando estés instalando un nuevo hábito”. - #ContraportadaRadio #TuVozEnLasMañanas #Power103fm #PositiveVives #PositiveQuotes #MorningMotivation #GoodMorning #BuenosDias


1Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . NUDE SERIES konfem ramai yg suka. Tone color punyalah soft. Kalau pakai mmg nampak feminin dan sexy gittuu😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . NUDE SERIES konfem ramai yg suka. Tone color punyalah soft. Kalau pakai mmg nampak feminin dan sexy gittuu😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . NUDE SERIES konfem ramai yg suka. Tone color punyalah soft. Kalau pakai mmg nampak feminin dan sexy gittuu😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . Yg suka pd tona warna yg terang, BOLD SERIES ni mmg sesuai sgtla dgn korang. Nampak berani dan konfiden!😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . Yg suka pd tona warna yg terang, BOLD SERIES ni mmg sesuai sgtla dgn korang. Nampak berani dan konfiden!😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . Yg suka pd tona warna yg terang, BOLD SERIES ni mmg sesuai sgtla dgn korang. Nampak berani dan konfiden!😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . NUDE SERIES konfem ramai yg suka. Tone color punyalah soft. Kalau pakai mmg nampak feminin dan sexy gittuu😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . NUDE SERIES konfem ramai yg suka. Tone color punyalah soft. Kalau pakai mmg nampak feminin dan sexy gittuu😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . NUDE SERIES konfem ramai yg suka. Tone color punyalah soft. Kalau pakai mmg nampak feminin dan sexy gittuu😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . Yg suka pd tona warna yg terang, BOLD SERIES ni mmg sesuai sgtla dgn korang. Nampak berani dan konfiden!😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . Yg suka pd tona warna yg terang, BOLD SERIES ni mmg sesuai sgtla dgn korang. Nampak berani dan konfiden!😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

"PENANGAN WAWA DOUBLE LIPMATTE NI LAIN MACIAMM" . . PRE ORDER NOW! Customer duk wasap nak order tp stok belum ready lg sayangku. Kena pre order dulu tau. Yg 1st batch dh habiss. Kini kita open order utk 2nd batch plk. . Yg suka pd tona warna yg terang, BOLD SERIES ni mmg sesuai sgtla dgn korang. Nampak berani dan konfiden!😍 . WAWA DOUBLE LIPMATTE💄 💋 Ada 2 colors pd 1 batang lipmatte ( 6ml ) 💋 FREE Lip Treatment 💋 RM49 shj . Siapa lambat tak dapt FREE Lip Treatment yg sgt2 best tu nnti tau. . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai agent atau mini agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

PROPIEDADES DEL JENGIBRE *Para el mareo y las náuseas. Reduce los síntomas asociados al mareo. Resulta muy útil para las náuseas de las embarazadas. *Para el mal aliento. Una técnica oriental consiste en utilizar un pequeño trozo de jengibre encurtido con vinagre para quitar el mal aliento y refrescar la boca después de las comidas. *Para la digestión. Favorece la eliminación de bacterias y otros microorganismos intestinales perjudiciales. Tomar habitualmente jengibre ayuda a mejorar la composición de la flora intestinal y ayuda a evitar la aparición de putrefacciones intestinales responsables de hinchazones abdominales y meteorismo. (Recomendable acompañar de probióticos) Calorífico. El jengibre puede ayudar a la sudoración y es muy útil en resfriados y gripes. *Tónico circulatorio. La combinación del estímulo de sudor y del torrente circulatorio induce a mover la sangre a la periferia. Esto lo hace apropiado para sabañones, hipertensión y fiebre. El jengibre también inhibe la agregación plaquetaria, por lo que contribuye a prevenir enfermedades cardiovasculares. *Antioxidante. El jengibre es rico en antioxidantes, que retrasan el proceso de envejecimiento. *Antiinflamatorio. Sus gingeroles, principales componentes activos del jengibre y responsables de su sabor picante, son aceites volátiles con propiedades antiinflamatorias muy potentes. Personas con artritis reumatoide experimentan alivio en su dolor e hinchazón y mejorías en su movilidad cuando consumen jengibre regularmente. *Anticancerígeno. Los gingeroles también pueden inhibir el crecimiento de células de cáncer colorrectal, como sugieren los resultados de diferentes estudios. *Actividad muscular. Presenta un alto contenido en magnesio, calcio y fósforo, minerales que participan activamente en la contracción del músculo y en la transmisión del impulso nervioso. Constituye, pues, un remedio útil para prevenir y combatir espasmos musculares y debilidad muscular. #jenjibre🍃 #habitossaludables #propiedades #cambiodehabitos #vidadasana #vidasaludabl3#work#positivevives #alimentossaludables #comebien


1Normal

Kindly warn the person but relating the message is not necessary. Especially if its hurtful, damaging, painful ...you know. Some people actually secretly enjoy seeing you in pain... #nowyouknow #oopsies #nonegativevibes #stopthegossip #chisme #realfriends #friendship #protect #positivevives #nonegativenonsense #lifehacks #energy #shit #shittalker #nobullcrap #nobullshit #benice #bekind #friendcheck #sticktogether #girls #boys #highschool #change #changeisgood


0Normal

Cual es tu estilo?🎶🌬💋🎶🌬💋 😻 Somos amantes del diseño y los colores!!!! Te esperamos! 🌬 🎶 💋 🌬 🎶 💋 🌬 🎶 💋 #animallover #animalprint #nailart #manicureñuñoa #manicure #mystyle #mynails #instagram #instasantiago #instagood #arte #art #beats #fashion #fashionistas #glam #love #followme #like #likeforlikes #woman #goobvibrations #positivevives


0Normal

Tell yourself everyday, that your best days are ahead of you. #greatdaytobealive #positivevives #Godpikin


2Normal

FIRST BATCH DAH HABIS KENA SAPU . . 11.11 PRE ORDER DUO LIPMATTE WAWA 2.0 TELAH DIBUKA 😍 . Jadi yg terawal dapatkan DUO LIPMATTE WAWACOSMETICS yg super pigmented dgn kualiti international 😋 . 💋 PARABEN FREE 💋 Melembapkan bibir 💋 Tak melekit 💋 Formula dari KOREA 💋 Tekstur ringan . . Dengan harga RM49 sm sahaja korang akan dpt 2 warna dalam 1 kotak 😍 . BOLD EDITION ✅ NUDE EDITION ✅ . Kami buka peluang perniagaan dgn keuntungan paling lumayan (bagi produk kosmetik) sekarang . ✅ PRODUK SENANG JUAL ✅ PRODUK UNTUNG LUMAYAN ✅ PRODUK DGN MARKETING WOW DARI HQ ✅ PRODUK DEMAND TINGGI ✅ PRODUK KUALITI INTERNATIONAL . Pendaftaran akan ditutup bila stock habis. DUO LIPMATTE ni LIMITED EDITION taw 😱 . . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai mini agent atau agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

OMG Lipmatte baru gaisss!!! . Dtg dlm 2 edisi iaitu BOLD dan NUDE . Color utk keduanya2 sangatlah cantik. Packaging menarik. Kualiti setaraf international. Tp harga mur2 shj. . Jom preorder. Lambat mmg tak dapatla. Dgn 1 harga korang dpt 2 color tau. Siap ada free gift lagi. Jom grab sekarang!😍 . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai mini agent atau agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

OMG Lipmatte baru gaisss!!! . Dtg dlm 2 edisi iaitu BOLD dan NUDE . Color utk keduanya2 sangatlah cantik. Packaging menarik. Kualiti setaraf international. Tp harga mur2 shj. . Jom preorder. Lambat mmg tak dapatla. Dgn 1 harga korang dpt 2 color tau. Siap ada free gift lagi. Jom grab sekarang!😍 . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai mini agent atau agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

La felicidad no es un estado de animo!!!!! Es una actitud de nosotros hacían las situaciones que vivimos día a día! Son las pequeñas cosas, los pequeños cambios que al final se convierten en grandes , los géstos hacia los demás, de nosotros hacia el mundo los que marcan nuestra felicidad y lo que aportamos para que otros sean felices!!! Nuestra esencia el una parte muy importante para contribuir o no a ser felices y así ayudar a otros a serlo #felicidad#actitud#esenciadevida#luchar#detales#cambiodehabitos #positivevives


2Normal

Is it beneficial to be training ALL the time? If you're always in class, are you actually moving forward? Join me for a LIVE where we'll take a closer look at what it really means to be a trained actor. In my stories at 1PM PT /4PM ET⠀ ⠀ Join my Instinctive Actors' Society Facebook group clicking THE LINK IN THE BIO⠀ ⠀ #coaching #ToBeOrNotToAct #JoKelly #actingcoach #actor #actress #actorslife #losangeles #freecoaching #auditionprep #positivevives #coach #actingtips #artist #actingteacher #audition #industrybroadcast #livebroadcast


0Normal

🌟Tu frase de las mañanas: “Lo que se mide se mejora”. - #ContraportadaRadio #TuVozEnLasMañanas #Power103fm #PositiveVives #PositiveQuotes #MorningMotivation #GoodMorning #BuenosDias


0Normal

Semi marathon behobia san sebastian 🌧💦☔ Des conditions difficiles vent pluie grêle froid mais un public en or tout le long du parcours sous les parapluies , et de la musique , pour nous encourager et nous motiver 😀 instatrailers#fitness#fitfam#fittraining#playerstennis#instatennis#tennisaufeminin#yoga#namaste#salutationausoleil#hatayoga#healthylivestyle#healthyfood#mountains#rando#pyrenees#nike#nikerunning#instarunfrance#instarunners#instatrail#coursenature#positivevives#polar#semimarathon#pilate#fitbalance#runninggirl# quinquapositive#acroyoga#mditation#penssepositivve


8Normal

11/10/2019 at 6:30pm. Daddy’s best cheerleader, daughter C :) John was soooo happy!!! #daughterslove ❤️💕💖#cheerleading #bingosong #ucla #positivevives #healing #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


2Normal

11/10/2019 at 2pm. Our son got a cold and fever so he was told he could not go see daddy in the hospital. In his fever, he asked mommy to bring the book to daddy. #alexanderthegreat John was soooo happy!!! #sonslove ❤️💕💖#ucla #positivevives #healing #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


0Normal

11/10/2019 at 1pm. Our son got a cold and fever so he was told he could not go see daddy in the hospital. In his fever, he asked mommy to bring the book to daddy. #alexanderthegreat #sonslove ❤️💕💖#ucla #positivevives #healing #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


2Normal

11/10/2019 at 4pm. Andrew @walkingpictures visit :) #harvarduniversity #harvardalumni Thanks so much for keeping us in your thoughts always! Love and hugs to your family too❤️💕💖#ucla #positivevives #healing #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


1Normal

Stop whatever you’re doing right now. No matter what kind of day you’re having- great, shitty, or meh- think and say out loud 3-5 things that have made you smile today. Doing this can remind you of the small blessings you’ve received just in today’s time! This tactic always helps change my mood around because after all, I am blessed and for that, I am grateful🥰 #positivevives #girlswholift #fitchick #vacation #happy #blessed #smile #italy #crazyhair #livingmybestlife #gym #workout #gratitude #gains #inspire #motivate #turkishsteps #humble #dedicated #playhard #kindness #lovelife in


3Normal

11/10/2019 at 9am. John is in prayer @allsaints_church where his mom sings :) ❤️💕💖#ucla #positivevives #healing #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


3Normal

Let me know guys! Do you see direct results from your training?⠀ ⠀⠀⠀⠀ #resetjourneyfromresistancetofreedom⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coaching #ToBeOrNotToAct #JoKelly #actingcoach #actor #actress #actorslife #losangeles #freecoaching #auditionprep #positivevives #coach #actingtips #artist #actingteacher #audition


2Normal

Fruits biscuits ❤️ بسكوت انجليزي بجميع الالوان عليه عبارات صغيره تقدرون تختارون الالوان ، للطلب قبل يومين من المناسبة ❤️اقل شيء نسوي درزن ١٢ بسكوته ☁️ #kids#smiley #loveyourself#decemberwishes#behappyalways#positivevibes#smile#behappyalways#happinessquotes#youarebeautiful#wishingyouamazingdays#december#babypink#beautifullife#biscuits#positivevives#positivequotes#happykid#smilemore#happinessquotes#occasions#kidscollection


0Normal

*insert witty dick caption here*


8Normal

11/9/2019 at 4pm. John’s Tower buddy Tagan’s surprise visit. So sweet of her to stop by to say Hi :) Love the Tower tribes❤️💕💖#ucla #positivevives #healing #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


3Normal

Produk terbaru Wawacosmetics panas lg dr oven. Bkn satu tapi dua lipmatte dlm 1 kotak😱😱😱 . Produk ni limited edition dn keluar tak banyak tau uols. Habis je mmg hq takkan restock. Order sekarang, jgn smpi menangis bucu katil plk nnti🤭 . . Berminat utk order atau mendaftar sebagai mini agent atau agent whatsapp 016-2060010 atau klik shj link di bio❤ . . . . . . . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #lipmatte #lipstik #duolipmatte #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

Life is the most difficult exam. Many people fail because they try to copy others, not realising that everyone has a different question paper. 🔥🔥🔥 #positivevives #loveyouzindegi


0Normal

I was gonna show you my haircut... But i rather show you that im drinking my tea 😉 #energytea #preworkout #dailylift #dailyrituals #positivevives #haircut #manfashion


1Normal

The distinction between an actor & an artist, is something you really want to pay attention to because most actors think: “well, I'm both, if I'm an actor, it's an art. I can't be one without the other. I have to be both”. But I really want us to pay attention to the distinction because there's gold inside this little seemingly subtle difference. ⠀ ⠀ When you are perfecting your “craft” as an actor, you are really walking away from the art of it.⠀ ⠀ And the thing that is gonna give you the fulfillment, the freedom, the satisfaction, the exhilaration of acting and therefore the impact and therefore the booking, and therefore the jobs is NOT you being a good actor. There are plenty of good actors. In my opinion, It's the least one can do when they're an actor is to be able to act. When you walk in an audition room, everyone can act a scene. Actually, everyone can take a class, follow a method and act. Anyone can act.⠀ ⠀ The difference with an artist is: Do you have something to say? YOU.⠀ ⠀ Uniquely and yet universally because it's you and it's your truth, it's your authenticity, it's exactly what's happening to you in this moment. ⠀ ⠀ Do you have something to say? ⠀ ⠀ And that is what makes the huge difference between an actor and an artist. ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coaching #ToBeOrNotToAct #JoKelly #actingcoach #actor #actress #actorslife #losangeles #freecoaching #auditionprep #positivevives #coach #actingtips #artist #takechances #dothework#resetjourneyfromresistancetofreedom


5Normal

11/9/2019 at 1pm. John’s Tower (exercise) and cancer survivor buddy Michele’s visit. This is already her 2nd or 3rd visit for John. She is so sweet and caring ❤️💕💖she brought TRX Rip Stick and let him try out some exercise! He loved it! #yogabuddy #yogatribe #ucla #positivevives #healing #trx #trxworkout #trxrip #trxripstick #trxtraining #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


2Normal

11/9/2019 at 1pm. John’s Tower (exercise) and cancer survivor buddy Michele’s visit. This is already her 2nd or 3rd visit for John. She is so sweet and caring ❤️💕💖she brought TRX Rip Stick and let him try out some exercise! He loved it! #yogabuddy #yogatribe #ucla #positivevives #healing #trx #trxworkout #trxrip #trxripstick #trxtraining #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


2Normal

An arrow can only be shot by pulling it backward. So when life is dragging you back with difficulties, it means that its going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming. #positivevives #smile #choosehappy #lovehard #adventureawaits #quotes #life #noregrets #beauty #keepaiming #mindset #goals #focus #motivation #inspire #goodvibes


1Normal

Proceso de uñas de reptil!🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉 To be continued....... 🌬 🎶 💋 🛸 🐉 🌬 🎶 💋 🛸 #instagram #instagood #instadaily #instagrafite #instasantiago #mystyle #mynails #nailart #manicureñuñoa #manicure #goobvibrations #positivevives #goodvibes #positive #crazyart #love #followme #like #likeforlikes #woman #beautiful #art #arte #kawaigirl #like #likeforlikes


1Normal

🎶perfilacion de cejas ( en cera o hilo)▶️ $7.000 🎶Pestañas punto x punto ▶️$15.000 🎶 🎶 🎶 🎶 🎶 🎶 🎶 🎶 🎶 #instagram #instasantiago #mystyle #mynails #nailart #happy #woman #beautiful #art #arte #mystyle #happy #manicureñuñoa #manicure #perfilaciondecejasñuñoa #pestañasñuñoa #goobvibrations #positivevives #goodvibes #positive #like #likeforlikes


0Normal

TAHU TAK WAWA ZAINAL KLUARKAN PRODUK BARU? MUR2 PLAK TU . . Kalau sebelum ni Wawa jual eyebrow pen RM39. Eyeliner pula RM29. Tapi kali ni Wawa Zainal nak lanjer fan2 dia dia harga MUR2. . Eyebrow dan eye liner datang dalam satu set dengan harga RM39.90 jerr. Siapa yang ade semua koleksi Wawa tu wajib dapatkan set ni sebab sangatt berbaloi.😍 . . . . Berminat nak order? Klik shj link kat bio tu k😉 . . . . . #agentwanted #miniagentwanted #eyeliner #eyebrow #wawacosmetics #wawazainal #makeup #makeuplover #ilovemakeup #makeupaddict #beauty #beautyaddict #cosmeticsproduct #makeupproduct #kakimekap #selfie #ootd #wefie #inspiration #business #passion #positivevives #luvbelleempire #teamaidasofea #wawacosmeticssgbuloh #wawacosmeticsdamansara


0Normal

When You Can't find the Sunshine, Be the Sunshine. 🔥🔥🔥 #positivevives #loveyouzindegi #thankfultogod


0Normal

11/8/2019 at 5pm. John’s yoga buddy Alison’s @alisonyoga11 visit cheered him up! Alison is full of love and positive energy ❤️💕💖#yogabuddy #yogatribe ##ucla #positivevives #healing #radiationtherapy #放射線治療 avastin #immunotherapy #keytruda #aphasia #braintumorsurvivor #cancersurvivor #braintumor #cancersupport #familylove #familyties #癌 #癌なんかに負けない #脳腫瘍 #家族愛 #ロサンゼルス #国際結婚 #それでも旦那を愛してる


2Normal

I am slowly starting to learn to not care so much slowly learning to stop letting people steal so much of my peace and im honestly learning how to turn my back to the ones that just bring your energy down! So I’ve stayed focused on my goals and working harder then the day before! #fuckthebs#fuckthenevativity#happiness#positivevives#gym#planetfitness#workout#legday#bootyright#girlswholikegirls#girlswithtattoos#lovelife#goodvibes#blondehairdontcare#texasgirls#lgbt#cutie#goals#staymotivated💪#headheldhigh#happinessiskey#youaintaboutthatlife


0Normal

I have been wearing this new bag for a week now and it is just the dreamiest baby EVER 🤩🤤 SOOO comfortable, fits everything I need + more, I’m in heaven! Out of all my proper moon phase bags I’ve made this last year, this is the first one I’ve kept for myself, I’m PUMPED ✨ I will have 10 of these in stock for the holidays. Come try and pick one up at one of my shows or get your name on the list now 🌕🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔 DM me to get on the list or for more details ✨ . . . . . . #madelinechadwickhandbags #handmade #artisan #shoplocal #shopsmall #moon #moonbaby #moongoddess #taurusfullmoon #mooninscorpio #moonphase #witchyvibes #witchywoman #witchesofinstagram #witch #practicalmagic #madewithlove #madewithintention #positivevives #moonchild #moonvibes #wearableart #supportart


21Normal

Life is too short not to enjoys them #positivevives #blessu


3Normal

Next Page