repost Instagram png image downloader saver



#Repost @auburnmystique
• • • • • •
Dreaming about fun outdoor photoshoots like this! Hopefully we’ll be back out there, one day!
.
📷 by @tofuwaifuphotography 
Pattern by @spiderbitedesigns 
Costume by @zentaizone
.
#spiderling #renewyourvows #marvel #spiderverse #photography #outdoors #quarantine #zentaizone #spiderbitedesigns #spiderman #maryjanewatson #spinneret #peterparker

#Repost @auburnmystique • • • • • • Dreaming about fun outdoor photoshoots like this! Hopefully we’ll be back out there, one day! . 📷 by @tofuwaifuphotography Pattern by @spiderbitedesigns Costume by @zentaizone . #spiderling #renewyourvows #marvel #spiderverse #photography #outdoors #quarantine #zentaizone #spiderbitedesigns #spiderman #maryjanewatson #spinneret #peterparker

#Repost @fuenlasocial
• • • • • •
🏠Prórroga en los contratos de alquiler. Medidas Red Social
#DerechosCiudadanía 
#EsteVirusLoParamosUnidos

#Repost @fuenlasocial • • • • • • 🏠Prórroga en los contratos de alquiler. Medidas Red Social #DerechosCiudadana #EsteVirusLoParamosUnidos

#Repost @fss_r16 with @make_repost
・・・
С днем рождения, Татарстан!
⠀
Сегодня, 27 мая отмечается  ровно 100 лет со дня подписания Декрета об образовании Автономной Татарской Советской Социалистической Республики. А уже 25 июня 1920 года Казанский губернский исполком полностью передал властные полномочия Временному революционному комитету АТССР.
⠀
Это стало отправной точкой для возрождения государственности татарского народа и поступательного развития региона. Издревле на обживаемых землях Волги и Камы накапливались историко-культурные традиции мирного добрососедства народов и религий, развивались созидательные практики взаимоподдержки.
⠀
Татарстан - многонациональная и многоконфессиональная республика. Оплот стабильности и успеха. Республика вносит весомый вклад в социально-экономическое благополучие нашей страны.

#Repost @fss_r16 with @make_repost ・・・ С днем рождения, Татарстан! ⠀ Сегодня, 27 мая отмечается  ровно 100 лет со дня подписания Декрета об образовании Автономной Татарской Советской Социалистической Республики. А уже 25 июня 1920 года Казанский губернский исполком полностью передал властные полномочия Временному революционному комитету АТССР. ⠀ Это стало отправной точкой для возрождения государственности татарского народа и поступательного развития региона. Издревле на обживаемых землях Волги и Камы накапливались историко-культурные традиции мирного добрососедства народов и религий, развивались созидательные практики взаимоподдержки. ⠀ Татарстан - многонациональная и многоконфессиональная республика. Оплот стабильности и успеха. Республика вносит весомый вклад в социально-экономическое благополучие нашей страны. "Татнефть", "ТАНЕКО", "КАМАЗ", Казанский авиационный и  вертолетный заводы - Республика на передовых позициях во многих отраслях производства. А сколько славных сынов и дочерей воспитала татарстанская земля. Мы гордимся нашей культурой, традициями и 100-летней историей. Желаем всем нам благополучия и новых достижений во имя процветания нашей Родины🙌 ⠀ По случаю векового юбилея Республики Президент Рустам Минниханов @rusminnikhanov написал статью. Она размещена в праздничном номере газеты «Республика Татарстан» на rt-online.ru и на @realnoevremya.ru ⠀ #100летиеТАССР #Татарстан #РустамМинниханов #нашареспублика

#Repost @qbikepremiumwash
• • • • • •
After Deep Clean ✨
..
Masih belum Cuci Helm kamu di @qbikepremiumwash ?
..
Untuk saat ini kita standby dari jam 11.00-16.00 WIB ya bro!
..
✅Dry Clean : Cuci dengan foam khusus pada busa dan cairan khusus untuk shell dan visor. ⏰Waktu pengerjaan 1-2 jam
💵Rp. 40.000,- / helm
.
✅Deep Clean : Cuci dengan menggunakan air dan sabun khusus untuk busa, shell dan visor. ⏰Waktu pengerjaan 1 - 2 hari
💵Rp. 50.000,- / helm
.
✅Wax : Dilakukan setelah proses Dry Clean/Deep Clean. Dengan menggunakan mesin polisher & compound khusus, dapat menghilangkan baret halus
💵Rp. 25.000,- / helm
.
✅Ceramic Coating : Dilakukan setelah proses Dry Clean/Deep Clean/Wax (Harga sudah All In). Melapisi cat agar warna tetap awet dan glossy effect terus bertahan. Untuk helm matte/doff bisa membuat warna helm semakin deep dengan batas 1 layer coating.
⏰Waktu pengerjaan : 1-2 hari / layer
💵Rp. 125.000,- : 1 layer
💵Rp. 200.000,- : 2 layer
💵Rp. 250.000,- : 3 layer
(Harga Coating sudah termasuk Cuci Helm & Wax)
...
#cucihelmbsd
#cucihelmserpong
#cucihelmtangsel
#coatinghelmbsd
#coatinghelmserpong
#coatinghelmtangsel
#TokoHelmSerpong
#QBikeApparel
#QBikePremiumWash

#Repost @qbikepremiumwash • • • • • • After Deep Clean ✨ .. Masih belum Cuci Helm kamu di @qbikepremiumwash ? .. Untuk saat ini kita standby dari jam 11.00-16.00 WIB ya bro! .. ✅Dry Clean : Cuci dengan foam khusus pada busa dan cairan khusus untuk shell dan visor. ⏰Waktu pengerjaan 1-2 jam 💵Rp. 40.000,- / helm . ✅Deep Clean : Cuci dengan menggunakan air dan sabun khusus untuk busa, shell dan visor. ⏰Waktu pengerjaan 1 - 2 hari 💵Rp. 50.000,- / helm . ✅Wax : Dilakukan setelah proses Dry Clean/Deep Clean. Dengan menggunakan mesin polisher & compound khusus, dapat menghilangkan baret halus 💵Rp. 25.000,- / helm . ✅Ceramic Coating : Dilakukan setelah proses Dry Clean/Deep Clean/Wax (Harga sudah All In). Melapisi cat agar warna tetap awet dan glossy effect terus bertahan. Untuk helm matte/doff bisa membuat warna helm semakin deep dengan batas 1 layer coating. ⏰Waktu pengerjaan : 1-2 hari / layer 💵Rp. 125.000,- : 1 layer 💵Rp. 200.000,- : 2 layer 💵Rp. 250.000,- : 3 layer (Harga Coating sudah termasuk Cuci Helm & Wax) ... #cucihelmbsd #cucihelmserpong #cucihelmtangsel #coatinghelmbsd #coatinghelmserpong #coatinghelmtangsel #TokoHelmSerpong #QBikeApparel #QBikePremiumWash

Alhamdulillah.
Ootd raya with #lobvers💕 Thank you so much @timunlover for sharing your feedback & pretty ootd with us!😍 You look so gorgeous dear♥️ Luv u😘 Selamat Hari Raya✨
.
.
#lobsterscarves #lobsterscarvesootdraya #lobversootdraya #raya2020 #stayhome #staysafe #kitajagakita
.
.
#Repost @timunlover with @make_repost
・・・
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.
Maaf dimohon daripada semua insan atas silap dan salah diri ini 😊 Walaupun raya tahun ini berbeza, namun kenalah juga pakai baju raya kerana dah penat2 hantar tailor sekali kena hadap PKP 😰 
Apepun thanks to @znhfshn_gllry bcuz memenuhi setiap permintaan saya everytime hantar kain utk buat baju 😁 nice work btw 👍

Plus tudung from @lobsterscarves Nice material and best 💛

Alhamdulillah. Ootd raya with #lobvers💕 Thank you so much @timunlover for sharing your feedback & pretty ootd with us!😍 You look so gorgeous dear♥️ Luv u😘 Selamat Hari Raya✨ . . #lobsterscarves #lobsterscarvesootdraya #lobversootdraya #raya2020 #stayhome #staysafe #kitajagakita . . #Repost @timunlover with @make_repost ・・・ Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Maaf dimohon daripada semua insan atas silap dan salah diri ini 😊 Walaupun raya tahun ini berbeza, namun kenalah juga pakai baju raya kerana dah penat2 hantar tailor sekali kena hadap PKP 😰 Apepun thanks to @znhfshn_gllry bcuz memenuhi setiap permintaan saya everytime hantar kain utk buat baju 😁 nice work btw 👍 Plus tudung from @lobsterscarves Nice material and best 💛

Tie game? Not anymore.

Slow-Mo of the Game || @rakuten
.
.
.
📹: @warriors
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Rate this video 1️⃣-🔟 (1️⃣ means you don't like the video very much, 5️⃣ means in the middle, and 🔟 means you do like the video very much)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#Repost @warriors
• • • • • •
Tie game? Not anymore.

Slow-Mo of the Game || @rakuten

Tie game? Not anymore. Slow-Mo of the Game || @rakuten . . . 📹: @warriors ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Rate this video 1️⃣-🔟 (1️⃣ means you don't like the video very much, 5️⃣ means in the middle, and 🔟 means you do like the video very much) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #Repost @warriors • • • • • • Tie game? Not anymore. Slow-Mo of the Game || @rakuten

omg 🤤
.
Ngiler kan guys?
Follow dulu dong
@mouthwateringpost
@mouthwateringpost
@mouthwateringpost

Jangan mau ngiler sendirian!!!
Tag siapapun yg mau kamu ajak ngiler bareng 😋
Scroll untuk liat liat postingan lain yg sama sama bikin ngiler yaaaa 😍

#jakartafood #jakarta #malaysianfoodie #makananenak #sukamasak #sukamakan #kulinerindonesia #indonesianfood #makanan #indonesia #satisfyingvideos #mukbang #viral #videomasak #masakyuk #recipe #resepenak #resepmasakan #videoresep #makanenak #resepmakan #koreanfood #먹스타그램 #asmr #먹방 #food #instafood #masakanibu

#Repost @foodyfetish
• • • • •
🤤🍗💦 I also added some grilled vegetables to the mix and It was delicious!
🎥: @foodyfetish #foodyfetishoriginal
Tag a Chicken Lover!👇🏻
.
Marinade Ingredients:
- salt
- cayenne pepper
- paprika
- olive oil
-lemon juice
- hot honey
- roasted raspberry chipotle sauce
- thyme
- garlic
- sriracha

omg 🤤 . Ngiler kan guys? Follow dulu dong @mouthwateringpost @mouthwateringpost @mouthwateringpost Jangan mau ngiler sendirian!!! Tag siapapun yg mau kamu ajak ngiler bareng 😋 Scroll untuk liat liat postingan lain yg sama sama bikin ngiler yaaaa 😍 #jakartafood #jakarta #malaysianfoodie #makananenak #sukamasak #sukamakan #kulinerindonesia #indonesianfood #makanan #indonesia #satisfyingvideos #mukbang #viral #videomasak #masakyuk #recipe #resepenak #resepmasakan #videoresep #makanenak #resepmakan #koreanfood #먹스타그램 #asmr #먹방 #food #instafood #masakanibu #Repost @foodyfetish • • • • • 🤤🍗💦 I also added some grilled vegetables to the mix and It was delicious! 🎥: @foodyfetish #foodyfetishoriginal Tag a Chicken Lover!👇🏻 . Marinade Ingredients: - salt - cayenne pepper - paprika - olive oil -lemon juice - hot honey - roasted raspberry chipotle sauce - thyme - garlic - sriracha

I wasn’t made to fall in line 💕🦋 (night delete later ) •
•
•
•
•
•
#likeandcomment #explore page #rare #share #repost #pyt #loveislove #dance #prettygirls

I wasn’t made to fall in line 💕🦋 (night delete later ) • • • • • • #likeandcomment #explore page #rare #share #repost #pyt #loveislove #dance #prettygirls

#Repost @powercanow ・・・
“You deserved your breath, your dignity, your life. Not to die in the street, murdered by a white cop’s knee on your neck. You deserve our tears, our prayers, our rage, our action. We must act - for you - and for all of those were no cameras are present. We must.” - @ava

Text 'Floyd' to 55156 to demand the officers who killed #GeorgeFloyd are charged with murder.

#JusticeForFloyd
🎨: @colorofchange

#Repost @powercanow ・・・ “You deserved your breath, your dignity, your life. Not to die in the street, murdered by a white cop’s knee on your neck. You deserve our tears, our prayers, our rage, our action. We must act - for you - and for all of those were no cameras are present. We must.” - @ava Text 'Floyd' to 55156 to demand the officers who killed #GeorgeFloyd are charged with murder. #JusticeForFloyd 🎨: @colorofchange

Maşallah demden gecmeyin🙏🙏😁🌻
.
.
Günaydın 🌹
.
.
Yorumlarınız bizim için önemli dir 🙏
.
.
Takipte kalın 😁
.
.
🌹ROJ BAŞ HEVALNO 🌹

KEFŞETEN GELEN ARKADAŞLAR TAKİP EDİN LÜTFEN 🙏 🙏 🙏 .
🦋
🌹
.
.
. 🍃
°
°
👇Takip et 👉Beğen 👉Kaydet 👉Paylaş 👉Etiketle 🙏Yorumlarınız bizim için değerlidir .
_______________
@cat_pat_kalkeve_hat_04 -------------------------
°
°
°
#aşk  #yazarlar #edebiyat  #sairler #mevlana  #habibbilimsel  #siirsokakta  #sevgi #söz #dervisaltas #oğuzhançelebi #şarkı #çukur #çarpışma  #tbt #instagram #günaydın #van #gever #şemdinli #video #müzik 
#hüzünlüvedam #repost #hüzünlüvideolarolo8

Maşallah demden gecmeyin🙏🙏😁🌻 . . Günaydın 🌹 . . Yorumlarınız bizim için önemli dir 🙏 . . Takipte kalın 😁 . . 🌹ROJ BAŞ HEVALNO 🌹 KEFŞETEN GELEN ARKADAŞLAR TAKİP EDİN LÜTFEN 🙏 🙏 🙏 . 🦋 🌹 . . . 🍃 ° ° 👇Takip et 👉Beğen 👉Kaydet 👉Paylaş 👉Etiketle 🙏Yorumlarınız bizim için değerlidir . _______________ @cat_pat_kalkeve_hat_04 ------------------------- ° ° ° #aşk  #yazarlar #edebiyat  #sairler #mevlana  #habibbilimsel  #siirsokakta  #sevgi #sz #dervisaltas #oğuzhançelebi #şarkı #çukur #çarpışma  #tbt #instagram #günaydın #van #gever #şemdinli #video #müzik #hüzünlüvedam #repost #hüzünlüvideolarolo8

#Repost @trimbag
• • • • • •
Trimbag Giveaway!

Have a new giveaway up on Facebook and Instagram!

Valued at $329

Must be following 
@trimbag
@trimbagdrytrimmer
@trimbagglobal
Complete these tasks: (each counts as an entry) unlimited entries!

1. Repost this image and tag @trimbag and #trimbag

2. Tag Three Friends in the original post

Winner receives:

1.  Trimbag Dry Trimmer ✨ 
2. Trimbag Hat 🧢 
3. Free shipping world wide🚀 
Giveaway ends 6/02/2020 🚀 at midnight
Check us out at www.trimbag.com for videos and pics of this trimmer in action!

More Chances to win, check us out on Facebook!

#trimbag #trimbagged #trimbagperks #drytrim #drytrimmer #hydro #hydrostore #grow #growing #harvest #harvesting #trimmachine #trimming #croptober #soilkingapproved #deps #terps #giveaway #ganjagoddess #ganjagirls #ganjafarmer #ganjalove #colorado #california #oregon #michigan #kansas #hempcommunity #hempfarmers

#Repost @trimbag • • • • • • Trimbag Giveaway! Have a new giveaway up on Facebook and Instagram! Valued at $329 Must be following @trimbag @trimbagdrytrimmer @trimbagglobal Complete these tasks: (each counts as an entry) unlimited entries! 1. Repost this image and tag @trimbag and #trimbag 2. Tag Three Friends in the original post Winner receives: 1. Trimbag Dry Trimmer ✨ 2. Trimbag Hat 🧢 3. Free shipping world wide🚀 Giveaway ends 6/02/2020 🚀 at midnight Check us out at www.trimbag.com for videos and pics of this trimmer in action! More Chances to win, check us out on Facebook! #trimbag #trimbagged #trimbagperks #drytrim #drytrimmer #hydro #hydrostore #grow #growing #harvest #harvesting #trimmachine #trimming #croptober #soilkingapproved #deps #terps #giveaway #ganjagoddess #ganjagirls #ganjafarmer #ganjalove #colorado #california #oregon #michigan #kansas #hempcommunity #hempfarmers

#Repost @indian_army_lover_47 @download.ins
---
#keepsupporting✌🇮🇳

#Repost @indian_army_lover_47 @download.ins --- #keepsupporting✌🇮🇳

Yukkk adik-adikk yang belum mendaftar, buruan daftarkan diri yukk meskipun dirumah saja ikuti LOMBA MENGGAMBAR ONLINE 😍GRATISSSSS 😍😍
#repost @r1zq1_kurniawan Terimakasih adik 
Nama :  Maya Mustika Dewi
Kategori : SD
Semoga menanh ya dikkk💚
Yukk berkreasi di waktu luang adik-adik dirumah yaa😉
Hanya untuk Kategori :
A : Paud-TK 
B : SD
Ketentuan : 
Tema: Aktifitas anak#dirumahsaja 
lakukan mengambarmu dirumah, 
Setelah selesai,upload & share vidio dan gambar di akun instagram 
Caranya : 
1. 1 vidio proses menggambar & mewarnai berdurasi minimal 59detik 
2. 3 foto proses menggambar & mewarnai 
3. vidio dan gambar di upload dalam 1feed 
4. kamu wajib follow akun @togamasjember 
5. tulis di caption perihal kesan, pesan dan harapan mengikuti lomba ini ya -Kamu wajib tag ke 5akun Ig teman kamu lainnya
6. akun instagram hanya bisa sekali upload & 1 nama peserta 
7. alat mewarnai Crayon/pensil Warna merk apapun 
8. Batas Upload Maksimal hari Rabu 20 Mei 2020 pukul 23.00🕚WIB 
Untuk ketentuan lebih jelasnya ada di slide ke2 
9. untuk pemenang akan dihubungi via Wa toko dan akam diumumkam di akun TogamasJember hari Kamis 21Mei 2020 pukul 12.00🕛 Wib
.
Hadiah ( untuk semua kategori) 
Juara 1 : Paket Belajar senilai Rp.150rb + e-Piagam. 
Juara 2 : Paket Belajar senilai Rp.100rb + e-Piagam. 
Juara 3 : senilai Rp75rb + e-Piagam
.
YUKK adik-adikk ikuti lomba Menggambar Online meskipun hanya dirumah saja tetep berkreasi yang bermanfaat yaa adik-adikk, .
Untuk pendaftaran dan Info Lebih Lanjut Hubungi : 
TogamasJember
Jln.AhmadYani No.45 Jember
📲 Wa : 0888 3666 990
☎️ Telp :0331 423 889
 Dan bisa juga Dm Ig / Massager Fb
.
#togamasjember#diskonseumurhidup#tokobukujember#tokobuku#doublediskon#belajardirumah#jember#dirumahsaja#togamasdor#doublediskon#belajardirumah

Yukkk adik-adikk yang belum mendaftar, buruan daftarkan diri yukk meskipun dirumah saja ikuti LOMBA MENGGAMBAR ONLINE 😍GRATISSSSS 😍😍 #repost @r1zq1_kurniawan Terimakasih adik Nama : Maya Mustika Dewi Kategori : SD Semoga menanh ya dikkk💚 Yukk berkreasi di waktu luang adik-adik dirumah yaa😉 Hanya untuk Kategori : A : Paud-TK B : SD Ketentuan : Tema: Aktifitas anak#dirumahsaja lakukan mengambarmu dirumah, Setelah selesai,upload & share vidio dan gambar di akun instagram Caranya : 1. 1 vidio proses menggambar & mewarnai berdurasi minimal 59detik 2. 3 foto proses menggambar & mewarnai 3. vidio dan gambar di upload dalam 1feed 4. kamu wajib follow akun @togamasjember 5. tulis di caption perihal kesan, pesan dan harapan mengikuti lomba ini ya -Kamu wajib tag ke 5akun Ig teman kamu lainnya 6. akun instagram hanya bisa sekali upload & 1 nama peserta 7. alat mewarnai Crayon/pensil Warna merk apapun 8. Batas Upload Maksimal hari Rabu 20 Mei 2020 pukul 23.00🕚WIB Untuk ketentuan lebih jelasnya ada di slide ke2 9. untuk pemenang akan dihubungi via Wa toko dan akam diumumkam di akun TogamasJember hari Kamis 21Mei 2020 pukul 12.00🕛 Wib . Hadiah ( untuk semua kategori) Juara 1 : Paket Belajar senilai Rp.150rb + e-Piagam. Juara 2 : Paket Belajar senilai Rp.100rb + e-Piagam. Juara 3 : senilai Rp75rb + e-Piagam . YUKK adik-adikk ikuti lomba Menggambar Online meskipun hanya dirumah saja tetep berkreasi yang bermanfaat yaa adik-adikk, . Untuk pendaftaran dan Info Lebih Lanjut Hubungi : TogamasJember Jln.AhmadYani No.45 Jember 📲 Wa : 0888 3666 990 ☎️ Telp :0331 423 889 Dan bisa juga Dm Ig / Massager Fb . #togamasjember#diskonseumurhidup#tokobukujember#tokobuku#doublediskon#belajardirumah#jember#dirumahsaja#togamasdor#doublediskon#belajardirumah

#repost @disdikjabar Selamat siang #WargiDisdikJabar🙌🏻
.
Kali ini, Mimin berikan dengan lengkap

#repost @disdikjabar Selamat siang #WargiDisdikJabar🙌🏻 . Kali ini, Mimin berikan dengan lengkap "Jadwal Persiapan Penerimaan Peserta Didik Baru (PPDB) 2020 di Jawa Barat". . Yang masih tanya, “Min, setelah dapat akun gimana?” “Min, sekolah asal di Jabar tapi belum dapet akun, gimana?” “Min, saya sekolah asal di luar Jabar dapat akun di mana?” . Nahh, semua pertanyaannya sudah terjawab di infografis ini, ya 😉 . Jangan lupa, cek tanggalnya dan save postingan ini biar kalian enggak ketinggalan jadwalnya. . Untuk calon peserta didik yang mengalami kendala ataupun data yang masuk tidak sesuai, bisa langsung menghubungi wali kelas atau sekolah asal, ya. Biar nanti dimasukkan data yang sebenarnya 😊 . . Udah pada ngerti kan ya sekarang? Nanti Mimin sentil online nih, kalau masih pada nanya seputar informasi yang ada di infografis 😁 Pahami dulu baik-baik, ya! . @ridwankamil @ruzhanul @swangsaatmaja @desartike @wahyu_mijaya @humas_jabar . . #PPDBJabar2020 #SemuaAnakBisaSekolah #SemuaAnakBisaJuara #MerdekaBelajar #KepoPPDBJabar #FaktaPPDBJabar #JabarTanggapCovid19 #jabarjuara

#Repost @aajlifenstyle
・・・
Hareem Farooq celebrated her birthday with her loved ones only due to Corona and plane crash incident
#hareemfarooq #birthdaygirl #StayHome

#Repost @aajlifenstyle ・・・ Hareem Farooq celebrated her birthday with her loved ones only due to Corona and plane crash incident #hareemfarooq #birthdaygirl #StayHome

😃HOLA! Hoy ES mi cumple ¡ MUCHAS GRACIAS ! POR realizar este detalle en en mi foto Muchas gracias por tus felicitaciones #TBT #Repost @juanfigueroamarrero Feliz Cumpleaños! Que cumplas muchos más... y que Dios te bendiga siempre... y te llene de muchas cosas bonitas... Gracias por tu linda amistad te envío un abrazo desde la distancia. 🎂🎈🎈🎉🎉🎉😘🇵🇷

😃HOLA! Hoy ES mi cumple ¡ MUCHAS GRACIAS ! POR realizar este detalle en en mi foto Muchas gracias por tus felicitaciones #TBT #Repost @juanfigueroamarrero Feliz Cumpleaños! Que cumplas muchos más... y que Dios te bendiga siempre... y te llene de muchas cosas bonitas... Gracias por tu linda amistad te envío un abrazo desde la distancia. 🎂🎈🎈🎉🎉🎉😘🇵🇷

#Repost @younus_algohar
• • • • • •
London, United Kingdom

Your splendour intoxicates my eyes❤️ #sufism #goharshahi#IamAUniversalSufi #ALRATV #GoharShahi #YounusAlGohar #Lockdown #coronavirus #stayhome

#Repost @younus_algohar • • • • • • London, United Kingdom Your splendour intoxicates my eyes❤️ #sufism #goharshahi#IamAUniversalSufi #ALRATV #GoharShahi #YounusAlGohar #Lockdown #coronavirus #stayhome

#Repost @flexstation.th with @get_repost
・・・
เมื่อประเด็นสังคมมันร้อน จากกรณี

#Repost @flexstation.th with @get_repost ・・・ เมื่อประเด็นสังคมมันร้อน จากกรณี "วางยาเด็กเพื่อเอาเงินบริจาค" ก็ถึงเวลาที่ #นินทาประเทศไทย จะต้องหยิบยกเรื่องนี้มานั่งคุยกัน กับ ดร.นพ. วรตม์ โชติพิทยสุนนท์ จิตแพทย์เด็กและวัยรุ่น .. ใครมีคำถามคาใจ คอมเมนต์ทิ้งไว้ได้เลย แล้วมาฟังแบบเต็มๆ ในรายการวันพรุ่งนี้ (27 พ.ค. 63) เวลา 4-6 โมงเย็น 📍 ที่ Facebook LIVE และ Youtube LIVE : Flex Station

🍁🍁🍁F O L L O W🍁🍁🍁 Follow ➡️ @usa_truck_mehkma truck_mehkma_ ⬅️ ਜੱਟ ਦੀ ਤਾਂ ਗੱਲ ਬਾਤ End ਸੋਨੀਏ🗽 🇺🇲🇨🇦🇬🇧🇭🇲🇰🇼🇩🇪🇳🇱🇧🇭🇨🇵🏳️🏴
⬇️⬇️⬇️
Send pics and videos to share
📹🎞️📽️
⬆️⬆️⬆️
🔽🔽🔽
Do follow for more updates ➡️ @truck_mehkma_ 🔼🔼🔼
🔰🔰🔰
Support and share🙏🙏🙏
Turn on notification📳📳📳
🔰🔰🔰
..............@karanaujla_music_ #truckan_wale_22 #punjabi #punjab #canada #usa #uk #pind #newzealand #australia #student #nri #shoutoutforshoutout #canadian #likeforlikes #likesforfollow #followforfollowback #pollywood #cars  #customplates #lifestyle  #repost #student #truckerstyle #sidhumoosewala #dubai #song #bulletlovers #love #bullet #jatt
#songs 
@neetu_shatran_vala @nri_punjab @longhaul_rangers @ustaad_lok01
@jagdeep._nandha
@kpu_de_heerey @minipunjab @chacha_wow 
@canada_australia_wale1 @australia_alle_chobbar
@canada_minni_punjab
@kache_pakke_yaar01
@trucksofworld_
@canada_shoutout_1
@landlord_jatt.001
@truckdriversusa
@insta_wala_yarr
@attn.actives
@newzealand_wale8
@international_studentz
@pakke.dubai.wale
@_europe_wale_jatt
@truckersfamily
@truck_drivers_u_s_a
@truck.drivers_zz
@official_jatt_pendu_matt
@trucksofworld_
@punjabi_song2323
@onlystatus_
@shootout_boys_nd_girls_1234
@sidhu_moosewala
@himmatsandhu84@vipfarmer13
@jattblike_canada_
@kabaddi_italy_001@princesspollyboutique @pollywoodok @audrinapatridge

🍁🍁🍁F O L L O W🍁🍁🍁 Follow ➡️ @usa_truck_mehkma truck_mehkma_ ⬅️ ਜੱਟ ਦੀ ਤਾਂ ਗੱਲ ਬਾਤ End ਸੋਨੀਏ🗽 🇺🇲🇨🇦🇬🇧🇭🇲🇰🇼🇩🇪🇳🇱🇧🇭🇨🇵🏳️🏴 ⬇️⬇️⬇️ Send pics and videos to share 📹🎞️📽️ ⬆️⬆️⬆️ 🔽🔽🔽 Do follow for more updates ➡️ @truck_mehkma_ 🔼🔼🔼 🔰🔰🔰 Support and share🙏🙏🙏 Turn on notification📳📳📳 🔰🔰🔰 ..............@karanaujla_music_ #truckan_wale_22 #punjabi #punjab #canada #usa #uk #pind #newzealand #australia #student #nri #shoutoutforshoutout #canadian #likeforlikes #likesforfollow #followforfollowback #pollywood #cars #customplates #lifestyle #repost #student #truckerstyle #sidhumoosewala #dubai #song #bulletlovers #love #bullet #jatt #songs @neetu_shatran_vala @nri_punjab @longhaul_rangers @ustaad_lok01 @jagdeep._nandha @kpu_de_heerey @minipunjab @chacha_wow @canada_australia_wale1 @australia_alle_chobbar @canada_minni_punjab @kache_pakke_yaar01 @trucksofworld_ @canada_shoutout_1 @landlord_jatt.001 @truckdriversusa @insta_wala_yarr @attn.actives @newzealand_wale8 @international_studentz @pakke.dubai.wale @_europe_wale_jatt @truckersfamily @truck_drivers_u_s_a @truck.drivers_zz @official_jatt_pendu_matt @trucksofworld_ @punjabi_song2323 @onlystatus_ @shootout_boys_nd_girls_1234 @sidhu_moosewala @himmatsandhu84@vipfarmer13 @jattblike_canada_ @kabaddi_italy_001@princesspollyboutique @pollywoodok @audrinapatridge

Follow @Ramcharanonly ------------------------------------------------⠀
🔔 Turn On Post Notification 🔔⠀
------------------------------------------------⠀
👁Watch My Stories Daily👁⠀
------------------------------------------------⠀
@ramcharanonly⠀
@alwaysramcharan
@Ramcharanonly #Rc12❤#Ramcharan❤ ⠀
#Rangasthalam #Megapowerstar#rc13#RRR#rc14 #rrr#megapowerstar#ramcharan#indiancinema #boxoffice #indian #tollywood #tollywoodactress #kollywood #tollywoodcinama #telugu #bollywoodactress #kollywoodactor #ramcharan#style #fashion #repost

Follow @Ramcharanonly ------------------------------------------------⠀ 🔔 Turn On Post Notification 🔔⠀ ------------------------------------------------⠀ 👁Watch My Stories Daily👁⠀ ------------------------------------------------⠀ @ramcharanonly@alwaysramcharan @Ramcharanonly #Rc12#Ramcharan❤ ⠀ #Rangasthalam #Megapowerstar#rc13#RRR#rc14 #rrr#megapowerstar#ramcharan#indiancinema #boxoffice #indian #tollywood #tollywoodactress #kollywood #tollywoodcinama #telugu #bollywoodactress #kollywoodactor #ramcharan#style #fashion #repost

honesty is the better policy 😉,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
click by - Sumana 🖤🥰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
retouching through inshort 😋
.
.
.
.
.
.
.
.

#repost #reflexiones #posé #relax #brothers #brotherhood #bro #respect #nevergiveup #friendship #friendshipgoals💕 #friendship🖤🥰 #friendsforever #kolkatainfluencer #kolkata #kolkatagram #kolkata_lanes #kolkata_diaries #kolkatainstagrammers #kolkata_calcutta_city #calcutta #insta #instafeed #instafashion #instadaily #instastyle #feelings #devil_dost #inshot #prefectcapture😊😊 ..
..
..
.
..
.. @Devil DoSt 😈

honesty is the better policy 😉,,, . . . . . . . . . . . click by - Sumana 🖤🥰 . . . . . . . . . . retouching through inshort 😋 . . . . . . . . #repost #reflexiones #pos #relax #brothers #brotherhood #bro #respect #nevergiveup #friendship #friendshipgoals💕 #friendship🖤🥰 #friendsforever #kolkatainfluencer #kolkata #kolkatagram #kolkata_lanes #kolkata_diaries #kolkatainstagrammers #kolkata_calcutta_city #calcutta #insta #instafeed #instafashion #instadaily #instastyle #feelings #devil_dost #inshot #prefectcapture😊😊 .. .. .. . .. .. @Devil DoSt 😈

♡
・
素敵なキャンペーン中♪
私はロングウォレットが欲しい❤️ #Repost @propellerheadsbag with @make_repost
・・・
.
【プロペラヘッズ製品10品番を各1名様にプレゼント!】

■応募方法
①プロペラヘッズインスタグラム公式アカウント( @propellerheadsbag )をフォロー
②対象商品を10品番ポストしていますので、お好きな商品に『いいね』する
この2つで応募完了!
*既にフォロー済の方は②のみでOKです。 

■期間
6月4日(木)23:59まで

■当選者発表
当選者にはキャンペーン終了後、
直接DMでご連絡差し上げます。

■注意事項
・カラーは選択可能です。
・非公開アカウント・企業アカウントからのご応募は対象外とさせて頂きます。
・発送先は日本国内に限らせて頂きます。
・プレゼントの為、返品、交換は致しかねますので、ご了承下さいませ。
・当選連絡後、3日以内にお返事がない場合は他の方に当選権が移ります。

*コメント、リポスト喜びます。

たくさんのご応募お待ちしております!

#propellerheadsbag
#propellerheads
#プロペラヘッズ
#プレゼントキャンペーン
#プレゼント企画
#キャンペーン
#ファッション
#カジュアル
#カジュアルコーデ
#バッグ
#カジュアルバッグ
#リュック
#ミニショルダー
#トートバッグ
#お財布
#ロングウォレット
#ミニウォレット
#収納上手

♡ ・ 素敵なキャンペーン中♪ 私はロングウォレットが欲しい❤️ #Repost @propellerheadsbag with @make_repost ・・・ . 【プロペラヘッズ製品10品番を各1名様にプレゼント!】  ■応募方法 ①プロペラヘッズインスタグラム公式アカウント( @propellerheadsbag )をフォロー ②対象商品を10品番ポストしていますので、お好きな商品に『いいね』する この2つで応募完了! *既にフォロー済の方は②のみでOKです。   ■期間 6月4日(木)23:59まで  ■当選者発表 当選者にはキャンペーン終了後、 直接DMでご連絡差し上げます。  ■注意事項 ・カラーは選択可能です。 ・非公開アカウント・企業アカウントからのご応募は対象外とさせて頂きます。 ・発送先は日本国内に限らせて頂きます。 ・プレゼントの為、返品、交換は致しかねますので、ご了承下さいませ。 ・当選連絡後、3日以内にお返事がない場合は他の方に当選権が移ります。  *コメント、リポスト喜びます。  たくさんのご応募お待ちしております!  #propellerheadsbag #propellerheads #プロペラヘッズ #プレゼントキャンペーン #プレゼント企画 #キャンペーン #ファッション #カジュアル #カジュアルコーデ #バッグ #カジュアルバッグ #リュック #ミニショルダー #トートバッグ #お財布 #ロングウォレット #ミニウォレット #収納上手

#Repost @kingsdailypush with @make_repost
・・・
#georgefloyd

#Repost @kingsdailypush with @make_repost ・・・ #georgefloyd

#Repost @navkaraoke
• • • • • •
[INFO] Lady Gaga berkolaborasi dengan Ariana Grande dalam single terbaru Rain On Me yang masuk dalam album Chromatica yang rencananya bakal rilis tahun ini. Video musik Rain On Me sangat eye-catching dengan setting futuristik. Selain Ariana Grande, Lady Gaga mengajak sejumlah kolaborator di dalamnya yakni Elton John dan grup K-Pop Blackpink.
.
.
.
#navkaraoke #navkaraokekeluarga #navpedulicorona #staysafe #dirumahaja #family #music #entertainment #hiburan #sing #menyanyi #indonesia #ladygaga #arianagrande

#Repost @navkaraoke • • • • • • [INFO] Lady Gaga berkolaborasi dengan Ariana Grande dalam single terbaru Rain On Me yang masuk dalam album Chromatica yang rencananya bakal rilis tahun ini. Video musik Rain On Me sangat eye-catching dengan setting futuristik. Selain Ariana Grande, Lady Gaga mengajak sejumlah kolaborator di dalamnya yakni Elton John dan grup K-Pop Blackpink. . . . #navkaraoke #navkaraokekeluarga #navpedulicorona #staysafe #dirumahaja #family #music #entertainment #hiburan #sing #menyanyi #indonesia #ladygaga #arianagrande

Before you evangelize to the unbelievers outside, are you sure that there is no unbeliever in your home? Watch what they wear, what they say, who their friends are. Teach them to read their Bible and to pray. If you have a child who is already going wayward, I pray that he/she would encounter Christ and change for the better in the mighty name of Jesus.
@pastoreaadeboyeofficial 
@pastorfoluadeboye 
@pastorjfodesola 
@openheavensinternational 
#openheavens2020 
#repost

Before you evangelize to the unbelievers outside, are you sure that there is no unbeliever in your home? Watch what they wear, what they say, who their friends are. Teach them to read their Bible and to pray. If you have a child who is already going wayward, I pray that he/she would encounter Christ and change for the better in the mighty name of Jesus. @pastoreaadeboyeofficial @pastorfoluadeboye @pastorjfodesola @openheavensinternational #openheavens2020 #repost

Here is the next 🔥 #repost from @killthekong
The Song is called “Rather be Sick” from their brand new Ep “Dead Spirit”
Check them out.
・・・
HAPPY RELEASE DAY!
#DEADSPIRIT is OUT NOW through @seekandstrikeofficial.
Not only that, music video for the song '𝗥𝗔𝗧𝗛𝗘𝗥 𝗕𝗘 𝗦𝗜𝗖𝗞' off of the EP is also now live on Youtube. Link in their bio! @killthekong 
Blast the EP on Spotify!

#killthekong #seekandstrike #metalcore #newmusic #metal #musicvideo #ep
——
#metalfromdeathtocore

Here is the next 🔥 #repost from @killthekong The Song is called “Rather be Sick” from their brand new Ep “Dead Spirit” Check them out. ・・・ HAPPY RELEASE DAY! #DEADSPIRIT is OUT NOW through @seekandstrikeofficial. Not only that, music video for the song '𝗥𝗔𝗧𝗛𝗘𝗥 𝗕𝗘 𝗦𝗜𝗖𝗞' off of the EP is also now live on Youtube. Link in their bio! @killthekong Blast the EP on Spotify! #killthekong #seekandstrike #metalcore #newmusic #metal #musicvideo #ep —— #metalfromdeathtocore

➰⁠⠀
Chic한 그녀들의 Market so,chic!⁠⠀
#자체제작 #마켓소식 #서울소식 #오픈소식⁠⠀
@wanna_bp님의 오픈 예정 소식🖤⁠⠀
주목해주세요 ⠀⁠⠀
〰⁠⠀
Hit the Link in Bio for detail🔗⁠⠀
🔖 자세한 내용은 프로필 링크 클릭 👈🏻⁠⠀
✨⁠⠀
〰⁠⠀
#Repost @wanna_bp with @make_repost⁠⠀
・・・⁠⠀
7평 사무실에서 시작한 저희는 다음해에 드디어 BP사옥에 입주를 합니다. 저만큼이나 함께 하는 동료들 모두 손꼽아 기다리고 있는 순간이라 다같이 멋지게 그리고 편안하게 일할 수 있는 공간이였으면 하는 바램을 담아 설계를 시작해요. 미팅이 많이 길어져

➰⁠⠀ Chic한 그녀들의 Market so,chic!⁠⠀ #자체제작 #마켓소식 #서울소식 #오픈소식⁠⠀ @wanna_bp님의 오픈 예정 소식🖤⁠⠀ 주목해주세요 ⠀⁠⠀ 〰⁠⠀ Hit the Link in Bio for detail🔗⁠⠀ 🔖 자세한 내용은 프로필 링크 클릭 👈🏻⁠⠀ ✨⁠⠀ 〰⁠⠀ #Repost @wanna_bp with @make_repost⁠⠀ ・・・⁠⠀ 7평 사무실에서 시작한 저희는 다음해에 드디어 BP사옥에 입주를 합니다. 저만큼이나 함께 하는 동료들 모두 손꼽아 기다리고 있는 순간이라 다같이 멋지게 그리고 편안하게 일할 수 있는 공간이였으면 하는 바램을 담아 설계를 시작해요. 미팅이 많이 길어져 "입어볼게요 라이브"를 오늘은 하지 못할 것 같아요 T_T 그리고 미리보기 시작했어요🤍🐳⁠⠀ ⠀⁠⠀ #2020BP

PASIEN POSITIF BERTAMBAH JADI 116 dan SEMBUH 40! 
TETAP WASPADA! 👍
.
Update Info Covid-19 Provinsi Lampung, Rabu (27 Mei 2020) pukul 10.00 WIB.
.
Lakukan Social & Physical Distancing
.
#jagajarakaman
#dirumahaja
.
#Repost @dinkeslampung

PASIEN POSITIF BERTAMBAH JADI 116 dan SEMBUH 40! TETAP WASPADA! 👍 . Update Info Covid-19 Provinsi Lampung, Rabu (27 Mei 2020) pukul 10.00 WIB. . Lakukan Social & Physical Distancing . #jagajarakaman #dirumahaja . #Repost @dinkeslampung

#Repost @casestudy_official (@get_repost)
・・・
⠀
[Nike x Cactus Jack SNKRS Raffle]
⠀
✔️응모일정
- 응모 시간 : 5.27(수) 14:00 ~ 16:00시
- 당첨 안내 : 5.28(목) 당첨자 개별 MMS 안내
- 구매 기간 : 5.29(금) ~ 5.31(일) 영업시간 중
* 영업시간 : 11:00 ~ 20:00시
- 구매 장소 : 케이스스터디 오프라인 스토어
⠀
✔️응모상품
- SNKRS 3 종 택 1
CV2413-200, 80~160 Size(5단위), 109,000 won
CV2414-200, 170~220 Size(5단위), 159,000 won
CT2864-200, 230~300 Size(5단위), 209,000 won
⠀
✔️응모방법
- drops_noon@casestudyofficial.com 으로 응모 메일을 보내주세요.
- 1인 1품목 응모가능, 보내는 메일은 희망품목에 따라 아래 문구를 제목으로 보내주세요.
* 메일 내용은 무관합니다
** 품번기입 오류 방지를 위해 아래 문구로 진행합니다
⠀
👇🏼CV2413-200 응모 문구(제목)
⠀

#Repost @casestudy_official (@get_repost) ・・・ ⠀ [Nike x Cactus Jack SNKRS Raffle] ⠀ ✔️응모일정 - 응모 시간 : 5.27(수) 14:00 ~ 16:00시 - 당첨 안내 : 5.28(목) 당첨자 개별 MMS 안내 - 구매 기간 : 5.29(금) ~ 5.31(일) 영업시간 중 * 영업시간 : 11:00 ~ 20:00시 - 구매 장소 : 케이스스터디 오프라인 스토어 ⠀ ✔️응모상품 - SNKRS 3 종 택 1 CV2413-200, 80~160 Size(5단위), 109,000 won CV2414-200, 170~220 Size(5단위), 159,000 won CT2864-200, 230~300 Size(5단위), 209,000 won ⠀ ✔️응모방법 - drops_noon@casestudyofficial.com 으로 응모 메일을 보내주세요. - 1인 1품목 응모가능, 보내는 메일은 희망품목에 따라 아래 문구를 제목으로 보내주세요. * 메일 내용은 무관합니다 ** 품번기입 오류 방지를 위해 아래 문구로 진행합니다 ⠀ 👇🏼CV2413-200 응모 문구(제목) ⠀ "아기용/희망사이즈/성함/연락처" 예시) 아기용/80/박케쓰/010-1234-1234 ⠀ 👇🏼CV2414-200 응모 문구 ⠀ "어린이용/희망사이즈/성함/연락처" 예시) 어린이용/170/박카쓰/010-1234-1234 ⠀ 👇🏼CT2864-200 응모 문구 ⠀ "성인용/희망사이즈/성함/연락처" 예시) 성인용/245/박케쓰/010-1234-1234 ⠀ ✔️유의사항 - 당첨자 구매 시 받으신 문자 전문을 제시해주셔야합니다. (전달/복사/스크린샷 이미지 불가) - 당첨자 본인의 신분증 및 신분증과 동일 명의의 신용/체크카드를 제시해주셔야합니다. * 본인 확인이 가능한 사진이 부착된 신분증 - 현금, 상품권으로 구매 불가하며 당첨자 명의의 신용/체크카드로만 구매가능합니다. - 만 14세 미만은 응모불가, 당첨 후에도 취소처리됩니다. - 본 계정은 응모, 당첨관련 별도의 답장을 드리지 않습니다. - 해당 응모에 참여하시는 모든 분은 개인정보 수집에 동의하는 것으로 간주합니다. ⠀ “Let go, trail off, stay lit....at home. Head over to cactustrailstradingco.com to learn more” ⠀ @cactusjack @nike @casestudy_official #casestudyraffle

«Охота с гончей - 
Hunting with a Scenthound.»#охота#c#гончей #русской #споле #собаки #мужчиныпостреляе #ночной #выстре #фин #москва#houndlife #kids #cougar #furdog #Repost #hounds #hound #houndlife #bobber #bobcat #cat #furdog #hunting #with #huntinggir #zeiss #atec #aclim #harkila #jamth

«Охота с гончей - Hunting with a Scenthound.»#охота#c#гончей #русской #споле #собаки #мужчиныпостреляе #ночной #выстре #фин #москва#houndlife #kids #cougar #furdog #Repost #hounds #hound #houndlife #bobber #bobcat #cat #furdog #hunting #with #huntinggir #zeiss #atec #aclim #harkila #jamth

#Repost @djlab1202 with @make_repost
・・・
It's always a smart ass on these internets! Repost from my bro @3tripledarkness9 .
.
.

Our music, Radio shows, Podcasts and interviews stream live on Misfits Radio powered by Live365, 24/7/366! We also stream live shows and past shows via YouTube powered by Misfits Media Group!  So! If you missed an episode, don't worry, we have you covered! .
.
.
.
Misfits Radio where the STREAMS are REAL!! And the Laugher is loud! .
.
Download the Live365 app and type in Misfits Radio! We are licensed with BMI, ASCAP, SOCAN, Resound, SoundExchange, SESAC! So, your spins count! We also have past Radio shows, Podcasts and interviews on www.misfitsmediagroup.net,GooglePlay, Stitcher, iHeartRadio, ITunes, Mixcloud, Soundcloud & a host of others! Please! Subscribe, Like and Follow our YouTube channels, MISFITS MEDIA GROUP and WESTSIDEMISFITS! We will go live from Misfits Radio, YouTube, Facebook, Instagram, and Periscope, when our shows and podcasts are steaming live! Check us out! 💥 OFTEN IMITATED NEVER DUPLICATED💥 @westsidemisfits and @misfits_radio 
where we support all types of indie artist! And you will get heard! #funny #smile  #musically #atlantamusic #rap #singer #singersongwriter #songwriter #rapper #instamusic #women #music #producer #internetradio #comedy #radio #podcast #radioshow #youtube #instagram #smartass #comedian #educateyourself #artist #indiemusic #instavideo #entertainment #happy #laugh

#Repost @djlab1202 with @make_repost ・・・ It's always a smart ass on these internets! Repost from my bro @3tripledarkness9 . . . Our music, Radio shows, Podcasts and interviews stream live on Misfits Radio powered by Live365, 24/7/366! We also stream live shows and past shows via YouTube powered by Misfits Media Group! So! If you missed an episode, don't worry, we have you covered! . . . . Misfits Radio where the STREAMS are REAL!! And the Laugher is loud! . . Download the Live365 app and type in Misfits Radio! We are licensed with BMI, ASCAP, SOCAN, Resound, SoundExchange, SESAC! So, your spins count! We also have past Radio shows, Podcasts and interviews on www.misfitsmediagroup.net,GooglePlay, Stitcher, iHeartRadio, ITunes, Mixcloud, Soundcloud & a host of others! Please! Subscribe, Like and Follow our YouTube channels, MISFITS MEDIA GROUP and WESTSIDEMISFITS! We will go live from Misfits Radio, YouTube, Facebook, Instagram, and Periscope, when our shows and podcasts are steaming live! Check us out! 💥 OFTEN IMITATED NEVER DUPLICATED💥 @westsidemisfits and @misfits_radio where we support all types of indie artist! And you will get heard! #funny #smile #musically #atlantamusic #rap #singer #singersongwriter #songwriter #rapper #instamusic #women #music #producer #internetradio #comedy #radio #podcast #radioshow #youtube #instagram #smartass #comedian #educateyourself #artist #indiemusic #instavideo #entertainment #happy #laugh

#Repost @hondaisme
• • • • •
Di tahun lalu, mungkin kita biasa menggunakan waktu ngabuburit untuk hangout bersama keluarga atau teman. 
Nah, di tahun ini selama kita  #parkirdirumah kegiatan ngabuburit asik apa yang biasanya kalian lakukan?

#honda #hondaisme #hondacar #mobilhonda #newhondahrv #nothingbutoutstanding#saleshonda#briosatya#hondahrv#hondabrio#hondabrv#promohonda#mobilkeluarga#hondaindonesia#hondawiltopjambi#jambi#indonesia

#Repost @hondaisme • • • • • Di tahun lalu, mungkin kita biasa menggunakan waktu ngabuburit untuk hangout bersama keluarga atau teman. Nah, di tahun ini selama kita #parkirdirumah kegiatan ngabuburit asik apa yang biasanya kalian lakukan? #honda #hondaisme #hondacar #mobilhonda #newhondahrv #nothingbutoutstanding#saleshonda#briosatya#hondahrv#hondabrio#hondabrv#promohonda#mobilkeluarga#hondaindonesia#hondawiltopjambi#jambi#indonesia

#Repost @siti_shower
• • • • • •
Selangor

Haa, Assalamualaikum semua, mcm mana raya anda? Jom kembali diet bersama @cococurv_hq •
•
Jgn lupa follow 
@sitishower_cococurv 
@coklatkurusviral_cikamoihq.mmc 
dan kurus samaw yeaaaa❤️💕

#Repost @siti_shower • • • • • • Selangor Haa, Assalamualaikum semua, mcm mana raya anda? Jom kembali diet bersama @cococurv_hq • • Jgn lupa follow @sitishower_cococurv @coklatkurusviral_cikamoihq.mmc dan kurus samaw yeaaaa❤️💕

Dear best friend 
Gone are the days we spent laughing till our stomach aches
Dragging and teasing each other more than anything 
Those long talks about nothing very important 
Those silly fights 
Those beautiful days
everything looks like an illusion 
Me and you 
were we best friends ? 
How did we give up on each other ?
Are we not setting a wrong example of Tom and Jerry?
So many questions and silence was the answer 
No matter how much I love myself 
and talk about self love 
I hate myself to the core
when I think of you 
For letting you go
For letting all this shit happen 
But how foolish of me to expect 
you not to act insane when I was completely insane 
After all we are best friends 
But now when I think of you
I know it's never late to go back to a friend 
You have tried enough and it's my turn 
That is what friendship is all about 
Broken things become stronger 
Hope our friendship too
Let us not give up this time 
Your Best Friend .
.
Do follow @rainberry_world for more amazing quotes.
Love yo you all💕
.
.
.
.
.
.
Do like and comment
.
.
#repost and tag us @rainberry_world .
.
.
.
.
#rainberryworld
#penandpendulum
#poetscafe
#evepoetrygroup
#poetsandwritersfeature
#poetrynetworking 
#igpoetsociety
#qoteable
#poetryisalive
#herwordisgold
#writersofig
#honestlyworded 
#writerstag
#thoughtfvl 
#igpoetrycommunity
#poetsdaily
#wordhour
#spilledinkpoetry
#artofpoets
#silverleafpoetry
#poetsoninstagram

Dear best friend Gone are the days we spent laughing till our stomach aches Dragging and teasing each other more than anything Those long talks about nothing very important Those silly fights Those beautiful days everything looks like an illusion Me and you were we best friends ? How did we give up on each other ? Are we not setting a wrong example of Tom and Jerry? So many questions and silence was the answer No matter how much I love myself and talk about self love I hate myself to the core when I think of you For letting you go For letting all this shit happen But how foolish of me to expect you not to act insane when I was completely insane After all we are best friends But now when I think of you I know it's never late to go back to a friend You have tried enough and it's my turn That is what friendship is all about Broken things become stronger Hope our friendship too Let us not give up this time Your Best Friend . . Do follow @rainberry_world for more amazing quotes. Love yo you all💕 . . . . . . Do like and comment . . #repost and tag us @rainberry_world . . . . . #rainberryworld #penandpendulum #poetscafe #evepoetrygroup #poetsandwritersfeature #poetrynetworking #igpoetsociety #qoteable #poetryisalive #herwordisgold #writersofig #honestlyworded #writerstag #thoughtfvl #igpoetrycommunity #poetsdaily #wordhour #spilledinkpoetry #artofpoets #silverleafpoetry #poetsoninstagram

🙌🏼🙌🏼 #Repost @hellodivorce with @get_repost
・・・
No one on earth should have the power to control your thoughts or emotions. Go at your own pace with divorce. Negotiating while feeling particularly low or triggered never comes with the positive outcome you deserve. One step at a time - this is your opportunity to reclaim your truth and peace of mind. 💛👊🏼 #divorcerecovery #divorcedmoms #lifeafterdivorce #divorcedparents #divorcecommunity #divorcecoach #marriagematters #divorce #divorced #divorcedwomen #divorcememes #divorcehelp #divorcehealing #divorcequotes #divocrees #divorcesurvivor #single #singlelife #singlemom #divorcedlife #divorcesupport #divorcee #divorceishard #divorces #survivingdivorce #divorceadvice #divorcedatinganddickpics #divorceddad #coparenting #divorceadvice

🙌🏼🙌🏼 #Repost @hellodivorce with @get_repost ・・・ No one on earth should have the power to control your thoughts or emotions. Go at your own pace with divorce. Negotiating while feeling particularly low or triggered never comes with the positive outcome you deserve. One step at a time - this is your opportunity to reclaim your truth and peace of mind. 💛👊🏼 #divorcerecovery #divorcedmoms #lifeafterdivorce #divorcedparents #divorcecommunity #divorcecoach #marriagematters #divorce #divorced #divorcedwomen #divorcememes #divorcehelp #divorcehealing #divorcequotes #divocrees #divorcesurvivor #single #singlelife #singlemom #divorcedlife #divorcesupport #divorcee #divorceishard #divorces #survivingdivorce #divorceadvice #divorcedatinganddickpics #divorceddad #coparenting #divorceadvice

#Repost @detsad30abin
• • • • • •
Екатериновский

Асрян Давид с видеопоздравлением ко Дню защиты детей.
#детсад30 #абинскийрайон #красиваястаница #деньзащитыдетей

#Repost @detsad30abin • • • • • • Екатериновский Асрян Давид с видеопоздравлением ко Дню защиты детей. #детсад30 #абинскийрайон #красиваястаница #деньзащитыдетей

#repost @liyaa_62
Nyapo mas😂
........................................................
Mau Foto/Vidio Kamu Di Repost?
⏩Follow: @gl_kacau #gl_kacau
Jangan lupa juga like❤, coment💬, share🔄
............................................................................
#kmhgljateng #kmhgl #kmhglindonesia #kmhglofficial #glthailookindonesia #gl100lonte_bali #glseries_engine #glteyeng #gljarijari_indonesia  #gl125original #gl125 #gl125indonesia #gl100original #cepekteyeng #cepek #cepekindonesia
#gl_promaxindonesia #gljarijari_indonesia #gl125project #glsemarang #gl_racingtouring #glneotech #gl_series_engine #glbokongkotak #gl_seriesindo #glproneotechnganjuk #gl125_project #glmaxneotech #glukauka ............................................
Support by:
@gl_clasa
@artis_c70
@herex_concept 
@gl_kacau
@koskosan_cb
@gl.tani

#repost @liyaa_62 Nyapo mas😂 ........................................................ Mau Foto/Vidio Kamu Di Repost? ⏩Follow: @gl_kacau #gl_kacau Jangan lupa juga like❤, coment💬, share🔄 ............................................................................ #kmhgljateng #kmhgl #kmhglindonesia #kmhglofficial #glthailookindonesia #gl100lonte_bali #glseries_engine #glteyeng #gljarijari_indonesia #gl125original #gl125 #gl125indonesia #gl100original #cepekteyeng #cepek #cepekindonesia #gl_promaxindonesia #gljarijari_indonesia #gl125project #glsemarang #gl_racingtouring #glneotech #gl_series_engine #glbokongkotak #gl_seriesindo #glproneotechnganjuk #gl125_project #glmaxneotech #glukauka ............................................ Support by: @gl_clasa @artis_c70 @herex_concept @gl_kacau @koskosan_cb @gl.tani

#Repost @equipefear_airsoft
• • • • • •
Fortaleza, Brazil

#Repost @equipefear_airsoft • • • • • • Fortaleza, Brazil

#Repost @dreamersofdecadence
• • • • • •
The Sibyl (also known as Egyptian Woman), Paul Ranson, 1891

#Repost @dreamersofdecadence • • • • • • The Sibyl (also known as Egyptian Woman), Paul Ranson, 1891

#Repost from @rahasiakopibali with @regram.app ... Sahabat #nikmatsejati, Earl Grey Tea itu nggak cuman sekedar enak tapi juga menyegarkan tubuh. Ya gimana tidak? Berbagai manfaat baik dalam kandungan Earl Grey Tea dipercaya mampu meningkatkan dopamine dalam aliran tubuh sehingga bisa memicu rasa rasa bahagia bagi siapa aja yang mengonsumsinya. Yuk dicoba, apalagi ada banyak promo loh untuk Series ini. Bisa di cek di aplikasi Gofood dan Grabfood ya😉
.
Available outlet:
📍Ahmad Yani Utara
📍Teuku Umar
📍Monang Maning
📍Tuban Kuta
📍Dalung
📍Gatsu Timur
📍RSUP Sanglah
📍Kesiman (Toast & Kopi) (Gofood Only)
.
#rahasiakopi #rahasiakopibali #kopi #pecintakopisejati #pecintakopisusu #pecintakopilokal #coffeetime #earlgreytea #teatime #coffeeholic #coffeelife #coffeeshots #coffeedaily #coffeevibes #coffeeaddicts #coffeeislove #coffeeroutine #kopienak

#Repost from @rahasiakopibali with @regram.app ... Sahabat #nikmatsejati, Earl Grey Tea itu nggak cuman sekedar enak tapi juga menyegarkan tubuh. Ya gimana tidak? Berbagai manfaat baik dalam kandungan Earl Grey Tea dipercaya mampu meningkatkan dopamine dalam aliran tubuh sehingga bisa memicu rasa rasa bahagia bagi siapa aja yang mengonsumsinya. Yuk dicoba, apalagi ada banyak promo loh untuk Series ini. Bisa di cek di aplikasi Gofood dan Grabfood ya😉 . Available outlet: 📍Ahmad Yani Utara 📍Teuku Umar 📍Monang Maning 📍Tuban Kuta 📍Dalung 📍Gatsu Timur 📍RSUP Sanglah 📍Kesiman (Toast & Kopi) (Gofood Only) . #rahasiakopi #rahasiakopibali #kopi #pecintakopisejati #pecintakopisusu #pecintakopilokal #coffeetime #earlgreytea #teatime #coffeeholic #coffeelife #coffeeshots #coffeedaily #coffeevibes #coffeeaddicts #coffeeislove #coffeeroutine #kopienak

#Repost @gess.linn (@get_repost)
・・・
silau nih kaya natap masadepan hehe :v .

@karanganyar_milenial
#karanganyar_milenial

#Repost @gess.linn (@get_repost) ・・・ silau nih kaya natap masadepan hehe :v . @karanganyar_milenial #karanganyar_milenial

#repost ig : @beamnisayanisa . . .

#repost ig : @beamnisayanisa . . . "วันนี้บีมมาแนะนำร้านDeliveryน้ำขวดให้กับทุกคน เพื่อความสะดวกสบาย บริการของเขาส่งฟรีทั่วกรุงเทพฯ แถมราคาก็ถูกกว่าร้านสะดวกซื้อทั่วไป!!! จะสั่งให้ส่งที่พักหรือOfficeก็สั่งได้เลย💙💦 FREE bottled water delivery to your home and office!!💧"

@pengpengclee #repost @alldancerintheworld .
Expectation vs. Reality! I think I just gave myself a mental block 😂🙈
.
.
If I look odd trying to do something, I always try to find some humor in it! Laughter helps me get through frustrating times and keep a good mindset 🤗
.
Hey guys! If you are looking for some promotion of your video we can do that for free all you got to do is follow my other two accounts. @rishu4arms @rhythmsaipa We feel blessed that people are trusting us and following us, we are solely devoted to promote dance and the artists who are not recognized in the community. Peace

Follow for more update 👉🏻@alldancerintheworld

#dancer #dance #music #dancelove #dancing #dancers #dancevideo #dancepage #challenge #explore #choreography #hiphop #dancehiphop #alldancerintheworld #joshkillacky #mattsteffanina #seanandkaycee #trending #dytto #baileysok #worldofdance #18yearsold #dancesport #immabeast #millenium #making #gabedeguzman #jadebug98
 #leaelui

@pengpengclee #repost @alldancerintheworld . Expectation vs. Reality! I think I just gave myself a mental block 😂🙈 . . If I look odd trying to do something, I always try to find some humor in it! Laughter helps me get through frustrating times and keep a good mindset 🤗 . Hey guys! If you are looking for some promotion of your video we can do that for free all you got to do is follow my other two accounts. @rishu4arms @rhythmsaipa We feel blessed that people are trusting us and following us, we are solely devoted to promote dance and the artists who are not recognized in the community. Peace Follow for more update 👉🏻@alldancerintheworld #dancer #dance #music #dancelove #dancing #dancers #dancevideo #dancepage #challenge #explore #choreography #hiphop #dancehiphop #alldancerintheworld #joshkillacky #mattsteffanina #seanandkaycee #trending #dytto #baileysok #worldofdance #18yearsold #dancesport #immabeast #millenium #making #gabedeguzman #jadebug98 #leaelui

@grunggaadzilla Da part ya🤣🤣🤣🤣😂😅 #Repost @jaunelle_javajan
・・・
My favourite moment by far from the beenie vs bounti battle. 🥳🥳🔥🔥🔥🇯🇲@grunggaadzilla @verzuztv

@grunggaadzilla Da part ya🤣🤣🤣🤣😂😅 #Repost @jaunelle_javajan ・・・ My favourite moment by far from the beenie vs bounti battle. 🥳🥳🔥🔥🔥🇯🇲@grunggaadzilla @verzuztv

😂😂😂the fucking legss took mee tf outttt !
#repost

😂😂😂the fucking legss took mee tf outttt ! #repost

cc; /
ac;yt lol
et time; 50 minutes
dt; ona and her fans <3
tags: [ @real.ona @real.ona @real.ona ]
hashtags; in comments - tag ona

cc; / ac;yt lol et time; 50 minutes dt; ona and her fans <3 tags: [ @real.ona @real.ona @real.ona ] hashtags; in comments - tag ona

The total price of Honor MagicBook 14 + Magic Watch 2 46mm Black products is € 599.9. The full price will be applied if the products are purchased individually.
.
.
.
.
.
#post #instagram #like #love #follow #new #instagood #likeforlikes #photography #likes #newpost #photo #insta #followforfollowback #comment #art #memes #share #meme #photooftheday #music #life #video #followme #repost #picoftheday #likeforfollow #edit #india #bhfyp

The total price of Honor MagicBook 14 + Magic Watch 2 46mm Black products is € 599.9. The full price will be applied if the products are purchased individually. . . . . . #post #instagram #like #love #follow #new #instagood #likeforlikes #photography #likes #newpost #photo #insta #followforfollowback #comment #art #memes #share #meme #photooftheday #music #life #video #followme #repost #picoftheday #likeforfollow #edit #india #bhfyp

Thank you @kora.divine for being a part of The Sloane Collection and making the show a great success! We hope to be coming together soon.

#vocalforlocal

Thank you @kora.divine for being a part of The Sloane Collection and making the show a great success! We hope to be coming together soon. #vocalforlocal

CW: Lynching • Photo & information originally posted by @lenawaithe, re-reposting from @asiakatedillon • Call Minneapolis Mayor Jacob Frey @ 612-673-2100 & Hennepin County Attorney @ 612-348-5550 and demand the IMMEDIATE prosecution of all officers involved in the murder of #georgefloyd

According to CBS local news one such murderer, Derek Chauvin,  has already retained legal representation from Tom Kelly, who also represented the officer who fatally shot #philandocastile in 2016 (https://minnesota.cbslocal.com/2020/05/26/what-we-know-so-far-about-the-4-officers-fired-after-george-floyds-death/). #blacklivesmatter #repost @jacobfrey1 @cityofminneapolis

CW: Lynching • Photo & information originally posted by @lenawaithe, re-reposting from @asiakatedillon • Call Minneapolis Mayor Jacob Frey @ 612-673-2100 & Hennepin County Attorney @ 612-348-5550 and demand the IMMEDIATE prosecution of all officers involved in the murder of #georgefloyd According to CBS local news one such murderer, Derek Chauvin, has already retained legal representation from Tom Kelly, who also represented the officer who fatally shot #philandocastile in 2016 (https://minnesota.cbslocal.com/2020/05/26/what-we-know-so-far-about-the-4-officers-fired-after-george-floyds-death/). #blacklivesmatter #repost @jacobfrey1 @cityofminneapolis

Log Entry: 12
Pushkar is said to have over 500 temples (80 are large and the rest are small); of these many are old ones that were destroyed or desecrated by Muslim depredations during Mughal emperor Aurangzeb's rule (1658–1707) but were rebuilt subsequently; of these the most important is the Brahma temple. The structure dates to the 14th century. The temple is described to have been built by sage Vishwamitra after Brahma's yagna (ritual). It is also believed that Brahma himself chose the location for his temple. The 8th century Hindu philosopher Adi Shankara renovated this temple, while the current medieval structure dates to Maharaja Jawat Raj of Ratlam, who made additions and repairs, though the original temple design is retained.
.
.
.
Captured on I-PhoneX @apple #apple #iphonex
.
.
.
.
#travel #India #photography #nature #love #photooftheday #rajasthan  #adventure #temple #photo #instagram #lake #vacation #landscape #beautiful #peace #happy #follow #tbt #repost #mountains #summer #instadaily #fun #instalike #life #worldisonefamily

Log Entry: 12 Pushkar is said to have over 500 temples (80 are large and the rest are small); of these many are old ones that were destroyed or desecrated by Muslim depredations during Mughal emperor Aurangzeb's rule (1658–1707) but were rebuilt subsequently; of these the most important is the Brahma temple. The structure dates to the 14th century. The temple is described to have been built by sage Vishwamitra after Brahma's yagna (ritual). It is also believed that Brahma himself chose the location for his temple. The 8th century Hindu philosopher Adi Shankara renovated this temple, while the current medieval structure dates to Maharaja Jawat Raj of Ratlam, who made additions and repairs, though the original temple design is retained. . . . Captured on I-PhoneX @apple #apple #iphonex . . . . #travel #India #photography #nature #love #photooftheday #rajasthan #adventure #temple #photo #instagram #lake #vacation #landscape #beautiful #peace #happy #follow #tbt #repost #mountains #summer #instadaily #fun #instalike #life #worldisonefamily

quarentine, day 359

quarentine, day 359



Loading...

#love, #travel, #instagood, #usa, #art, #california, #photooftheday, #nyc, #losangeles, #fashion, #newyork, #miami, #nature, #music, #fitness, #beautiful, #summer, #picoftheday, #florida, #style, #atlanta, #happy, #beauty, #model, #food, #repost, #hiphop, #motivation, #instagram, #tennis, #partying, #instadaily, #instacats, #football, #instadogs, #instaparty, #ronaldo, #me, #fun, #followme, #win, #cute, #like4like, #tbt, #follow, #selfie, #friends, #girl, #smile, #instalike, #likeforlike, #family, #follow4follow, #igers, #tagsforlikes, #life, #nofilter, #amazing, #instamood, #photo, #vscocam, #sun, #followforfollow, #beach, #ootd, #dog, #sunset, #sky, #bestoftheday, #vsco, #makeup, #l4l, #foodporn, #f4f, #hair, #pretty, #cat, #swag, #girls, #baby, #cool, #party, #gym, #design, #lol, #funny, #instapic, #healthy, #lifestyle, #night, #yummy, #flowers, #christmas, #handmade, #hot, #instafood, #tflers, #wedding, #fit, #black, #workout, #pink, #blue, #drawing, #work, #blackandwhite, #inspiration, #winter, #home, #holiday, #london, #sea, #dogsofinstagram, #goodmorning,