➖EUROTEXDANTEL➖eurotexdantel photo, picture, screen, image

🔹eurotexdantel official 🔹
🔸 Shumicë & Pakicë
🔸 09:00 - 18:00 
🔸 Tel:+383 44 950 411 & +38344559 645
🔸 Worldwide shipping 🇽🇰🇦🇱🇲🇰🌎

260 posts 39500 followers 25 following

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #newarrival 👈 #lace #bronze 🧡 @eurotexdantel 〰️


1

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #newarrival 👈 #lace #rosegoldcolour 💛 @eurotexdantel 〰️


2

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #redlace ♥️ @eurotexdantel 〰️


1

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #newarrival ♥️ #whitelacedress @eurotexdantel 〰️


0

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #newarrival 👈 #lace #feathers #rosegold & #olive 💛💚 @eurotexdantel 〰️


5

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #newarrival 👈 #lace #feathers #cream & #mint 💛💚 @eurotexdantel 〰️


3

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #newarrival 👈 #lace #feathers #black & #red 🖤♥️ @eurotexdantel 〰️


2

➖EUROTEXDANTEL➖

🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰 LOJE SHPERBLYESE 🎁 NDESHJA KOSOVË 🇽🇰 - CZECH 🇨🇿 Qëllo rezultatin e ndeshjes dhe FITO 3.5 meter material nga ky në foto 😍 1.Vendi i parë ngjyrën e 💙 2.Vendi i dytë ngjyrën e 💛 Kriteret e lojës janë : 🔹Të gjithe personat që komentojnë duhet ta kenë follow faqen tonë @eurotexdantel 👈 🔸Komentet pranohen deri nesër ora 15:00 🔹Vetëm një herë të drejtë komentimi nga një person PËRPARA KOSOVA🇽🇰 Suksese 🙌


206

➖EUROTEXDANTEL➖

▪️◻️▪️ #newarrival ⚡️ #sequinneon 💚 @eurotexdantel 〰️


0

➖EUROTEXDANTEL➖

🔥🔥🔥 VETËM 2€ METRA


3

➖EUROTEXDANTEL➖

🔥🔥🔥 VETËM 2€ METRA


1

➖EUROTEXDANTEL➖

🔥🔥🔥 VETËM 3€ METRA


0Loading...